- 21 Ekim 2019
- 5.251
- 26.237
- 548
Az gitsin ama temelli gitsin Cancağızım teşekkürlerKankam emin adımlarla ilerlemektedir.
Tebrikler canım.![]()

KıyamamBenim hayatımın özeti

Çok güzel tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Az gitsin ama temelli gitsin Cancağızım teşekkürlerKankam emin adımlarla ilerlemektedir.
Tebrikler canım.![]()
KıyamamBenim hayatımın özeti
Çok güzel tebrikler
Bu hafta yemek yemedin sankiKahvaltı 12:00
1 tüm ceviz
Akşam 17:30
Yarım piliç
Boş eisberg
3 tüm ceviz
1,5 lt su ( 500 gr dukan)
2 kupa kahve
Elhan ,
Ellssa ,
ZincirKirma
Teşekkür ederim hanım ablaTebrik ediyorum harika bşr eksi olmuş emeklerinin karşılığını aldın![]()
Şaşırdım miiii aslaaaa bekliyordum bebeğim çok güzel bir eksi getirdin azmini çabanın önünde saygı ile eğiliyorumBaşlangıç : 89,00
Geçen hafta :80,5
Bu hafta :77,3
Fark:-3.200
Eki Görüntüle 3328635
Efenin_Annesi
Elhan
Kayıp kız vallahi cok güzel getirin eksini cumaya tebrik ederimGünaydınlar hadi alalım sonuclari
Cuma :82.40
Pazartesi : 82.05
Cuma :81.35
-1kilo
Elhan
Efenin_Annesi
Teşekkür ederim canımın içiŞaşırdım miiii aslaaaa bekliyordum bebeğim çok güzel bir eksi getirdin azmini çabanın önünde saygı ile eğiliyorum
Kayıp kız vallahi cok güzel getirin eksini cumaya tebrik ederim![]()
Teşekkür ederim kolay olmadiŞaşırdım miiii aslaaaa bekliyordum bebeğim çok güzel bir eksi getirdin azmini çabanın önünde saygı ile eğiliyorum
Kayıp kız vallahi cok güzel getirin eksini cumaya tebrik ederim![]()
Tebrikler canımGünaydınlar hadi alalım sonuclari
Cuma :82.40
Pazartesi : 82.05
Cuma :81.35
-1kilo
Elhan
Efenin_Annesi
Tebrikler
Tebrikler
Teşekkür ederim canım
80lerden böyle düşüş gorumedi bravo azmin sonu spor yaptin mi
Masallah çok güzel eksiBaşlangıç : 89,00
Geçen hafta :80,5
Bu hafta :77,3
Fark:-3.200
Eki Görüntüle 3328635
Efenin_Annesi
Elhan
Ben seninleyim hosgeldin canım sensiz buralar issiz sessizGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun canlar
Elhan ablam beni bu hafta dahil et. Grubu uzaktan izlemek gaz veriyor. Bak bende yapardım diyorum. Bu hafta mens dönemiydi. Öncesi sırası derken benim için sarsıcı ve yıkıcı oldu açıkçası. Neyse bu hafta 70 li rakamları göreceğim. Kim benimle
![]()
Beş günde harika bir sonuç.Günaydın güzel hanımlarilk cuma paylaşımımı yapayım bende. Pazartesi başlamıştım malum
Pazartesi 64.65
Bugün 63.45
Fark = -1.2 Kg
Tebrikler Sibelcim.
Teşekkür ederim canımBeş günde harika bir sonuç.Tebrikler mucizem.
![]()