- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi deniz diyette
Tartıldım, yine 56.7!!!
Sinir bozucu bi durum
Sinir bozucu bi durum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ondan değil bence bu detoksu ben önce de yapmıştım bi kere, 64 kilodaydım 1 kilo bile gitmemişti niye tekrar yaptıysamKılon cok cok az olduğu için o yuzden bu kadar az gıdıyor
Geldim canim yeni girebildim, cocuk teli görünce video ac diyor. Ondan kacamak kullanıyorum.
Herkese hersey yaramıyor kanka kendi vücudunu tanimak lazim. Bende bir ara lahana corbasi ictim 3 gün, yok yok sadece göbeğim Duzlesti. O da acliktan.Ondan değil bence bu detoksu ben önce de yapmıştım bi kere, 64 kilodaydım 1 kilo bile gitmemişti niye tekrar yaptıysam
Hahahahamercimek çorbası
Dun az beslenmek zorunda kaldim yogundym birde cocuklari ankaparka goturdum yorulduk baya yurudum sabah 57.3 u gordum sukur.Günaydın bebeemmmm Şimdi tartılıcam yazarım sonucları
Sen ne yaptın dün
canım hakiki zeytinyağı içKizlar kan tahlili sonucumda tüm degerlerim iyi.
Ama trigliserit yani kandaki yag orani alt sinirdan daha düşük cikti.
Atesbocegi sende de ayni sorun var mi.
Doktora gideceğim. Beslenmeme saglikli yag eklemem lazim.
Yoksa yagda cozunen vitaminler emilmezmis
Tamam kuzum. Evde var. 1 yemek kaşığı icsem iyi mi. Aman onu icmek de zor. Ama limon sikarim zeytinle beraber yerim. O zaman rahat gidiyor.canım hakiki zeytinyağı iç
Canlarim geldim yüzdüm de geldimdeniz diyette nerde hakkaten ya
Günaydın kuzum hoşgeldşn merak etmiştik☺☺Geldim canim yeni girebildim, cocuk teli görünce video ac diyor. Ondan kacamak kullanıyorum.
Menün süper Allah orucunu kabul etsin balım, sağlıklı yağ almak lazım Karatay da diyor ya, ceviz badem ye ara öğünlerde.Günaydın kizlar.
Dünku iftar menüm 19.00
4 kasik un çorbası
2 yumurta kırılmış ispanak kavurma
1 haslanmis yumurta(cocuktan kalan)
1 domates, 1 biber,
1 kase yoğurt
Sonra havuza gittim 1 saat aktif yüzdüm(-450 kalori)
22.00 (kan tahlili sonucu trigliseritim düşük cikti o yuzden bademe abandim)
1 dolu avuc badem
1 bardak süt
1 kivi
1 yesil elma
Bugün yine oruç tutuyorum.
Tartimin pili az kaldi. Televizyonun üzerine koydum bir süre. Sonra takinca çalıştı.
1 hafta daha götürdü. Yarina pil lazim.
Valla kanka aynen öyle yaramadı boşuna vektim o eziyeti neyse artık önümüzdeki maçlara bakacağızHerkese hersey yaramıyor kanka kendi vücudunu tanimak lazim. Bende bir ara lahana corbasi ictim 3 gün, yok yok sadece göbeğim Duzlesti. O da acliktan.
Aşkım ben girmedim doktora 11 Nisanda nörolojiye gidecem tahlil ister zAten o zaman bakarım duruma.Kizlar kan tahlili sonucumda tüm degerlerim iyi.
Ama trigliserit yani kandaki yag orani alt sinirdan daha düşük cikti.
Atesbocegi sende de ayni sorun var mi.
Doktora gideceğim. Beslenmeme saglikli yag eklemem lazim.
Yoksa yagda cozunen vitaminler emilmezmis
Ayyy çok sevindim beybiii, sanırım haftaya eşitleniriz. Malum 4 gün baba evinde anne yemeklerine maruz kalacamDun az beslenmek zorunda kaldim yogundym birde cocuklari ankaparka goturdum yorulduk baya yurudum sabah 57.3 u gordum sukur.
Hahahhahahhaha ne yiyormuş gıııızTamam kuzum. Evde var. 1 yemek kaşığı icsem iyi mi. Aman onu icmek de zor. Ama limon sikarim zeytinle beraber yerim. O zaman rahat gidiyor.
Kuzuuu ayni evde yaşıyoruz kocamin ki cok yuksek benimki cok dusuk benden gizli ne yiyorsun dedim
Tesekkurler canim dogru olduguna emin misin bana yag oranin fazla geldi.
Canim o cıs olan seyleri eve alma. Varsa çöpün kenarina poşetle koy. Kiz icin de zararli. Dogal meyve yesin şimdiden şekere alışmasın hahahahhahai.ben sabah normal kahvaltı
ara bir avuç badem
öğlen karnıbahar
1 tane kurabiye
saat 16.00'da
4 yk tavuklu bulgur pilavı
salata
1 tane şekerpare
küçük bir dilim kek
daha da bişey yemicem. şimdi 'daha ne yicen be' diyorsunuzdur dimi
olur canım zeytinle veya salataya bol bol koy. hahaha hakikaten o nasıl olmuş öyle :))Tamam kuzum. Evde var. 1 yemek kaşığı icsem iyi mi. Aman onu icmek de zor. Ama limon sikarim zeytinle beraber yerim. O zaman rahat gidiyor.
Kuzuuu ayni evde yaşıyoruz kocamin ki cok yuksek benimki cok dusuk benden gizli ne yiyorsun dedim