Ya bıraksalar uyuyacağım. Ama bırakmıyorlar.İşte ben de yine aynıgülüyorum ağlıyacak halime
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bıraksalar uyuyacağım. Ama bırakmıyorlar.İşte ben de yine aynıgülüyorum ağlıyacak halime
![]()
Kıyamam oda çok zor oluyorYa bıraksalar uyuyacağım. Ama bırakmıyorlar.
Bugün temizlik vardı, ceviz ve peynir aldım, yukarı çıktım, 1 cevizi bile zor yedim, zaman bulamadım ama yukarı tertemiz oldu, ütü de bittiama sabah , öğle ,akşam yenen başka hiç bir şey yok zaten günün tamamında tek onu yemiş
Daha erkenBen var yine uyuyamamak.![]()
Ooohhh misssss....Bugün temizlik vardı, ceviz ve peynir aldım, yukarı çıktım, 1 cevizi bile zor yedim, zaman bulamadım ama yukarı tertemiz oldu, ütü de bitti![]()
Biz de gün daha yeni başlıyor diyorsunDaha erken
Ben birazdan kupayla kahve içeceğim
Burda saat 23:25aaa seni görmek çok güzel
nasılsın canım?
Ooohhh misssss....
Biz de gün daha yeni başlıyor diyorsungececiyiz
Evet arada 2 saat var . Sizde de gece oldu ama bizde artık baya gece yarısı oldu yani ben baya 03ü 04'ü bekliyorum yineBurda saat 23:25
Ya artık yoruluyorum hele Perşembe cuma günleri dayanamıyorum artıkKıyamam oda çok zor oluyorumarım hemen uyuyacak bir ortama dönüşsün .
Nerdeyse bende kalkıp icecektim. Sonunda pes etti benim ufaklikDaha erken
Ben birazdan kupayla kahve içeceğim
Olsun canım varlığın yeter bizi unutmadan gelip ziyaret etmende güzelSevgilim istanbulda onun yanına gidiyorum hem gezmeye hem onu görmeye diyelim
Teşekkür ederim ablacım
5.5 ay oldu calismaya devam ediyorum,is saatlerinde buraya takip edemiyorum aksamda yoğunluktan bakamiyorum
Cok sukur sağlığım yerinde düzenli kontrollere gidiyorum sağlığımi aksatmamaya çalışıyorum, sen nasilsin cocuklar nasillar koptum ben iyice buradan![]()
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinElhan abla bende bu hafta hazırlık bölümüne geçmek istiyorum izin verirsen
Kayınbabamı hastaneye aldılar biraz düzenim bozulacak gibisürekli gel git yapıcaz nasıl beslenirim bilmiyorum
Günaydın canım hayırlı cumalarGünaydın hayırlı sabahlar hayırlı cumalar olsun canlar
Elhan ablam beni bu hafta dahil et. Grubu uzaktan izlemek gaz veriyor. Bak bende yapardım diyorum. Bu hafta mens dönemiydi. Öncesi sırası derken benim için sarsıcı ve yıkıcı oldu açıkçası. Neyse bu hafta 70 li rakamları göreceğim. Kim benimle
![]()
Günaydın canım ne ara uyudun ne ara uyandın masalahhh saba kuzumBir kahve ile ayilmam iki kahve alayım yanıma
Hava yağmurlu. Tam yatmalik.
Hayırlı olsun bebeğin canım güle güle büyüt hosgeldinhoşbuldum ablacımhayırlı olsun tekrardan
Ayy elif icin cook sevindim yaa masallah Allah yolunu bahtıni açık etsin @Zipzip-
bende iyiyim hamdolsun bebegim 2 aylık oldusabah aksam nedir bilmiyorum 7/24 mesaim var
bebek tam bir periyot emizr gaz çikar uyut uyusun koş bir kac is yap tam bitmeden uyansın tekrat sil bastan.... veee yediklerime dikkat edemiyorum etsem iyi olacak kilo almaya basladim.. dedim acaba buraya gelsem yediklerimi yazsam gruba katılmasam olur mu ? hem spor yapmak istiyorum burasi olunca totosu kladirıyoruz
![]()
Ben bugün güzel uyudum ilaç aldım ilaç sayesinde dinlendimİşte ben de yine aynıgülüyorum ağlıyacak halime
![]()
Ohh güle.gule kirlet canım mis gibi olmusturBugün temizlik vardı, ceviz ve peynir aldım, yukarı çıktım, 1 cevizi bile zor yedim, zaman bulamadım ama yukarı tertemiz oldu, ütü de bitti![]()