- 10 Şubat 2019
- 1.035
- 1.003
- Konu Sahibi deniz diyette
Çok yemişsin madem sana sade soda verelimbana su bile yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok yemişsin madem sana sade soda verelimbana su bile yok
daha iyi çpk şükür :) iğne oluyor yavrucak. napalım allah beterinden korusunUfaklık nasıl oldu bebeemm ☺
hehehe o olur bakÇok yemişsin madem sana sade soda verelim
Kıyamam ya Allah acil şifalar versin canısıdaha iyi çpk şükür :) iğne oluyor yavrucak. napalım allah beterinden korusun
Hahaha yarın kabul etmem bak sabahtan sözünüzü alayım da uçan kaçan olmasın aradahehehe o olur bak
Cok az yemissin gercekten bu yulaf ezmesi yerine su nestlenin yulaf gevregi oluyormu.Sağol bebişim azmettim bu kilolar gidecek Herkes herşeyi yazıyor valla kuzum ben tartıda gördüğüme inanırım
Evet hergün 1.5 yk yulaf ezmesi var o yeterli gelmiştir belki kankacımmm
Bugün de kahvaltı yumurta ve süt
Öğle tavuk
Akşam 1.5 yk yulaf ezmesi
3 litre su ve dukan Birası içtim
Şimdi Leslie 3 mile yapıcııııımm
Sizler ne ettiniz bakem Canlarım
Hahaha yarın kabul etmem bak sabahtan sözünüzü alayım da uçan kaçan olmasın arada
Kuzum ben etinin yulaf ezmesini yiyorum diğeri olur mu bilmiyorum kiCok az yemissin gercekten bu yulaf ezmesi yerine su nestlenin yulaf gevregi oluyormu.
Maydanoz suyu kaynatiyorum icine bitki yesil cay falan icecegim bende sporumu yaptim.Canlarım sporumu yaptım duşumu aldım kendime sütlü nescafe yapıyorım şimdi buyrun kahveye
Hahaha niye öyle oluyor yavrum ya istek mi yok bilemedim seni motive etmek için be yapsak acaba
ya ben moda giremiyorum niye öyle oluyor. sabah bugün çok güzel geçecek diyorum sonra fırrt
Kııız onu ilk defa duydum nasıl bişeymiş, neye yarıyor anlat bakemMaydanoz suyu kaynatiyorum icine bitki yesil cay falan icecegim bende sporumu yaptim.
Gecmis olsun canim diyet insani asabi ve mutsuz yapsbiliyor ben cocuklara daha az tahammul gosteriyorum.
ya ben moda giremiyorum niye öyle oluyor. sabah bugün çok güzel geçecek diyorum sonra fırrt
Aaa nasil bilmezsin maydanoz odem soker biraz ksynatip icine yesil cay misir puskulu avakado yapragi rezene kiraz sapi atip demliyorum suzunce icine limon sik ic hem odem atiyor hem yag yakiyor.Kııız onu ilk defa duydum nasıl bişeymiş, neye yarıyor anlat bakem
Spordan sonra o tatlı yorgunluk gibisin YÖK dimi
Hakkaten nasıl bilmem ne kadar yapcaz kaç gün var mı bi süresi. Evde maydonoz var yeşil çay ve limon da var ama diğerleri yok. Olmazsa olmaz mıAaa nasil bilmezsin maydanoz odem soker biraz ksynatip icine yesil cay misir puskulu avakado yapragi rezene kiraz sapi atip demliyorum suzunce icine limon sik ic hem odem atiyor hem yag yakiyor.
Olur olur ksynat en fazla 15 gun yap ben arada odem atmak icin birkac gun yapip ara veriyorum.acayip adet sokturuyor ben 4 gun onceden olmaya basladim.Hakkaten nasıl bilmem ne kadar yapcaz kaç gün var mı bi süresi. Evde maydonoz var yeşil çay ve limon da var ama diğerleri yok. Olmazsa olmaz mı
Vaaayy bi taşla iki kuş sevdim bunu çok sağol canım şimdi dukan birasına devam ediyorum o bitince yapayım hatta adet söktürmesin sebebiyle dukan birasını yarıda kesebiitim önümüzdeki ay bi üç beş gün erken olsam süper olurOlur olur ksynat en fazla 15 gun yap ben arada odem atmak icin birkac gun yapip ara veriyorum.acayip adet sokturuyor ben 4 gun onceden olmaya basladim.
maşallah süpermişGunaydin kizlar maydanoz ise yaradi sabah -600 ile uyandim cok mutluyum masallah biyelim ama devam etmek gerekir gaza gelmeden.
Günaydın fıstık, ooo süper haber devam et bakalım çok sevindimGunaydin kizlar maydanoz ise yaradi sabah -600 ile uyandim cok mutluyum masallah biyelim ama devam etmek gerekir gaza gelmeden.
Buyuk kismi odemdir arada ise yariyor tavsiye ederim.Günaydın fıstık, ooo süper haber devam et bakalım çok sevindim