• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

merhaba kızlar ben 11.03.2013de başladım bu diyete ve tam 10 kilo verdim intrnetim yok diye cvp yazamadım eşimle iddiaya girmiştik 12 kilo vermem lazımdı 2 ayda ben 1 ayda 10 kilo verdim sadece elma su ve yeşilçay kahvaltı yaptım salatalık yedim çok açıktığımda ve 10 kilo verdim darısı herkesin başına inşallah

merhaba arkadaslar

ben okadar diyet yaptimki ama sonunda dayanamayip birkatim bu herkezsin basina gelmistir ve birktim anda 5 verdiysem 10 geri aldim

ama bir arkadasim 130 kg du ve birgun canina tak etti ve elma diyeti yapti

1ayda 19kg verdi spor yapmadan 2 ay 22kg spor yaparak 3ay 16.5kg verdi 4ay 13.7kg verdi ve tam 71.2 kg verdi

ben onu gorunce buyuk bir soka girdim cunku 4 ay kendini eve kapatmisti sonra birgun kapi calinca sok gecirdim 59 kilo bir hatun :uhm::uhm::uhm: ruya sandim

sonra anatti birgun oyle bunalima girdini ve karar verdini elma yiyerek nekadar guzel bir hatun olcani soylemis kendi kendine

ve benimde kilolu oldumu bildi icin ilk bana geldi ve beni acayip gaza getirdi
6gundur bende yapiyorum ve tam 8.100 kg gitti arkadaslar

gunde 1 kilo yesil elma ve yesil cay ve 3 lit su icerek 95kilo basladim 86.9kiloyum suan ve hedefim 28kilo daha vermek ilk ay spor yapma dedi vucut bu besine alisin dedi ikici ay dan sonra vucut hem daha zayif hem daha dinc

bende sizinlen bunu paylasmak istedim eyerki gercekten istersek 130kilo hatun 4 ayda 59 olursa bizde oluruz demi
:teytey:

mutlaka denicem 5kilo versem yeter bana ,hatta 10 kilo versem daha iyi olur:) 13 gün sonra tatile gidicem umarım o zamana kadar fazlalıklarımdan kurtulurum

evet herkeste farklı sonuçlar vermiş arkadaşım her metabolizma farklı ben denediğimde en az 3-4 veriyordum ama bakalım denemekten bişey kaybetmeyiz inşallah gider tamam sabahtan itibaren başlıyoruz o zaman hadi kolay gelsin bizlere

evet evet güzel olacak her şey :)

ayy inşallahh bugün tartıldım 68im haftaya kadar elma we salata ağırlıklı besleniip bide spor yapcam bakalmm ne olacak??

merhaba kızlar ben 11.03.2013de başladım bu diyete ve tam 10 kilo verdim intrnetim yok diye cvp yazamadım eşimle iddiaya girmiştik 12 kilo vermem lazımdı 2 ayda ben 1 ayda 10 kilo verdim sadece elma su ve yeşilçay kahvaltı yaptım salatalık yedim çok açıktığımda ve 10 kilo verdim darısı herkesin başına inşallah

canm sadece elma mı yiosun bide spor yaptın mı?? bide başladığında kaçtın şimdi kaç oldunn???

kızlar bende sabah başladım ama nöbetten çıktığım için saatleri değişiyor mecburen..10 gibi kahvaltı yaptım 1 litre su içtim uyudum..17.30 da uyandım ve ilk elmamı yedim..ben gece uyuyamıyorum çok geç yatıyorum vücut alışmış gece ayakta kalmaya o yüzden saatleri olması gerektiği gibi olmayacak...ben birde sabah kahvaltıdan önce sandaloz sakızı+elma sirkeli su içiyorum ve de kahvaltıda normal çay sevmediğim için taze sıkılmış greyfurt suyu içiyorum..greyfurt suyu da çok hızlandırıyor metabolizmayı...ama geçen hafta düşündüğüm diyeti yapamadığım için ( çok fazla nöbete gittim dayanamadım.) 2 kilo almışım :( 101 olmuşum..bir hafta hiç tartılmıcam ve tam uygulucam hftaya pazartesi kilomu paylaşırım..çok merak ediyorum kaç kilo vercem ? ve ben yürüyüş yapıcam koşu bandında egzersiz yapmıcam sadece yürüyüş bakalım inş güzel sonuçlar alırız...biraz uzun yazım galiba :/

ayy inşallahh bugün tartıldım 68im haftaya kadar elma we salata ağırlıklı besleniip bide spor yapcam bakalmm ne olacak??

