- 30 Mayıs 2017
- 9.389
- 16.079
- Konu Sahibi deniz diyette
portakal olmamış çok şekerli bi meyve gereksiz.Yok kız adına takılma yoğurt et portakal agırlıklı
çorba diyeti de olur bak. öğle ve akşam yağsız mercimek çorbası. kalori çoookk az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
portakal olmamış çok şekerli bi meyve gereksiz.Yok kız adına takılma yoğurt et portakal agırlıklı
Ben çorba ile doymuyorum ya, portakal candır len deme öyşeportakal olmamış çok şekerli bi meyve gereksiz.
çorba diyeti de olur bak. öğle ve akşam yağsız mercimek çorbası. kalori çoookk az
portakal go home!!!Ben çorba ile doymuyorum ya, portakal candır len deme öyşe
Canim yinede bi ara ver diyetler cok uzun yapilmssi zarar verebilir vucuda.Sakın vazgeçme daha güzel ve fit günler çok yakın
Ben dünden beri hastane diyetine bakıyorım biraz ağır ama 5gün diyet 2 gün abartmamak kaydıyla serbest, 3 hafta yapılıyor.
Belki onu yapabilirim
Benim eve gelsinportakal go home!!!
Evet ara vericem canım, Perşembe akşam ailemin yanına gidiyorum 4 günlüğüne. İster istemez ara vericem Salı günü sil baştan başlarım inşallahCanim yinede bi ara ver diyetler cok uzun yapilmssi zarar verebilir vucuda.
Cok sevindim ziyarete oy da vericen galiba. Etrafımda var oy icin gidenler ordan tahminde bulundum. Sizinkiler seni görünce bi sasirirlar :)Evet ara vericem canım, Perşembe akşam ailemin yanına gidiyorum 4 günlüğüne. İster istemez ara vericem Salı günü sil baştan başlarım inşallah
Bende severim. Dukan amca bitsin alirim bir dalBenim eve gelsin
Kanka bu kiz da acayip bi irade var masallah.Canim yinede bi ara ver diyetler cok uzun yapilmssi zarar verebilir vucuda.
basacam kaşığı deyinceben yarın mercimek çorbası yapayım. kasesi 100 kalori. acıktıkça basarım kaşığı
bahar alerjisi tuttu beni yaa imdaatt
Yok kuzum oy kullanmayacam, ailemi özledimCok sevindim ziyarete oy da vericen galiba. Etrafımda var oy icin gidenler ordan tahminde bulundum. Sizinkiler seni görünce bi sasirirlar :)
Ben de severim meyveyi zuzu☺Bende severim. Dukan amca bitsin alirim bir dal
Ben de icinde meyve olan diyetleri daha cok seviyorum. Aslinda ben meyve seviyorum.
Zaten bana kilo aldiran sey o oldu.
Ateşimbocugum, sen diyet yapmazken nasil besleniyordun. Merak ettim cano
Geçen hafta hastaydım ya günlük c vitamini ilacı aldım ama dediğin gibi baktırmak lazım bebemmmKanka bu kiz da acayip bi irade var masallah.
Katılıyorum vucuda zarar verebilir. Bi kan tahlili yaptirsin, en azindan eksik vitamin mineral varsa takviye alir.
Hahahhahahah deli ya benim olucak mercimekbasacam kaşığı deyince
Vuracam kırbacı, vurucam kırbacı repliği aklima geldi
Kiyamam sana. Boru degil emek emekYok kuzum oy kullanmayacam, ailemi özledim
Evet şaşırırlar 7 kiloya yakın fark var, boru mu
HahahahaBen de severim meyveyi zuzu☺
Ben diyetten önce makarna tatlı ekmek aburcubur çok yerdim, özellikle tatlı. Tek yaşıyorum ben. Haftada bir en az orta boy Borcama tatlı yapıp kendi başıma yerdim onu şimdi aslaaaaaa
Kaşı kaşı kiskananlar varGeçen hafta hastaydım ya günlük c vitamini ilacı aldım ama dediğin gibi baktırmak lazım bebemmm
Maşallah bana, Totomu kaşıyayım