- Konu Sahibi deniz diyette
Aynen ben senin kilonda olmayi isterdim sen baskasinin haftaya gider umarim.İnsan o kadar dikkat edip aynı kiloyu görünce üzülüyor ama pes etmek yok, emeklerimi boşa cıkarmıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ben senin kilonda olmayi isterdim sen baskasinin haftaya gider umarim.İnsan o kadar dikkat edip aynı kiloyu görünce üzülüyor ama pes etmek yok, emeklerimi boşa cıkarmıcam
yes beybiAh o regl yok mu valla o kadar emek veriyoruz inşallah güzel sonuçlar alacaz ☺ Asla pes etmek yok
Evet canim internette bi kardiyo buldum 40 dakika bir kiz yapiyor erkekte ona eslik ediyor gormussunuzdur belki onu yapiyorum terlettiriyor kosu bandindan daha zEvkli ama hangisi daha faydali bilemiyorum.Sabah süper menü akşam da dediğin gibi yaparsan Harika olur, bi dönem yavaşlıyor kilo verme işi vücudu arada şaşırtmak lazım. Sporla destekliyor musun canım
Ne oldu canim?canım çok sıkkın ya
İnşallah canım benimAynen ben senin kilonda olmayi isterdim sen baskasinin haftaya gider umarim.
Terletiyorsa iyidir yağ yakıyorsun demek ki devam et kuzumEvet canim internette bi kardiyo buldum 40 dakika bir kiz yapiyor erkekte ona eslik ediyor gormussunuzdur belki onu yapiyorum terlettiriyor kosu bandindan daha zEvkli ama hangisi daha faydali bilemiyorum.
Hayrola güzelimcanım çok sıkkın ya
öyle bi genel. eşim şehir dışında. bişey yapasım yok. çocukla da ha deyince herşey yapılmıyor. sıkılıyorumNe oldu canim?
SEN DUKAN mı yapıyorsun?Terletiyorsa iyidir yağ yakıyorsun demek ki devam et kuzum
Kuzuuummm bak hava çok güzel çok bi hava al iyi geliröyle bi genel. eşim şehir dışında. bişey yapasım yok. çocukla da ha deyince herşey yapılmıyor. sıkılıyorum
Karışık bişeyler yapıyorım canım ben, dukan atak yaptım sonra iki hafta dukan ekspres daha sonra İsveç diyeti yaptım. Şimdi yine saf protein yapıyorum üçüncü gün. Yarın da yapıp Pazar ödül günü yapıcamSEN DUKAN mı yapıyorsun?
sadece protein kas kaybı yapabilir.Karışık bişeyler yapıyorım canım ben, dukan atak yaptım sonra iki hafta dukan ekspres daha sonra İsveç diyeti yaptım. Şimdi yine saf protein yapıyorum üçüncü gün. Yarın da yapıp Pazar ödül günü yapıcam
Protein nasıl kas kaybı yapsınsadece protein kas kaybı yapabilir.
karbonhidrat almadığında kasın içindeki yapıdan vücut karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor bildiğim kadarıyla.Protein nasıl kas kaybı yapsın
Diyete ilk dukan ile başladım, 5 gün atak yaptım 1.7 kilo vermiştim 5 günde ve bunu 1.6 kilosu yağdan gitmişti.karbonhidrat almadığında kasın içindeki yapıdan vücut karbonhidrat ihtiyacını karşılıyor bildiğim kadarıyla.
Guzel gitmis masallah ben oyle okumustum o yuzden soyledim.Diyete ilk dukan ile başladım, 5 gün atak yaptım 1.7 kilo vermiştim 5 günde ve bunu 1.6 kilosu yağdan gitmişti.
Canim ben hamilelikten sonra 72 de kalmistim. Sonra diyet yaparak 62.5 a dustumSenin baslangic kac kiloydu guncel kac kilo?
Bende bunu yazacaktim.Aynen ben senin kilonda olmayi isterdim sen baskasinin haftaya gider umarim.