bence güzel sonuçlar alırsın bakalım pazartesiye kadar ne kadar vereceğiz bende merak ediyorum hadi başarın azmin daim olsun arkadaşımm

kızlar bende sabah başladım ama nöbetten çıktığım için saatleri değişiyor mecburen..10 gibi kahvaltı yaptım 1 litre su içtim uyudum..17.30 da uyandım ve ilk elmamı yedim..ben gece uyuyamıyorum çok geç yatıyorum vücut alışmış gece ayakta kalmaya o yüzden saatleri olması gerektiği gibi olmayacak...ben birde sabah kahvaltıdan önce sandaloz sakızı+elma sirkeli su içiyorum ve de kahvaltıda normal çay sevmediğim için taze sıkılmış greyfurt suyu içiyorum..greyfurt suyu da çok hızlandırıyor metabolizmayı...ama geçen hafta düşündüğüm diyeti yapamadığım için ( çok fazla nöbete gittim dayanamadım.) 2 kilo almışım :( 101 olmuşum..bir hafta hiç tartılmıcam ve tam uygulucam hftaya pazartesi kilomu paylaşırım..çok merak ediyorum kaç kilo vercem ? ve ben yürüyüş yapıcam koşu bandında egzersiz yapmıcam sadece yürüyüş bakalım inş güzel sonuçlar alırız...biraz uzun yazım galiba :/

olsun zararın neresinden dönsek kardır benim kilomda çok bu hafta tartılmayacağım pazartesi bende ne kadar işe yaramış merak içindeyim bugün iyi geçti şimdi yürüyüşümü tamamladımmı değme keyfime hadi bakalım ilk gün bitti bile

olsun zararın neresinden dönsek kardır benim kilomda çok bu hafta tartılmayacağım pazartesi bende ne kadar işe yaramış merak içindeyim bugün iyi geçti şimdi yürüyüşümü tamamladımmı değme keyfime hadi bakalım ilk gün bitti bile[/QUOTE]

evet aynen öyle sen kaç kiloyla başladın ?boyun kaç ? benim boy 173 kilo 101 :(

bence güzel sonuçlar alırsın bakalım pazartesiye kadar ne kadar vereceğiz bende merak ediyorum hadi başarın azmin daim olsun arkadaşımm

olsun zararın neresinden dönsek kardır benim kilomda çok bu hafta tartılmayacağım pazartesi bende ne kadar işe yaramış merak içindeyim bugün iyi geçti şimdi yürüyüşümü tamamladımmı değme keyfime hadi bakalım ilk gün bitti bile

hadi bakalmm inşş :)) azimli olup kurtulalm artıkk :)

Selam kızlar ben 18 martta diyetisyene gitmiştim çok küçük kaçamaklar dışında harfiyen uymama rağmen sadece 1 kg vermişim 15 günde... Bu yüzden moralim çok bozuktu istedimki uzman bir doktorun yönlendirmesiyle sağlıklı kilo verdiğimden emin olarak zayıflayayım ama bu kadar zamanda bu kadar az bir kilo kaybı motivasyonumu çok bozdu geceleri bile uyuyamaz oldum neden kilo vermediğimi düşünüp duruyorum sürekli... Derken elma diyetin topiğine rastladım...ve bugün pazara gidip elma alıp bu diyete geçiş yapmayı düşünüyorum. Şuan 61 kiloyum nisan sonuna kadar inş. 55e düşmek istiyorum. Yalnız tek bir sorum olacak bu ,diyeti yapıp zayıfladığınız yazan arkadaşlar diyeti bıraktığınızda vermiş olduğunuz kiloyu hala koruyor musunuz? diyeti bırakınca hızlı kilo alma durumu var mı? Bana bu konuda acil cevap yazabilen bir arkadaş olursa çok sevinirim..

evet aynen öyle sen kaç kiloyla başladın ?boyun kaç ? benim boy 173 kilo 101 :([/QUOTE]

106.300 ile başladım boyum 165 :( pazarteesiye kadar tartılmayayım dedim basküle çıktım sonuç üzücü bende epey aldım tabi fotosunu çektim pazartesi tartılıp tekrar bildirim yapayım ki eğer verirsem fotosunu koyayım dedim kilo yazan kısmının beklemedeyim pes etmek yok bak 2.günde bitti sende nasıl durumlar

