- Konu Sahibi deniz diyette
Kanka dukan da kh var yulaf kh kaynagi.Diyete ilk dukan ile başladım, 5 gün atak yaptım 1.7 kilo vermiştim 5 günde ve bunu 1.6 kilosu yağdan gitmişti.
Ama basit kh degil. Yani cabuk aciktiran beyaz un gibi degil.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanka dukan da kh var yulaf kh kaynagi.Diyete ilk dukan ile başladım, 5 gün atak yaptım 1.7 kilo vermiştim 5 günde ve bunu 1.6 kilosu yağdan gitmişti.
Sağol bebişim azmettim bu kilolar gidecek Herkes herşeyi yazıyor valla kuzum ben tartıda gördüğüme inanırımGuzel gitmis masallah ben oyle okumustum o yuzden soyledim.
Evet hergün 1.5 yk yulaf ezmesi var o yeterli gelmiştir belki kankacımmmKanka dukan da kh var yulaf kh kaynagi.
Ama basit kh degil. Yani cabuk aciktiran beyaz un gibi degil.
Cok guzel menü. BayildimSağol bebişim azmettim bu kilolar gidecek Herkes herşeyi yazıyor valla kuzum ben tartıda gördüğüme inanırım
Evet hergün 1.5 yk yulaf ezmesi var o yeterli gelmiştir belki kankacımmm
Bugün de kahvaltı yumurta ve süt
Öğle tavuk
Akşam 1.5 yk yulaf ezmesi
3 litre su ve dukan Birası içtim
Şimdi Leslie 3 mile yapıcııııımm
Sizler ne ettiniz bakem Canlarım
Sporcular bu kadar protein alıyor mu kiCok guzel menü. Bayildim
Kanka yağda yumurta ve ketçap mayonez hariç güzel menü, yarın telafi edersimSabah 10.00
1 yagda yumurta
2 zeytin
2 yk lor peynir
Ara
1 bardak yy süt
2 erik
Öğle 15.00
Tavuklu salata(ketcap ve mayonez ekledim maalesef)
Ara
Sütlü nescafe
Aksam 19.00
1 kulah dondurma
3 lt
Spor yok dinleniyorum bugün.
O kadar mı kötü olsun kuzum yarın yeni bi başlangıç yap unut bugünüben batırdım yazmayim
Daha fazlasini aliyorlardir. 10 yumurta beyazzi yiyen varSporcular bu kadar protein alıyor mu ki
Haklisin canim. İnsallah telafi ederim. İstahim açıldı.Kanka yağda yumurta ve ketçap mayonez hariç güzel menü, yarın telafi edersim
Oww kahve mi. Alirim bir dalCanlarım sporumu yaptım duşumu aldım kendime sütlü nescafe yapıyorım şimdi buyrun kahveye
Olur bazen böyle seyler. Yarin devam canim.ben batırdım yazmayim
Kanka şaka yaptım yumurta ve tavuktan kümese döndü ev yarin son günüm, Pazar ödül günü yapıp Pazartesi kabak detoksu yapiciğiiiimmmDaha fazlasini aliyorlardir. 10 yumurta beyazzi yiyen var
Edersin zuzu inanıyorum ben sanaHaklisin canim. İnsallah telafi ederim. İstahim açıldı.
Buyrun ️ yanına bişey yok amaOww kahve mi. Alirim bir dal
O kadar mı kötü olsun kuzum yarın yeni bi başlangıç yap unut bugünü
E hani biz kapışıyorduk nirde rekabet ☺
evet yarın devam sağolun kızlarOlur bazen böyle seyler. Yarin devam canim.
bana su bile yokBuyrun yanına bişey yok ama
Ufaklık nasıl oldu bebeemmevet yarın devam sağolun kızlar