Popüler Konu Elma Diyeti Deneyimlerimiz

Hayatım ben 63 kiloyum 55 e düşmek istiyorum verirsin bence.10gun sonra tatile gitcem vermem lazim.Ama benim 2.gunum ve aksam 7den sonra zaten yiyemiyorum.helede yeşil elmayı hic yiyemiyorum.

A
Asitli olduğu için midemi yaktı 4tane yiyebildim oysa 1.5 kilo yemeliyim.

Kiz niye yiyemion cok guzel eksi eksi. Ben simdi 2 tane yiycem toplam 5 olcak. Bi avucda ceviz yicem. Canim sen nasil uygulamak istiyorsan oyle uygularsin tavsiyem en az 5 yemen

Ama aksam 7e kadar tuketmemiz gerekiyor ona gore yasmiin17:-)) istediğimiz saatte olmaz.
Saat 8e kadar tuketmemiz lazim tatlim ama sen yiyemiom dion bende kendine biraktim artik zorlicaksin baska care yok yada nasil istiyoesan oyle yaparsin tatlim. Ben 5 elma tukettim 12 uyandigim icin anca bukadar yiyebiliom arada 2 tane birdenn yiyorum. Birazdan yine yicem

Saat 8e kadar tuketmemiz lazim tatlim ama sen yiyemiom dion bende kendine biraktim artik zorlicaksin baska care yok yada nasil istiyoesan oyle yaparsin tatlim. Ben 5 elma tukettim 12 uyandigim icin anca bukadar yiyebiliom arada 2 tane birdenn yiyorum. Birazdan yine yicem
Bugün 3tane yedim su saate kadar iyi gidiyorum sen?

Arkadaşlar öncelikle merhaba :oops: Ben bu elma diyetini uzun zamandır takip ediyorum ve burda yazılanlara bakılırsa baya etkili bir diyet. Biz buna ailecek yarın başlayacagız ben kardeşim ve annem yanii :KK68:Sahuru normal kahvaltı yapıp akşam iftarda 5-6 tane yeşil elma yiyeceğiz. Ve bunun yanında 3 bardak yeşil çay. Biraz zor olacak ama bayrama kadar gitsin kilolaaarrr :KK31: Annem:70 kardeşim:61 ben:63.400. Kilolar şuan böyle yarın başlıyoruz 1 hafta sonra gelişmeleri buraya yazacağım. Bize katılmak isteyen arkadaşlar varsa bekliyorum :KK25:

Dün bi göz atmıştım konuya,cevap yazacaktım unuttum kızlar. .elmayı yiyemiyorum midem bulandı diyen arkadaş, sana tavsiyem ya bırak diyeti yada düzgün yap(azarlar gibi oluyor okuyunca ama rica :))elmayı ne kadar çok yersen okadar yağ yakar.birde bu sefer olmadı pazartesiye yine başlayım falan demeyin..ilk seferki etkisini bir daha bulamazsınız.ben ilk yaptığımda 3 gün yapmıştım 2.200 gitmişti ,2nci yapışım 5 gün 1.500 sadece
keske 6-7 gün yapıp bitirseymişim diyorum..şu an artık bünyem açlığa alıştığı için bu tarz diyetler olmuyor bende artık.
Yani tavsiyem yapın ve bitirin..ben son 3 kiloda takıldım kaldım. Elmalar 2saatte bir,en son aksam saat 8de ve 2kilo olan günlerde 2 şer tane yeyin.

Arkadaslarben de yarin basliyorum bugun gidip elma alacagim bu sefer pes etmek yok yarin tartilio kilomu yazacagim 6 gunde bir tartilacagim benimle birlikte baslamak isteyen var mii

Arkadaslarben de yarin basliyorum bugun gidip elma alacagim bu sefer pes etmek yok yarin tartilio kilomu yazacagim 6 gunde bir tartilacagim benimle birlikte baslamak isteyen var mii
Canım bende yazdım görmedin sanırım :KK16: Biz kardeşim ve annemle bugün başladık aynen önceden yazdığım gibi yapıcaz çünkü oruç tutuyoruz. Beraber yapalım gelişmeleri yazalım olur mu ? :KK49:

merhaba arkadaşlar şu anda 32 haftalık hamileyim:emir_bebek: acaba bu diyeti yapsam sıkıntı olur mu diye düşünüyorum :KK43:hamileliğimde toplam 20 kilo aldım
doğumuma daha bir buçuk ayım var daha fazla kilo almak istemiyorum psikolojim biraz çökmüş durumda sonuçta elma sağlıklı bir yiyecek sizce ne yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum:KK6::KK6::KK6:

merhaba arkadaşlar şu anda 32 haftalık hamileyim:emir_bebek: acaba bu diyeti yapsam sıkıntı olur mu diye düşünüyorum :KK43:hamileliğimde toplam 20 kilo aldım
doğumuma daha bir buçuk ayım var daha fazla kilo almak istemiyorum psikolojim biraz çökmüş durumda sonuçta elma sağlıklı bir yiyecek sizce ne yapmalıyım cevaplarınızı bekliyorum:KK6::KK6::KK6:
Hamileyken çok düzenli beslenilmesi gerekiyor ne kadar kolay gözükse de hamile biri için sakıncalı gibime geliyor. Bebeğinizi tehlikeye atmayın dogurduktan sonra doğum kilolarini vermek için yapabilirsiniz. Ama suan hiç önermiyorum :KK57:

Dün bi göz atmıştım konuya,cevap yazacaktım unuttum kızlar. .elmayı yiyemiyorum midem bulandı diyen arkadaş, sana tavsiyem ya bırak diyeti yada düzgün yap(azarlar gibi oluyor okuyunca ama rica :))elmayı ne kadar çok yersen okadar yağ yakar.birde bu sefer olmadı pazartesiye yine başlayım falan demeyin..ilk seferki etkisini bir daha bulamazsınız.ben ilk yaptığımda 3 gün yapmıştım 2.200 gitmişti ,2nci yapışım 5 gün 1.500 sadece
keske 6-7 gün yapıp bitirseymişim diyorum..şu an artık bünyem açlığa alıştığı için bu tarz diyetler olmuyor bende artık.
Yani tavsiyem yapın ve bitirin..ben son 3 kiloda takıldım kaldım. Elmalar 2saatte bir,en son aksam saat 8de ve 2kilo olan günlerde 2 şer tane yeyin.
Benim aklıma takılan birşey daha var elmalarla karbonhidrat yukleniyoruz bu sayede günlük almamız gerekenden fazla karbonhidrat alıyoruz buda kilo alımına neden olmazmi ben suyu anda tam uyuyorum fakat 4gundur 100 gram bile gitmedi bilmiyorum acaba elmalarla karbonhidrat yukledigim için mi oldu diye düşünüyorum.

Kizlar ben bugun basladim 86.8 ile basladim yalniz ben kahvalti yapamadigim icin bir kase yogurt 1 dilim tam bugday ekmek yedim acaba bir sıkıntı olur mu

[QUOTE="efulim53, post: 41567611, member: 526hamileyken çok düzenli beslenilmesi gerekiyor ne kadar kolay gözükse de hamile biri için sakıncalı gibime geliyor. Bebeğinizi tehlikeye atmayın dogurduktan sonra doğum kilolarini vermek için yapabilirsiniz. Ama suan hiç önermiyorum :KK57:[/QUOTE]

Evet düzenli beslenmeye çalışıyorum ama bu aaldığım kilolar biraz piskolojimi bozdu galiba biraz daha sabırlı olmalıyım sanırım

Evet düzenli beslenmeye çalisiyorum ama bu aldigim

Dün gece araştırdım bunu :KK76:
Ben de yapacam :63:
2 farklı sitede birbirine yakın 2 öneri sunulmuş bu diyetle ilgili.
Birinde 5 günlük diyettir, tamamlandıktan sonra bir süre ara verin daha sonra tekrar deneyebilirsiniz diyor.
Diğerinde 2 haftalıktır........
Denemeye değer!
Midedeki asit oranına göre kırmızı elmada tüketilebilir diye okudum araştırırken.
Gelişmeleri yazacağım. :KK25:

bence de denemeye değer yanlız bizleri de bilgilendirmeyi unutma olur mu eminim işe yarıyordur:KK49:
Dün gece araştırdım bunu :KK76:
Ben de yapacam :63:
2 farklı sitede birbirine yakın 2 öneri sunulmuş bu diyetle ilgili.
Birinde 5 günlük diyettir, tamamlandıktan sonra bir süre ara verin daha sonra tekrar deneyebilirsiniz diyor.
Diğerinde 2 haftalıktır........
Denemeye değer!
Midedeki asit oranına göre kırmızı elmada tüketilebilir diye okudum araştırırken.
Gelişmeleri yazacağım. :KK25:

Allahım lütfen işe yarasın.
Kavitasyona gidiyorum bu ara bide.
Malum dönemimdeyim şişim :KK61:
Ramazan dolayısıyla da geç yatıp geç kalkıyorum. Uykumu düzene sokmalıyım.
Sen anlat canımmmm

kızlar tüm sayfaları okumadım mümkün de değil zaten. keşke kilo çizelgesi yapılsaydı kim kaç kg verdi bir ayda bu diyetle öğrenmiş olurduk ve o kişiden bilgi alırdık. tüm gün elma bana biraz saçma geldi

X