- 30 Ocak 2013
- 29.415
- 43.902
- 798
Kesinlikle öyleÖyle zaten. Canım şu kararlılığını kaybetme yeter ki. Ortamımız çok güzel bu fırsat her zaman ele geçmez. İyi değerlendirip çıtırlik yolunda ilerleyelim .![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle öyleÖyle zaten. Canım şu kararlılığını kaybetme yeter ki. Ortamımız çok güzel bu fırsat her zaman ele geçmez. İyi değerlendirip çıtırlik yolunda ilerleyelim .![]()
![]()
yok canım aynı pijama türevi şeyler.. çocuklardan tartılmaya zor vakit buldum öyle çok deneyemedimUstün basın ağırmıydıki acaba daha çok sişkende olur tartıya 3 5 defa deneseydin
inşallah.. zaten tam motive olamadım diyete. hastalıklar vs derken. inşallah bu hafta daha iyi olur öğünlerim hafiften de bir yürüyüş falan ekleyebilsem süper olurCanım günlük dalgalanmalar olabiliyor bu haftaya saklamış anlaşılan kendini. Devam etmen yerinde bir karar.![]()
Aman aman neler görüyor bu gözlerim
Ya harikasınız coştunuz resmen bu hafta. Herkesin maşallahı var. Çok çok tebriklerİnterneti oğlumdan çekince saçmaladı, yazmakta çok zorlandım Elhancığım, affet, hala oğlumdan çekiyorum, dün 1 günlük sınırsız internet aldı da biraz güçlü çekiyor o da arada kendiliğinden kapanıyor perişan olduk
Geçen hafta 87,400
Dün 85.100
Fark 2.300
Eki Görüntüle 3312955
Elhan
Ysmnondr
Bugün de evin dış kapısını takmaya geldiler, tartılamadım, gece her yarım saatte uyandırıldım. Herşey vaktinde güzelmiş, bebek bakmak çok zor yav![]()
Hoşgeldin canimmHerkese merhaba
kizlar yine ben geldim![]()
Eksin güzel tanım tebrik ederim
Geçmiş olsun hayalcim bugünü atlattım ben de şükür eve gidip dinleneceğim ağrım var2 gün önce bende oradaydım![]()
Evet içinde chia ve keten tohumu olunca tuttu beniO yoğurt yulafı falan tok tutuyomu hic
Sağol canımKızzz sen efsanesin ya maşallah![]()
Senin adını hurma prensesi koyuyorumtebrikler canim
Tebrikler canımBu hafta kırmızı kaptansin . Düşün bana haber et bitanem
Tebrikler yazarım.![]()
Senin adına o kadar sevindim ki
Canım günlük dalgalanmalar olabiliyor bu haftaya saklamış anlaşılan kendini. Devam etmen yerinde bir karar.
Biz bu artiyi dikkate almıyoruz. Motivasyonunu yitirme tatlım.
Hoş geldin Zeynebim.
Sabitlik candır yasminim
-200 başımızın üstünde yeri var.
Tebrikler Akrebim.Harika bir sonuç
Tebrikler bitanemHarikasın.
![]()
Kesinlikle katılıyorum. Ben böyle güzel enerjilerin bir araya toplandığı, hem eğlenceli , hem hırslı, hem motive edici ,hem istikrarlı bir grup görmedim. Bu bir fırsat ve Kesinlikle iyi değerlendirmemiz lazım.Öyle zaten. Canım şu kararlılığını kaybetme yeter ki. Ortamımız çok güzel bu fırsat her zaman ele geçmez. İyi değerlendirip çıtırlik yolunda ilerleyelim .![]()
![]()
Kesin giresin canım.Kesinlikle öyleyani en azından önümüzde ki yaza fit girmek istiyorum
Utandım .Aman aman neler görüyor bu gözlerimmaşallah
Ya harikasınız coştunuz resmen bu hafta. Herkesin maşallahı var. Çok çok tebrikler
Hoşgeldin canimm
Eksin güzel tanım tebrik ederim![]()
Canım süper gitmiş
İmkan olsaydı bu mesajını sabitlerdim.Kesinlikle katılıyorum. Ben böyle güzel enerjilerin bir araya toplandığı, hem eğlenceli , hem hırslı, hem motive edici ,hem istikrarlı bir grup görmedim. Bu bir fırsat ve Kesinlikle iyi değerlendirmemiz lazım.iyi ki birlikteyiz.
Utangaçligini yirim senin sidoşummmmBendeniz utanarak tartı sonucumu paylaşayım
Eki Görüntüle 3312975
Kırpınca çok bulanık oldu fotoğraf kusura bakmayın
Geçen hafta 67.75
Bu hafta 67.30
Fark -450 Gr
Jou
Elhan
Geçmiş olsun canımGeçmiş olsun hayalcim bugünü atlattım ben de şükür eve gidip dinleneceğim ağrım var
Canım lütfen üzülme. Denemekten vazgeçme . Biraz kafanı dinle gel.
Yoldalar geliyorlar çok şükürEstağfurullah bitanemSonuç çok güzel. Hasta halinle bebek bakman çok zordur. Başka çözüm olsa ne güzel olurdu.
![]()
Maşallahİnterneti oğlumdan çekince saçmaladı, yazmakta çok zorlandım Elhancığım, affet, hala oğlumdan çekiyorum, dün 1 günlük sınırsız internet aldı da biraz güçlü çekiyor o da arada kendiliğinden kapanıyor perişan olduk
Geçen hafta 87,400
Dün 85.100
Fark 2.300
Eki Görüntüle 3312955
Elhan
Ysmnondr
Bugün de evin dış kapısını takmaya geldiler, tartılamadım, gece her yarım saatte uyandırıldım. Herşey vaktinde güzelmiş, bebek bakmak çok zor yav![]()
İmkan olsaydı bu mesajını sabitlerdim.![]()
![]()
Birlikteliğimiz daim olsun![]()