- 1 Aralık 2019
- 5.726
- 23.393
- 348
- 30
Sende mii bethhhDinlenmek yok bir ikiz annesinun asla dinlenmeye hakkı yoktur![]()

Tamam tamam demedim diyen giittiHayır ya....hazırlıkta dikkat edilmiyor.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende mii bethhhDinlenmek yok bir ikiz annesinun asla dinlenmeye hakkı yoktur![]()
Tamam tamam demedim diyen giittiHayır ya....hazırlıkta dikkat edilmiyor.
hiç sormaAkşam nutella ve ekmeğin ne işi var fındığım
Üzüyosun beni![]()
bakalım canım çünkü böyle strese de giriyorumSeni yalnız bırakmayacağım tatlım...iki gün karbonlu affetmedi beni.
Yarınki duruma bakalım olur mu hemen bırakma kendini .![]()
Malesef ben de :) belki aynı takıma duserizSende mii bethhh
Tamam tamam demedim diyen giitti![]()
Allah şifa versin canımSağol canımpankreasta iltihap oluşmuş maalesef yaşlı birazda
Çok sevinirimMalesef ben de :) belki aynı takıma duseriz
Allah razı olsun ablaGeçmiş olsun tatlım.
Üzüldüm neyi var? Allah şifa versin. Sağlığına kavuşmasıni dilerim.
Tamam kuzum hazırlığa alırım seni. Yarın tartilabilecek misin?
Allah razı olsun ablaAllah şifa versin canım![]()
hoşbuldum ablacımHoş geldin Simaycim![]()
Teşekkür ederim canım. Darbe yaptım sayfayı ele geçirdim.
Elif kaptan iş insanı oldu çalışıyor uzun zamandır. Şu an İstanbul'da Boğaz' da muhtemelen sevdicegiyle kahve yudumluyordur .Zipzip- keyifli saatler.
Sen nasılsın iyi misin bitanem.![]()
Selamlarin en sıcağı gelsin sana da![]()
Sağlıcakla büyüsün bebişinhoşbuldum ablacımhayırlı olsun tekrardan
Ayy elif icin cook sevindim yaa masallah Allah yolunu bahtıni açık etsin
Zipzip-
bende iyiyim hamdolsun bebegim 2 aylık oldusabah aksam nedir bilmiyorum 7/24 mesaim var
bebek tam bir periyot emizr gaz çikar uyut uyusun koş bir kac is yap tam bitmeden uyansın tekrat sil bastan.... veee yediklerime dikkat edemiyorum etsem iyi olacak kilo almaya basladim.. dedim acaba buraya gelsem yediklerimi yazsam gruba katılmasam olur mu ? hem spor yapmak istiyorum burasi olunca totosu kladirıyoruz
![]()
aminnnnSağlıcakla büyüsün bebişin
Annelik kolay değil
Üzülme kuzum .Tedaviyle iyileşir inşallah.Allah razı olsun ablapankreasta iltihaplaşma varmış baya ağrısı var hastaneye aldılar
Sabah tartılırım abla menulerimide yazabildikce yazıcam ama aktif olmaya çalışacağım
Sağlıkla büyüt inşallah. Geçen gündüzün birbirine karışır bilmem mihoşbuldum ablacımhayırlı olsun tekrardan
Ayy elif icin cook sevindim yaa masallah Allah yolunu bahtıni açık etsin
Zipzip-
bende iyiyim hamdolsun bebegim 2 aylık oldusabah aksam nedir bilmiyorum 7/24 mesaim var
bebek tam bir periyot emizr gaz çikar uyut uyusun koş bir kac is yap tam bitmeden uyansın tekrat sil bastan.... veee yediklerime dikkat edemiyorum etsem iyi olacak kilo almaya basladim.. dedim acaba buraya gelsem yediklerimi yazsam gruba katılmasam olur mu ? hem spor yapmak istiyorum burasi olunca totosu kladirıyoruz
![]()
Yarım piliç miKahvaltı 12:00
1 tüm ceviz
Akşam 17:30
Yarım piliç
Boş eisberg
3 tüm ceviz
1,5 lt su ( 500 gr dukan)
2 kupa kahve
Elhan ,
Ellssa ,
ZincirKirma
tamam elhan ablacım yarın sabah tartılayım insaSağlıkla büyüt inşallah. Geçen gündüzün birbirine karışır bilmem miburaya gelirsen kendini biraz daha kontrol edebilirsin canım. Gün boyu elimize ne geçse ağzımıza atıyoruz. Sorumluluk vazgeçiriyor. Ne zaman istersen buyur gel. Spor kendi istegine bağlı. Kordis ilgileniyordu o olmayınca takip edemiyoruz.
ama sabah , öğle ,akşam yenen başka hiç bir şey yok zaten günün tamamında tek onu yemişYarım piliç mi
Afiyet olsun canım![]()
İşte ben de yine aynıBen var yine uyuyamamak.![]()