Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

hepinize merhabalar arkadaşlarrr.... sexybebekcim canım hayatım çok çok ama çok teşekkür ederim sana herkesin böyle sonuçlar aldığı bi diyeti yazdığın için. bende bugun başladım boyum 1.74 kilom 64 hedefim 56... :eek: umarım bende başarırımmmm ama spor yapamıyorum sizin kadar verebilirmiyim yinede sporsuz bu kiloları veren var mıııı ????

yaaa zaten ideal kilondasın arkadasımm niye kilo vermek istiyorsun ki:KK43: ben 64 kilo olsam 4 yolda göbek atıcamm:roflol: yaa inşaallah herkes istediği kiloya ulaşır ben devam ediyorum tam gaz çok yazamasamda başladım yapıyorum beni sakın listeden çıkartmaa sexxyy cuma günü tartılacağım bakalımm

YA SEXYBEBEK TÜM GÜN DıYETı ÇOK ıYı GÖTÜRDÜM AMA AKŞAM GıTTı YA mafoldumben YANı ACIKMIYORUM AMA HERKES SOFRAYA OTURUNCA NE BıLEYıM BENDE OTURDUM ıŞTE EKMEK HıÇ YEMEDıM AMA AZICIK SEBZE YEMEĞı VE SALATA YEDıM :tomato: NE YAPAYIM BEN BANA NE KADAR KIZSAN YERıDıR BU HAFTA EN AZINDAN 3 KıLO VERMEK ıSTıYORUM YA BU AKŞAM YEMEKLERı ıÇıN Bı ÇARE YOLU GÖSTER BANA LÜTFEN LÜTFEN :sinifsinif:

maşallah şekerim yaa harikasın! cross trainer o kadar işe yarıyor mu canım? bende var tüm bedeni çalıştırdıgını duyup almıştım ama ben mi kullanamadım iyi bilmiyorum pek işime yaramadı,garaja kaldırdım.
tam olarak nasıl uyguluyorsun sen? valla ben koşu bandımı salona taşıdım sık sık onda çalışıyorum ama çok yoruyor eger cross trainer daha çok işime yarayacaksa onu çıkarayım opuyorumnanaktan

canim benimki bundan ve evet hem kolar hem bacaklar hem tum vucut calisiyor her sabah 70 daka yapiyorum kalkar kalkmaz

Eklentiler

• $crosstrainer.jpg
    $crosstrainer.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 31
YA SEXYBEBEK TÜM GÜN DİYETİ ÇOK İYİ GÖTÜRDÜM AMA AKŞAM GİTTİ YA mafoldumben YANİ ACIKMIYORUM AMA HERKES SOFRAYA OTURUNCA NE BİLEYİM BENDE OTURDUM İŞTE EKMEK HİÇ YEMEDİM AMA AZICIK SEBZE YEMEĞİ VE SALATA YEDİM :tomato: NE YAPAYIM BEN BANA NE KADAR KIZSAN YERİDİR BU HAFTA EN AZINDAN 3 KİLO VERMEK İSTİYORUM YA BU AKŞAM YEMEKLERİ İÇİN Bİ ÇARE YOLU GÖSTER BANA LÜTFEN LÜTFEN :sinifsinif:

canım yazık ya,diyet yapan insanın yanında da dolu dolu sofra kötü olur,hele hele iftar sofrasıysa :KK43: ben tek başıma yaşıyorum ee yemek yapmayınca da yemiyorum tabii elma dışında birşey ama komşum iki gündür bana iftarda yemek getiriyor,çok şeker bir bayan,allah herkese böyle komşular versin :KK70: diyetteyim diyorum hala getiriyor,olur mu öyle şey ögrencisin kafan çalışmaz al ye diyor bugün kocaman bir tepsi hazırlamış çok mahcup oldum,hayır da diyemiyorum. aldım tepsiyi ama yemeklerin hepsini çöpe döktüm,irademe de şaşırdım ama çöpe döktüğüm için de üzüldüm.
tatlım hepsi iradede bitiyor,acıktırmıyor ayrıca bu diyet,o yüzden daha kolay dikkat edebilirsin,bol şans opuyorumnanaktan

