Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Rabbim kolaylaştırdı arkadaşım kolay değil😔
Amin canım insanlar da ne dertler ne sıkıntılar var ağlamak sızlama işe yaramıyormus onu öğretti hayat bana kimse ama kimse en yakinin dahi anne Baba kardeş elinden tutmuyormus meğer
Bu dünya gül bahçesi değilmiş onu öğrendim ve razı oldum alnıma yazilana

Teşekkür ederiz :oops:hem pozitif hem zarif :KK36:
Ya benim çok diyet girişimim oldu ama hep bıraktım akşamı bozdum en fazla. Şimdi ne oldu biliyo musun? Eşim markete indi ekmek almaya diye patatesli pideyle dönmüş ki benasiri iradesizim ben de tüm yarın başlarım kafasındayim hep 🤦 ama şu mesajlarınız bana şimdiden destek oldu git ye bitir istemiyorum dedim ve yemedim çok büyük bi adımdı benim için,🤗

Amin canım insanlar da ne dertler ne sıkıntılar var ağlamak sızlama işe yaramıyormus onu öğretti hayat bana kimse ama kimse en yakinin dahi anne Baba kardeş elinden tutmuyormus meğer
Bu dünya gül bahçesi değilmiş onu öğrendim ve razı oldum alnıma yazilana
İyi olsun da anladığım kadarıyla ihmal de etmiyorsun. Üzme kendini. Rabbim gönlündekini versin inşallah hayırlı bı sekilde

Ya benim çok diyet girişimim oldu ama hep bıraktım akşamı bozdum en fazla. Şimdi ne oldu biliyo musun? Eşim markete indi ekmek almaya diye patatesli pideyle dönmüş ki benasiri iradesizim ben de tüm yarın başlarım kafasındayim hep 🤦 ama şu mesajlarınız bana şimdiden destek oldu git ye bitir istemiyorum dedim ve yemedim çok büyük bi adımdı benim için,🤗
Tebrikler canım

Listelerim çok klasik aslında. Bu hafta regl olduğum için baya ödem gitti 💃

Teşekkür ederim kaptanim ❤️

Maşallah canim❤️

Diyosunnn😏

Kahvaltı ile ara öğünün yerini değiştirebilirsin canım

❤️❤️❤️

Harikasın canım ❤️ seni kaptırmamam gerek🤓

Teşekkürler canım hep birlikte ipincecik olacağız. Ben de 6 lari yeni gördüm. Seni de bekliyorum en geç cumaya ❤️❤️

Afiyet olsun canimm
İnşallah bakalım 🙏🤗

İyi olsun da anladığım kadarıyla ihmal de etmiyorsun. Üzme kendini. Rabbim gönlündekini versin inşallah hayırlı bı sekilde
Amin yok elimden geleni yapıyorum sınavı mi var ben götürürüm piknik mi var ben götürürüm okula

An itibariyle Japon diyeti başladı 😅 yarım muz 2 yumurta şekersiz çay bilgeyogii bilgeyogii

Öğlen de 1 bardak süt (kahve yada tarçınlı)sade içemiyorum yarım muz

Akşam 3 yumurta şekersiz çay
Ooo bu 7 gün sonunda büyük çarpışma var 🤣🤣 süpersin canım. 💕💕

İME numarası klonlanan telefonumdan gelen haber hem iyi hem kötü. Satıcı firma telefonun parasını iade edecekmiş. Kötü olan üç sene önceki değerini verecekler.
Bu arada dün akşam eşim öğretmenden temiz bir telefon buldu :confused: Yenisini almayı erteledim. Kurban fiyatları artmış iyice. Sıkıntıya girmeye gerek yok dedim. Şu an elimde az sonra ben onu defne, adaçayı ile tütsüler sirkeli suya yatırırım :sus:
@Kinoalihatun sorunum çözüldü bebem :KK73:
Canım benim hayırlı uğurlu olsun 😘😘😘 firmaların yaptığı da yasal hırsızlık resmen 😒 güncel fiyatı veya telefonun muadilini vermeleri gerekir 😒😒 sen güle güle kullan canım yeni telini hep güzel haberler getirsin sana 🥰🥰🥰🥰😘😘😘
Çiçeğim spor denince sen aklıma geliyorsun 😘 popo kucultecegiz inşallah. Akşam başladım ve şimdi hafif bı yanma var. Bı boyunun ölçüsünü alayım popomun 🙄😅

