- Konu Sahibi deniz diyette
-
günaydın hayırlı cumalar :)Günaydın canlarım bu arada☺ hayırlı cumalar..
Bende ayni durumdayim. Almamakda basari kankaTartıldım, Pazar günkü kilomdayım 57.2 Pazar akşam regl olup üstüne bir kilo eklenmişti şimdi başa döndükreglim bitince net olarak kilo bildirimi yapabilirim Pazartesi yani. Sinir bozucu bi durumdayım su an
günaydın çok güzel olmuş azıcık kalori. 800 kalori yaklaşık süper yaniGünaydın kizlar. Abarti yemedim ama orta oldu diyelim.
Sabah birsey yemedim.
Oğle elma yoğurt Tarçın.
İkindi 1 avuc çiğ badem,
Yarim turp, 1 kase yoğurt
Yarim muz
Aksam
1 kase bezelye yemegi
1 tavuk sinitzel (maalesef yagda kizarmisti)
Pilav ve helva vardi yemedim.
Yatmadan da 1 kupa süt, 5 badem yedim.
Oyle mi kiz oh iyi bari ben bezelye ve sinitzel olunca 1300leri bulurum diyordum.günaydın çok güzel olmuş azıcık kalori. 800 kalori yaklaşık süper yani
Bu hafta hepimiz tirt çıktıkgünaydın hayırlı cumalar :)
ben 58.2 :)) bir ileri iki geri. ama bugün yarın regl olacam o yüzden bu kilo. bide dün kısır yemiştim o da şişlik yapar. salı günü bakacam belli olur az çok
hiç sorma puahaja:))Bu hafta hepimiz tirt çıktık
Tesekkurler hos buldum.merhaba hoş geldin :)
Kaloriyi nasil hesapliyorsunuz?günaydın çok güzel olmuş azıcık kalori. 800 kalori yaklaşık süper yani
Senin baslangic kac kiloydu guncel kac kilo?Bu hafta hepimiz tirt çıktık
diyetkolik.com 'dan bakabilirsinKaloriyi nasil hesapliyorsunuz?
Tesekkurler.diyetkolik.com 'dan bakabilirsin
İnsan o kadar dikkat edip aynı kiloyu görünce üzülüyor ama pes etmek yok, emeklerimi boşa cıkarmıcamBence iyi durumdasin bozma moralini.
Amin canım inşallah, Rabbim dualarımızı aminlerimizi hayırlısıyla kabul etsinSanada hayirli cumalar ve herkesin gonlundekinin gerceklesmesi umidiyle.
Sabah süper menü akşam da dediğin gibi yaparsan Harika olur, bi dönem yavaşlıyor kilo verme işi vücudu arada şaşırtmak lazım. Sporla destekliyor musun canımBende sabah 58.6 geldim pazrtesi 58 olur ins biraz yavasladi bu ara kilo vermem biraz daha dikkat etmem lazim sanirim. Sabah 1 yum az peynir 1 crviz 1 kayisi tere ve 1 dilim ekmek.ogle ve aksam protein ve salata dusunuyorum.
Durmak yok aslabozma moralini dediğin gibi pztesi ye fark eder gayet güzel
Güzel güzel başarılı bi gün geçmiş kankaGünaydın kizlar. Abarti yemedim ama orta oldu diyelim.
Sabah birsey yemedim.
Oğle elma yoğurt Tarçın.
İkindi 1 avuc çiğ badem,
Yarim turp, 1 kase yoğurt
Yarim muz
Aksam
1 kase bezelye yemegi
1 tavuk sinitzel (maalesef yagda kizarmisti)
Pilav ve helva vardi yemedim.
Yatmadan da 1 kupa süt, 5 badem yedim.
Ah o regl yok mugünaydın hayırlı cumalar :)
ben 58.2 :)) bir ileri iki geri. ama bugün yarın regl olacam o yüzden bu kilo. bide dün kısır yemiştim o da şişlik yapar. salı günü bakacam belli olur az çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?