YA SEXYBEBEK TÜM GÜN DİYETİ ÇOK İYİ GÖTÜRDÜM AMA AKŞAM GİTTİ YA mafoldumben YANİ ACIKMIYORUM AMA HERKES SOFRAYA OTURUNCA NE BİLEYİM BENDE OTURDUM İŞTE EKMEK HİÇ YEMEDİM AMA AZICIK SEBZE YEMEĞİ VE SALATA YEDİM :tomato: NE YAPAYIM BEN BANA NE KADAR KIZSAN YERİDİR BU HAFTA EN AZINDAN 3 KİLO VERMEK İSTİYORUM YA BU AKŞAM YEMEKLERİ İÇİN Bİ ÇARE YOLU GÖSTER BANA LÜTFEN LÜTFEN :sinifsinif:

canim anliyorum ama pes etme baska yerde otur bir sure oyle yap canim eyer dayanamiyorsan neolursun bir iki gun sonra alisacannn opuyorumnanaktan

hımmm burası demek benim kraliche min diyetinin yeriii :)
ben allahın sevgili kullanırdanım yesemde alamıyorum alsamda hemen veriyorum :kedi:
1.70 boy 52 kilom ramazanda alıyorum hep :))
merak ettim bakim dedim,allah hepinize kolaylık versin inşallah bir deri bir kemik kalırsınız :))
size nacizane bir tavsiye,plates yapın topsuz lastiksizde olsa verdiğiniz kiloları ödemlerinizi atmış olarak net görürsünüz
ben kraliche yede diyorum amaaa dinliyomu hiç :mymeka:

Kızlar bunu cok ıy okuyun cunku bırdaha demıcam

aranızda tartıya cıkanlar var yazakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dedım 100 kere ama benı dınlemıyorsunuz ozaman sızı lısteden cıkartmam lazım cunku bu bır takım ısı ve herkez cuma ya kadar tartılmıcak hem tartıya cıkıp neyapıyorsunuz kendınıze guvenmıyorsun demek benden bukadar ozaman bu haftadan sonra lısteyı sılecem ve gercekten bu takımda dogru attan arkadasları alacam
bana sakın kızmayın once kendınıze kızsın cunku tartıya kendıne guvenmeyenler cıkar

benimki de buna çok benziyor,biraz daha ufagı. o zaman bundan sonra sabahları bende yapmaya başlıyorum canım :KK70: sonuçları yazarım kaydirigubbakcemile2

evet canim ayni tempoda tut kendini oldumu ve birinci gunu 40 daka kesin yap muziek ac ama hergun 5 daka artir cok guzel siklastiriyor harika oluyor kolay gelsin bebisopuyorumnanaktan

Kızlar bunu cok ıy okuyun cunku bırdaha demıcam

aranızda tartıya cıkanlar var yazakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk dedım 100 kere ama benı dınlemıyorsunuz ozaman sızı lısteden cıkartmam lazım cunku bu bır takım ısı ve herkez cuma ya kadar tartılmıcak hem tartıya cıkıp neyapıyorsunuz kendınıze guvenmıyorsun demek benden bukadar ozaman bu haftadan sonra lısteyı sılecem ve gercekten bu takımda dogru attan arkadasları alacam
bana sakın kızmayın once kendınıze kızsın cunku tartıya kendıne guvenmeyenler cıkar

ben ilk günlerim diye benim üstümde bu diyet işe yarıyor mu yaramıyor mu ögrenmek için tartıldım sabahları ve şimdi görüyorum ki kurallara dikkat ettigin sürece bu diyet kesinlikle kilo verdiriyor. tam gaz devam edecegim hedefe ulaşana kadar,bu diyeti ögrenmemizi sagladıgın için çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
ayrıca ben tartımın üstüne kagıt yapıştırdım merakıma yenilip çıkmayayım,çıksam da bişey görmeyeyim diye :KK70: :eek:klava:

ben ilk günlerim diye benim üstümde bu diyet işe yarıyor mu yaramıyor mu ögrenmek için tartıldım sabahları ve şimdi görüyorum ki kurallara dikkat ettigin sürece bu diyet kesinlikle kilo verdiriyor. tam gaz devam edecegim hedefe ulaşana kadar,bu diyeti ögrenmemizi sagladıgın için çok teşekkürler canım opuyorumnanaktan
ayrıca ben tartımın üstüne kagıt yapıştırdım merakıma yenilip çıkmayayım,çıksam da bişey görmeyeyim diye :KK70: :eek:klava:

canim size yardimci olmak icin burdayim 24 saat icinde 10 saat burdayim kefim icin degil tabi sadece sizlere yardimci olmak icin bu isten hicbirsey kazanmiyorum sadece insanlari biraz mutlu edebiliyorsam ne mutlu bana bir yuzu guldure bilirsem o benim icin cok onemli onun icin bukadar sert daveaniyorum cunku tarti bir sacmalik aslinda onemli olan aynaaaaa ve cevrendeki insanlar rakamlar degil yani bunu sakin unutmayin bir haftada sabir gostermek cok da zor degil tartiyi kaldirin bosuna demiyorum bunu bende bu yolardan gectim aman dustumu aman gittimi ama verdimi diye hayatim boyle gecti ama neoldu bu son hayir dedim tarti degil ayna ve cevre onemli dedim ve kaldirdim cunku ben zayifliyorum bunu hisediyorum ben tariya cikmicak kadar olgunlastim ve kendime guveniyorum bunu sozde yapin ozaman beni daha iy anlarsiniz tartii bir aldanmaca bir gun 1 kilo az ikinci gun 2 kilo fazla gosterir ozamanda moral 0 olur onun icin haftadan haftaya tartilin diye bosuna kicimi yirtmiyorum burda valla biri daha TARTILSIN LISTEDEN CIKARTACAM :umursamaz:

yaaa zaten ideal kilondasın arkadasımm niye kilo vermek istiyorsun ki:KK43: ben 64 kilo olsam 4 yolda göbek atıcamm yaa inşaallah herkes istediği kiloya ulaşır ben devam ediyorum tam gaz çok yazamasamda başladım yapıyorum beni sakın listeden çıkartmaa sexxyy cuma günü tartılacağım bakalımm

ideal kilo mu :S yok be canım ben şu pörtlemelerim olmasın istiyorum yaaa uyuz oluyorum her taraftan çıkıyolar belim özellikle.... bu arada tesekkr ederm sexycim cvbın içinnnn a.s.

ayrıca ilk günüm çok rahat gecti ya ben anlamadım vallaha gayet tokum nasıl kilo vericem ki ben böyle :S ama kaçamak falan yok.

ben geldimmm kızlarrropuyorumnanaktanbugün ilk günüm sexicimm ben bugün tartıldım ama ilk günüm olduğu için neyin ne olduğunu bileyim diye bundan sonra cumadan cumaya tabi ki başka tartılmıcamm o yüzden şimdi söylemiyim kilomu cumaya tartılınca en azından 4 günde nasıl bir değişim olmuş onu görürüz hep birlikte ondan sonraki hafta zaten 1 hafta dolmuş oluyor haftada bir tartılmaya devamyerimsenibenhayatım gelelim yaptıklarıma iftarda 1 kase çorba 1 dilim ekmek salata ve şu ana kadar 1.5 litre su içtim 1.5 daha içicem şişem yanımda vallakaydirigubbakcemile5az önce 1 tane yeşil elmamı da yedim kendimi acayip iyi hissediyorum midem inanılmaz rahat şu anda ama ben bir ara yeşilçayı abartarak içtiğim için şimdi hiç içesim gelmiyorrrr:1no2:dün dü galiba soğuk yeşilçay tarifi görmüştüm onu deniyim diyorum şimdi bakıcam tarife bulabilirsem bulamassam da sıcak yapıp bi denicem bakalım iyi ki sizi tanımışım ya burda gerçekten motive olduğumu hisesttim opuyorumnanaktan