Hoşgeldin tekrar
Ahanda öğretmen. Branşın ne merak ettim
Haftaya zümreler arasi yarışma yapalım bence. Burası öğretmenler odası gibi. Yazın yapılan öğretmen toplantılarını buraya taşıdılar. Kim ne yedi ne kadar verdi ne yapsa daha iyi olurdu olağan yıl sonu değerlendirmesi işte 😅

Sorma sorma 😅

Sende güzel enerji verdin sağol.
Benimde evde 2 oğlum var. Evde beslenmezmis meğer bilemedim 😅
Yaaa sorma dışarıdan geldiğinde evdeki ayak izlerini görünce ben de öyle dedim dün 🤣🤣 erkek çocuğu evde beslenmiyor bahçeli ev şart diye 😂😂😂
Var maalesef ayrıyız oğlum bendeydi ben evlenme yoluna girince babası dava açtı (sigorta vs bide ev düzeni olmayınca) mahkeme babaya verdi bende bazı maddi sorunlar ve desteksiz olunca imza attım ailem de baskı yapınca ...neyse geçti gitti o günler her gün telefonda görüşüyoruz istediğim zaman alabiliyorum her hafta sonu bende
Bana deseler di ki oğlunu bırakacan inanmazdım olur mu öyle şey der kafayı bozardim herhalde ama öyle olmuyormuş işte yapmam dediği bu benim başıma gelmez dediği herşey oluyormuş
Hani bir söz var kimseyi yargılama kimseyle alay etme kimseyi küçümseme çünkü senin hikayen daha bitmedi diye
Öyle işte ...
Arkadaşım oğlunu kaybetti önceden çok ağlıyordum ama artık ağlamıyorum en azından sağ yaşıyor nefes alıyor diyorum
Canım hakkınızda hayırlısı olsun ben de boşandım 4 yıl önce hayatımı ger alabilmek için yaşamadığım zorluk kalmadı hele çocuklar hele çocuklar. Kimse kimseyi yargılamasın herkes önüne baksın canım sen doğru bildiğin ne varsa onu yap. Kimse çocuğunu annesi kadar düşünemez 😘😘😘😘
ozlemon ozlemon Kaptanim nerelerdesin.. bi yerlerde simit pogaca falan mi gömuyorsun🤲🤣
dun ki menunu paylastin mi canım goremedim 😬
Yaaa paylaşmamışııım canım dur atayım hemen simit değil ama muz gömdüm 😅😅😅😘😘😘

M
Günaydın 🤩
Küçük canavarim uyandırdı beni.
Bı aydınlanma yaşadım ve yastigimin bana alçak geldiğini gördüm. Bas ağrısı ve boyun tutulması bundan oluyor sanırım 😩
Bas ağrısı ile uyanmak çok kötü 😭
Kıyamam senin gibi prensesin önceden her şeyi düşünülüyor olmali. Sebastian nerede ilgilenmiyor mu seninle kov yenisini al prensesim 🤣🤣

İşte olan bu hocam. :KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Sizli yazmıyorum kusura bakma. :dua:diger arkadaşlarla senli benli olunca araya resmiyet girmesin diye sen diyeceğim.
Senden hiç farkımız yok. Zaman zaman gruptan uzaklastigim oldu hep kilo alarak geri döndüm. Birlikte olunca daha kararlı daha güçlüyüz. :KK73::KK73:
Ben de emekli edebiyat öğretmeniyim. İyi ki geldin aramıza. Bir iki gün önce iki öğretmen daha geldi öncesinde de öğretmen arkadaşlarimiz var. Farklı mesleklerden de var tabi. Çok tatlı, dışarıda çalışmayan ama evde 24 saat mesaide olan arkadaşlar var. Bir amaç uğrunda buradayız.

Canım benim hayırlı uğurlu olsun 😘😘😘 firmaların yaptığı da yasal hırsızlık resmen 😒 güncel fiyatı veya telefonun muadilini vermeleri gerekir 😒😒 sen güle güle kullan canım yeni telini hep güzel haberler getirsin sana 🥰🥰🥰🥰😘😘😘

Yaaa sorma dışarıdan geldiğinde evdeki ayak izlerini görünce ben de öyle dedim dün 🤣🤣 erkek çocuğu evde beslenmiyor bahçeli ev şart diye 😂😂😂

Canım hakkınızda hayırlısı olsun ben de boşandım 4 yıl önce hayatımı ger alabilmek için yaşamadığım zorluk kalmadı hele çocuklar hele çocuklar. Kimse kimseyi yargılamasın herkes önüne baksın canım sen doğru bildiğin ne varsa onu yap. Kimse çocuğunu annesi kadar düşünemez 😘😘😘😘