Kızlar ne zamandr gıremıyorum yapanlara masallah dıyorum ben evde degldm o yuzden yapamadm ama bugun basladım sımdı elmamı yıyerek yazıyorum bunu 6 kılo gıtmesı lazım ınsallah sonuc alan herkes yazsın destek oluruz bırbırımıze ben de sonucumu yazıcam ıns.

evet aynen öyle sen kaç kiloyla başladın ?boyun kaç ? benim boy 173 kilo 101 :(

106.300 ile başladım boyum 165 :( pazarteesiye kadar tartılmayayım dedim basküle çıktım sonuç üzücü bende epey aldım tabi fotosunu çektim pazartesi tartılıp tekrar bildirim yapayım ki eğer verirsem fotosunu koyayım dedim kilo yazan kısmının beklemedeyim pes etmek yok bak 2.günde bitti sende nasıl durumlar[/QUOTE]

valla iki gün bitti ama ben spor yapamadım hiç halim olmadı..bugün yürümeyi düşünüyorum koşu bandında..bende pazartesi tartılıcam inşallah sonuçlar güzel olur..gece geç uyuduğum için çok acıkıyorum dün kaçamak yapmamak için zor tuttum kendimi ama yapmadım :) benim için en zor nöbette olacak sabaha kadar ayakta oluyorum çok yoğun geçiyor.

[/QUOTE]valla iki gün bitti ama ben spor yapamadım hiç halim olmadı..bugün yürümeyi düşünüyorum koşu bandında..bende pazartesi tartılıcam inşallah sonuçlar güzel olur..gece geç uyuduğum için çok acıkıyorum dün kaçamak yapmamak için zor tuttum kendimi ama yapmadım :) benim için en zor nöbette olacak sabaha kadar ayakta oluyorum çok yoğun geçiyor.[/QUOTE]

ben yürüdüm ama adam akıllı spor bile saymıyorum canım pazartesiye kadar hani bir sürpriz olsada 99 u görsem fena olmaz ama bende derste oluyorum benim içinde akşamları dyanmak zor oluyor ama sadece elma tüketmiyorum ben günlük 3 elma kuru kayısı ve maalesef muhaakkak kahve tüketiyorum senin zor nöbetin var ben de haftasonu yüklenmek taraftarıyım spora çünkü derim oluyor ders çıkışıda bitmiş durumda oluyorum ne dersi sende şöle ikili hanelere insen ne güzel olur ama :)

valla iki gün bitti ama ben spor yapamadım hiç halim olmadı..bugün yürümeyi düşünüyorum koşu bandında..bende pazartesi tartılıcam inşallah sonuçlar güzel olur..gece geç uyuduğum için çok acıkıyorum dün kaçamak yapmamak için zor tuttum kendimi ama yapmadım :) benim için en zor nöbette olacak sabaha kadar ayakta oluyorum çok yoğun geçiyor.[/QUOTE]

ben yürüdüm ama adam akıllı spor bile saymıyorum canım pazartesiye kadar hani bir sürpriz olsada 99 u görsem fena olmaz ama bende derste oluyorum benim içinde akşamları dyanmak zor oluyor ama sadece elma tüketmiyorum ben günlük 3 elma kuru kayısı ve maalesef muhaakkak kahve tüketiyorum senin zor nöbetin var ben de haftasonu yüklenmek taraftarıyım spora çünkü derim oluyor ders çıkışıda bitmiş durumda oluyorum ne dersi sende şöle ikili hanelere insen ne güzel olur ama :)[/QUOTE]

ah ah süper olur :) merakla bekliyorum pazartesiyi..ama ben eminim düşeceğimize ya..ben dikkat edince hızlı veriyorum ama sonrasında dikkat etmediğim için hızlı alıyorum :( 5 günde 5 kiloyla bile 4-4.5 vermiştim..metabolizma elmaya alışıp durursa araya o diyeti sokmayı düşünüyorum..bu diyetin en kötü yanı sürekli bir ayağım wc de :) yaz sonu düğünüm var zayıflamam farz artık ve de mayıs 23 te nişanlım askerden gelecek o gelene kadar biraz zayıflayayım da şaşırsın istiyorum..sen evli bekar ?

ben elmayı tam denildiği gibi yiyorum ya ama çok zor oluyor dün 1 kilo bugün 1.5 kilo yedim ama yarın 2 yiyemem sanırım anca yine 1.5 yerim..sen kahvaltı dışında bişi yiyormusun ?