Son düzenleyen: Moderatör:
canim size yardimci olmak icin burdayim 24 saat icinde 10 saat burdayim kefim icin degil tabi sadece sizlere yardimci olmak icin bu isten hicbirsey kazanmiyorum sadece insanlari biraz mutlu edebiliyorsam ne mutlu bana bir yuzu guldure bilirsem o benim icin cok onemli onun icin bukadar sert daveaniyorum cunku tarti bir sacmalik aslinda onemli olan aynaaaaa ve cevrendeki insanlar rakamlar degil yani bunu sakin unutmayin bir haftada sabir gostermek cok da zor degil tartiyi kaldirin bosuna demiyorum bunu bende bu yolardan gectim aman dustumu aman gittimi ama verdimi diye hayatim boyle gecti ama neoldu bu son hayir dedim tarti degil ayna ve cevre onemli dedim ve kaldirdim cunku ben zayifliyorum bunu hisediyorum ben tariya cikmicak kadar olgunlastim ve kendime guveniyorum bunu sozde yapin ozaman beni daha iy anlarsiniz tartii bir aldanmaca bir gun 1 kilo az ikinci gun 2 kilo fazla gosterir ozamanda moral 0 olur onun icin haftadan haftaya tartilin diye bosuna kicimi yirtmiyorum burda valla biri daha TARTILSIN LISTEDEN CIKARTACAM :umursamaz:

tabii canım ya rakamlar birşey ifade etmiyor bir yerden sonra,benim dagcılıktan arkadaşlarım var inanılmaz fit görünüyorlar ama kiloları düşük degil,kas kütleleri gelişmiş,yag yok tüm kiloları kastan,kesinlikle çok iyi duruyorlar.iyi gözükmeye ve saglıklı olmaya başladıktan sonra rakamlar hiç önemli degil.
ben şu an normal kilomun çok üstündeyim ama hiç belli olmuyor kilolarım uzun zamandır sporla ugraştıgım ve uzun oldugum için,ben biliyorum çok kilo aldıgımı ve saglıgım açısından iyi olmadıgını o yüzden vermeye çabalıyorum.
valla sen olmasan bu kadar gaza gelmezdim bu diyet hakkında,çok destek oluyor senin sözlerin,harikasın canım opuyorumnanaktan

ANGEL 34 aferim canim mumkunse 2 elma daha ye yatmadan iki saat once bitmis olsun ve yesil cay ve su aferim aferim ve gene aferim hadi cik biraz hava al simdi opuyorumnanaktan

tabii canım ya rakamlar birşey ifade etmiyor bir yerden sonra,benim dagcılıktan arkadaşlarım var inanılmaz fit görünüyorlar ama kiloları düşük degil,kas kütleleri gelişmiş,yag yok tüm kiloları kastan,kesinlikle çok iyi duruyorlar.iyi gözükmeye ve saglıklı olmaya başladıktan sonra rakamlar hiç önemli degil.
ben şu an normal kilomun çok üstündeyim ama hiç belli olmuyor kilolarım uzun zamandır sporla ugraştıgım ve uzun oldugum için,ben biliyorum çok kilo aldıgımı ve saglıgım açısından iyi olmadıgını o yüzden vermeye çabalıyorum.
valla sen olmasan bu kadar gaza gelmezdim bu diyet hakkında,çok destek oluyor senin sözlerin,harikasın canım opuyorumnanaktan

canim hersey sizin icin vallaaaaaaa siz yeterki mutlu olun Şeniz

arda aylammm kız bizde seni seviyoruz tabiki opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

oh ya oh ya ben sana bak giderim arkamdan tete öyle baka kalırsın demedimmi
bağır şimdi bulçu bulçu diyo
duymuyom işte banane:dilcikar:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben agliyomm bak BAKK AGLIYOMM AGLIYOMMMMMMMMMMM ONA GÖREEEEEEEEEEEEEEmafoldumbenmafoldumben

SLM MILLET NBRSINIZ BAKEMM

canım valla elimde olan imkanın farkında degilmişim,şimdi araştırdım merak edip iyice,cross trainer en iyi aletmiş kilo vermede,hemen başlicam bugün,yarını beklemeden,salona taşıdım :KK70:
sen hangi tempoda,nasıl yapıyorsun? opuyorumnanaktan

X