Teşekkür ederim benim 6 yıl oldu ilk 2.5 yıl bendeydi ama ailem istemedi çocuğu benimde sıkıştırip durdular evlen evlen diye sağlığım bozulmaya başlayınca evlilik kararı aldım artık aile evi cehennem e dönmüştü çünkü nişanlılık döneminde eski eş olacak dava açtı bende çaresizlik yüzünden verdim kendi kendime en yakınların oğlunu istemedi elin adamı mı gerçekten isteyip sevecek cicim ayları bitince değişir de tavrı ne yapacan dedim
İş yok meslek yok para yok😑
Bulaşık yıkadım ama çok az ücret verdiler yetiremedim evlendim bende
Çok ağladım ilk 3 yıl çok ama geçti

İşte olan bu hocam. :KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar:
Sizli yazmıyorum kusura bakma. :dua:diger arkadaşlarla senli benli olunca araya resmiyet girmesin diye sen diyeceğim.
Senden hiç farkımız yok. Zaman zaman gruptan uzaklastigim oldu hep kilo alarak geri döndüm. Birlikte olunca daha kararlı daha güçlüyüz. :KK73::KK73:
Ben de emekli edebiyat öğretmeniyim. İyi ki geldin aramıza. Bir iki gün önce iki öğretmen daha geldi öncesinde de öğretmen arkadaşlarimiz var. Farklı mesleklerden de var tabi. Çok tatlı, dışarıda çalışmayan ama evde 24 saat mesaide olan arkadaşlar var. Bir amaç uğrunda buradayız.
Ay ben de siz mi sen mi yazsam diye bocaliyordum iyi oldu bu 🤗 çok memnun oldum. İnşallah hedefimize ulaştığımız zamanları goruuruz en yakın zamanda♥️

9 Mayıs menümüüm 🌺🌼🌺🌼
🌸Sabah 11 kahvaltı
Yumurta biraz kiraz ve ili kayısı domates salatalık peynir
IMG_8108.webp

Ara öğün saat 14
Muz bir bardak kefir 2 kaşık yulaf smoothie
IMG_8109.webp

🌸Akşam 17.00
Kabak spagetti karnabahar püreli tavuk 4 kaşık yoğurt ve 3 kaşık siyez pilav
IMG_8111.webp

Ama akşam 1 yemek kaşığı tahin pekmez ve deee bir muz yedim 😔😔😔
menekse_kokusu menekse_kokusu ❤️ Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan
💙💙💙💙💙

Teşekkür ederim kaptanım. Tüketici hakem heyetine gitsek böyle yapamazlardi ama süreç uzun.
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne ve seninle hikayelerimiz benziyor. Hayatımızı tekrar ele geçirdik, zorluklar aştık sonuçta. Çocuklarim şu an yurt dışında yaşıyor tatillerde beraberiz bazen ben gidiyorum yanlarına. Benimkiler büyüdü inşallah siz de feraha çıkarsınız. :dua:

Teşekkür ederim benim 6 yıl oldu ilk 2.5 yıl bendeydi ama ailem istemedi çocuğu benimde sıkıştırip durdular evlen evlen diye sağlığım bozulmaya başlayınca evlilik kararı aldım artık aile evi cehennem e dönmüştü çünkü nişanlılık döneminde eski eş olacak dava açtı bende çaresizlik yüzünden verdim kendi kendime en yakınların oğlunu istemedi elin adamı mı gerçekten isteyip sevecek cicim ayları bitince değişir de tavrı ne yapacan dedim
İş yok meslek yok para yok😑
Bulaşık yıkadım ama çok az ücret verdiler yetiremedim evlendim bende
Çok ağladım ilk 3 yıl çok ama geçti
Allah yardımcın olsun canım 😔 çok zor bunlar çook zooor

Teşekkür ederim kaptanım. Tüketici hakem heyetine gitsek böyle yapamazlardi ama süreç uzun.
ilimtalepedenanne ilimtalepedenanne ve seninle hikayelerimiz benziyor. Hayatımızı tekrar ele geçirdik, zorluklar aştık sonuçta. Çocuklarim şu an yurt dışında yaşıyor tatillerde beraberiz bazen ben gidiyorum yanlarına. Benimkiler büyüdü inşallah siz de feraha çıkarsınız. :dua:
Hayat zor be canım kaptanım hele kadınsan beş bin kat zor ama gene biz kadınlar irademizle yaşam gücümüzle bir şekilde yolunu buluyoruz

Back
X