- 17 Temmuz 2014
- 795
- 546
- Konu Sahibi deniz diyette
Ben ilk başladığımda 5 gün atak yaptım ve 1.7 kilo verdim 1.6 sı yağdan gitti. İstersen motive olmak için bu şekilde başla insan acayip gaza geliyo
atak nasıl dukan atakmı bahsettiğin kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ilk başladığımda 5 gün atak yaptım ve 1.7 kilo verdim 1.6 sı yağdan gitti. İstersen motive olmak için bu şekilde başla insan acayip gaza geliyo
Benim tartı ölçüyor kuzum çok kesin olmamakla birlikte yaklaşık sonuç veriyor, sabah yağ oranına bakmayı unuttum simit yicem diyeEvet hergun eksi olmuyor ama bende cozemedim salatami siskinlik yapiyor bakalim onemli olan yag kaybetmek sen nerde baktiriyorsun yag ve kas oranina
Evet canım sadece protein yiyorsun bi de her gün 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesiatak nasıl dukan atakmı bahsettiğin kuzum
Evet canım sadece protein yiyorsun bi de her gün 1.5 yemek kaşığı yulaf ezmesi ☺
O hafta bi tavuğu iki oturuşta yediğimi bilirimkesinlikle aç kalmıyorsun yani☺
63.3 ten 61.6 ya düştüm kuzum sor tabi ya motive edebilirsem bine mutlu banapeki 5 günde kaç kilodan kaça düştün canım ?
ay cok soru sordum ama heyecanlandımmm
aminn:) ben hala regl olmadım ya. ama ben de en kısa zamanda 56'yı görecem aha da buraya yazıyorum :))Teşekkür ederim lilii çok mutlu oldum ya☺darısı size inşallah
Ay o regl beni mahvetti zAten bu hafta Salı günü 58.2 gördüm ya neyse ki gecti bitti bugün darısı basına zuzuuuuaminn:) ben hala regl olmadım ya. ama ben de en kısa zamanda 56'yı görecem aha da buraya yazıyorum :))
ben napacam biliyor musun. tek öğün. beslenecem. iyi değil falan deme. kahvaltıda her bişeyi yiyorum tüm gün yeter. dayanacam napim ye ye nereye kadarAy o regl beni mahvetti zAten bu hafta Salı günü 58.2 gördüm ya neyse ki gecti bitti bugün darısı basına zuzuuuu
Elbette göreceksin inanıyorum pes etmek yok Yarın kabak detoksuna başlıyorum Yanına yandaş arıyorum
Kıııız düşüp bayılma sonra dayanabilecek misin kuzum bilemedim ki, sağlık açısından da düşün iki öğün yap bari Karatay diyeti yapben napacam biliyor musun. tek öğün. beslenecem. iyi değil falan deme. kahvaltıda her bişeyi yiyorum tüm gün yeter. dayanacam napim ye ye nereye kadar
63.3 ten 61.6 ya düştüm kuzum sor tabi ya motive edebilirsem bine mutlu bana☺
Topiğimi okudun mu kuzum, İsveç biraz sinir bozucu bence dukan daha mantıklı. İsveç’te aç kalıyorsun ikisi de hemen hemen aynı oranda zayıflatıyor. İsveç’te 10 günde 1.8 vermiştim, dukan atak beş gümde 1.7 verdim artık kararını verben biraz sabirsizim acaba isvecten mi baslasam mi diye dusunuyorum 13 gun dayanabilirim 62 ile baslayacagim 57 yi gorsem bile bana yeterli suan
Topiğimi okudun mu kuzum, İsveç biraz sinir bozucu bence dukan daha mantıklı. İsveç’te aç kalıyorsun ikisi de hemen hemen aynı oranda zayıflatıyor. İsveç’te 10 günde 1.8 vermiştim, dukan atak beş gümde 1.7 verdim artık kararını ver
Yumurta ve tavuk et süt seviyorsan yarın başla dukan atak için vakitkaybetme, bana güven!!!!☺
Bak ben yarin kabak detoksuna başlıyorum sen de dukan atak başla, beş gün yap sonra İsveç diyetine geç, hem vücudun alışmış olur biraz diyete ☺
Çay kahve serbest kuzum şekersiz olmak ve abartmamak kaydıylapekiii o zaman gun be gun yediklerimi yazacagim seni dinleyerek canim benim sekersiz kahve serbestmi
Ben de tam meraklanmaya başlamıştım kanka, kolay gelsin çok fazla kaçırma heKızlar benim yemekli misafirim var giremedim.
Super bir gun olmus canim ben sabah sutlu yulaf ara 4 findik 2 kasik nar oglen yesil fasulye ara yarim yesil elma aksam tavuk gogus salata 2 lokma borek yedim kacamak 25 dk kosu bandina bindim ev temizligi yaptim.simdi bitki cayi icevegim yarin tartiyi bekliyorum.Kızlar selamlar, nasıl gecti Pazar gününüz
Ben serbest gün yaptım bugün ama yine de dikkat ettim
Sabah sucuklu yumurta
Peynir zeytin kaşar peyniri
Domates salatalık maydonoz
Az bişey ev reçeli
Çay ve simit
Öğlen yemedim
Saat dört gibi bi porsiyon profiterol yedim
Sade soda içtim, dukan birasını içtim
3 litre su bitiririm.
Öğlen Leslie 3 mil yaptım şimdi bi kere daha yapıcam. Sonra form çayı içerim duş alıp
Senşn de süper olmuş kuzum o böreği görmüyorum arada olur öyle şeyler, önemli olan arada olmasıSuper bir gun olmus canim ben sabah sutlu yulaf ara 4 findik 2 kasik nar oglen yesil fasulye ara yarim yesil elma aksam tavuk gogus salata 2 lokma borek yedim kacamak 25 dk kosu bandina bindim ev temizligi yaptim.simdi bitki cayi icevegim yarin tartiyi bekliyorum.
Ins yarin goremezsem sasirtacagim vucudu biraz bugun halsizlik ve bas agrisi cektim.senin de merak ediyorum tartini yaz yagdan ne kadar gitmis.Senşn de süper olmuş kuzum o böreği görmüyorum arada olur öyle şeyler, önemli olan arada olması
Ben de ikinci Leslie mi yaptım duşumu aldım form çayımı içiyorum huzurla
Yarın eksi görürsün inşallah canımmm