- 18 Mart 2018
- 31.004
- 123.718
- 598
- 35
Bu hafta az oldu rakibim
Haftaya daha çok olur inşaallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta az oldu rakibim
Geçmiş olsun bebeğim neyin var neden ağrıyor kiGeçmiş olsun hayalcim bugünü atlattım ben de şükür eve gidip dinleneceğim ağrım var
Sen de muhteşemsin canım benimBu nasıl bir kilo vermedir.
Efsaneyaktın kavurdun buraları
MaşallahHarika valla Tebrik ederim.
❤❤❤❤
Çok amin.
![]()
Yaaaa valla çok iyi geldi şu mesajın canım benim inşallah başarıcamSağol canımHaftaya sende de güzel düşüş olacak ben inanıyorum.
![]()
Cok guzelEvet içinde chia ve keten tohumu olunca tuttu beni
Yaaa cok güzel tartı devaminı diliyorum sidoşBendeniz utanarak tartı sonucumu paylaşayım
Eki Görüntüle 3312975
Kırpınca çok bulanık oldu fotoğraf kusura bakmayın
Geçen hafta 67.75
Bu hafta 67.30
Fark -450 Gr
Jou
Elhan
No no no no no
Tabloya bir sonraki hafta olarak yansır. Yarışmada bildirimsiz olarak yazılır kuzum. Üzüldüm tartı olayına senlik yapacak bir şey yok.Kızlar üzülerek bir şey yazmak istiyorum
Benim tartışın pili bitmisNe ara bitti bilmiyorum. Ne olacak bugün alırsam yarın tartilsam olur mu? Bu aksam eve gidicem calisiyorum cunku bir şeyler yemiş olurum oda kilo olarak yansır. Ne yapayım?
Heee olsun canım vardır bundada bi kısmetyok canım aynı pijama türevi şeyler.. çocuklardan tartılmaya zor vakit buldum öyle çok deneyemedim
inşallah.. zaten tam motive olamadım diyete. hastalıklar vs derken. inşallah bu hafta daha iyi olur öğünlerim hafiften de bir yürüyüş falan ekleyebilsem süper olur
Saçmalama hastasınızz olur azıcık birşeyden neolurr toparlaninca gellGeçen hafta: 72.70 kg
Bugün: 72.75 kg
Fark: +0.05 kg
Elhan
Jou
Bu hafta için kusura bakmayın kaptanlarim, haftaya cuma bildirimimle geri döneceğim.
Eki Görüntüle 3312962
Gayette iyi haftaya daha güzel eksiler gelecek
Evet evet kopunca daha kötü oluyor bı yanım bağlı kalsın buradaCanım lütfen üzülme. Denemekten vazgeçme . Biraz kafanı dinle gel.![]()
Geçmiş olsun canımNe rahatsızlıgin vardı? Allah kolaylık ve şifa versin.
![]()
Teşekkür ederim kızlarcım. Bşr rahatsızlığım yoktu görünürde spiral vardı çıkarttırmak istiyordum ama cesaret edemiyordum sanırım ipi koptu korktum ameliyatla alıyorlarmış o zaman çıkarttırmaya gittim. Canım çok acıdı. Sancı yaptı. Gitmişken de smear testi verdim. Allah gerek etmez inş bir daha.Geçmiş olsun bebeğim neyin var neden ağrıyor ki![]()
Tamam filizcim. Kaptanlık en çok eksi gelen ikinciye geçiyor kuzum. Yasemin sabit olduğu için üzgünüm.
Canım iki tane -2.3 gr var.