[/QUOTE] ah ah süper olur :) merakla bekliyorum pazartesiyi..ama ben eminim düşeceğimize ya..ben dikkat edince hızlı veriyorum ama sonrasında dikkat etmediğim için hızlı alıyorum :( 5 günde 5 kiloyla bile 4-4.5 vermiştim..metabolizma elmaya alışıp durursa araya o diyeti sokmayı düşünüyorum..bu diyetin en kötü yanı sürekli bir ayağım wc de :) yaz sonu düğünüm var zayıflamam farz artık ve de mayıs 23 te nişanlım askerden gelecek o gelene kadar biraz zayıflayayım da şaşırsın istiyorum..sen evli bekar ?[/QUOTE]

ben çok hızlı veremem diye düşünüyorum troid hastası olduğumdan ilk hafta belki hızlı olabiklirde sonrası bakacağım oooo güzel hazırlıklar senin azmin de tam zamanında gelmiş o vaakit şöyle mayısa kadar 80li hanelere insen çok güzel olur canım benim bişey kalmamış şaşırrtırız inşallah ben bekarım canım ben de yaz tatiline kadar gitsin istiyorum inşallah

ben elmayı tam denildiği gibi yiyorum ya ama çok zor oluyor dün 1 kilo bugün 1.5 kilo yedim ama yarın 2 yiyemem sanırım anca yine 1.5 yerim..sen kahvaltı dışında bişi yiyormusun ?

canım ben o kadar çok elma tüketemiyorum şöyle eğer çok açsam dediğim gibi sütlü bir kahve bir kaç kayısı ile geciştiriyorum günü elmayla kapatmaya çalışıyorum ama açlık hissim oldduğunda bir dilim ekmek ile bir dilim ince kaşar yediğim oldu oda günde 1 dilim onun dışında akşamada bir kupa kahve tüketiyorum aslında tam yapabilsem daha iyi sonuç alırım ama ölede korkuyorum bağırsak sorunu falan olmasın istiyorum neyse ben inanıyorum pazartesiye 99 u göreceğim :)
eflal333 ben foruma yeni üye oldum özelden msj yazamıyorum neden ?

canım yeni üye isen bende çok eski sayılmasamda belli bir mesaj sayısına sahip olman gerek ondan sanırım emin değilim ama teknik sorular bölümünde bununla ilgili bir bölüm vardı sen istersen bol bol mesaj yazmaya bak ki dolsun mesaj sayın 50 -100 kadar mesaj gerekiyordu ben sana yazdım alabildiğine göre seninde mesaj sayını artırman gerek

ben çok hızlı veremem diye düşünüyorum troid hastası olduğumdan ilk hafta belki hızlı olabiklirde sonrası bakacağım oooo güzel hazırlıklar senin azmin de tam zamanında gelmiş o vaakit şöyle mayısa kadar 80li hanelere insen çok güzel olur canım benim bişey kalmamış şaşırrtırız inşallah ben bekarım canım ben de yaz tatiline kadar gitsin istiyorum inşallah

ortak yanımız 2 oldu bende hipotroidim canım hatta troid bezim tamamen yok bende ama ilaçlarla değerleri normal seviyede tutuyorum o zaman hızlı gidiyor..inşallah düşerim ya daha önce düştüm 70 lere zaten bu kiloya 65 ten gelmiştim 115 eyani sonra yeniden verdim ama dikkat etmeyince alınıyor.sen evlimisin ?

canım ben o kadar çok elma tüketemiyorum şöyle eğer çok açsam dediğim gibi sütlü bir kahve bir kaç kayısı ile geciştiriyorum günü elmayla kapatmaya çalışıyorum ama açlık hissim oldduğunda bir dilim ekmek ile bir dilim ince kaşar yediğim oldu oda günde 1 dilim onun dışında akşamada bir kupa kahve tüketiyorum aslında tam yapabilsem daha iyi sonuç alırım ama ölede korkuyorum bağırsak sorunu falan olmasın istiyorum neyse ben inanıyorum pazartesiye 99 u göreceğim :)

bende eminim görürsün bende inşallah 94 leri görürüm yaa :( inşallah iyi kilo vereceğiz senin bir diyet planın varmı yoksa hep bu diyeti mi yapmayı düşünüyorsun?

canım yeni üye isen bende çok eski sayılmasamda belli bir mesaj sayısına sahip olman gerek ondan sanırım emin değilim ama teknik sorular bölümünde bununla ilgili bir bölüm vardı sen istersen bol bol mesaj yazmaya bak ki dolsun mesaj sayın 50 -100 kadar mesaj gerekiyordu ben sana yazdım alabildiğine göre seninde mesaj sayını artırman gerek[/QUOTE]

anladım canım teşekkür ederim..

Back
X