- 13 Ekim 2016
- 6.202
- 26.758
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum üzme kendini gayet iyi
Vallahaa haftada güzel kırdınn bide veremedim diyip duruyodungörünce şok oldum
İnşallah canım yapıcam çok istiyorum zayıflamakKuzum üzme kendini gayet iyibidahakine daha sıkı yaparız
Yaa çok iyi düşüş
Bin kere maşallah
Kötü değil canım gayet iyi tebrik ederim
Kilona göre çok iyi eksi tebrik ederim
Eksin muhteşem Tebrikler
Yavaş yavaş da olsa önemli değil hafifliyoruz ya
Kilo veremediğim için ve diyet yapmak zorunda olduğum için canimHayrolsun insallah canım neden bozuk
Teşekkür ederimYaa çok iyi düşüştebrik ederim
Bin kere maşallah
Eksin muhteşem Tebrikler
Yavaş yavaş da olsa önemli değil hafifliyoruz ya![]()
Olsun canım üzülmeKilo veremediğim için ve diyet yapmak zorunda olduğum için canim
He vallahi kızzzYaa çok iyi düşüştebrik ederim
Bin kere maşallah
Eksin muhteşem Tebrikler
Olurr olurr kuzumm bide üstün belki ağırdı oda yaparİnşallah canım yapıcam çok istiyorum zayıflamak
Yok jou aynı şeyler var. Bu hafta vericem inşallahOlurr olurr kuzumm bide üstün belki ağırdı oda yapar
Amin canimAllah acil şifalar versin gençliğine acısın insalahh ahh su trafik terörü![]()
Amin canımAy kıyamam ya küçücük daha rabbim yardımcısı olsun gençliğine acisin![]()
Teşekkür ederim canımYaa çok iyi düşüştebrik ederim
Bin kere maşallah
Eksin muhteşem Tebrikler
Olsun en azından artı çıkmadın
Allah ım anne babasına kardeşine bağışlasın çok üzüldümCanım çok sıkıldı kızlar. Öğrencimin ablasına bugün araba çarpmış. Durumu ağırmis. Kuzumun haberi bile yok. Dememişler. Şimdi kuzenimi aradım. Buradaki tıp fakultesinde anestezi uzmanı. Abla entube şekilde buraya geldi dedi. İnşallah sağlığına kavuşur. Daha 19 yaşında. Hukuk fakültesi öğrencisi.