• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

29 ocak Pazar Menüsü
Öğle
2 yumurta haşlama
2 parça peynir
7-8 zeytin
3 çeri domates
1 salatalık
2 dilim çavdar ekmeği

Akşam
Sade marul-havuç salatası

Spor :
Adım: 13.083 adım
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-
Aksam salatayla gecirmissin, kaptanlara yaraşır şekilde 😍😍 afiyet olsun şişkopatım ama biz yenelim😀😀 mavilerrrr💙💙

Afiyet olsun kaptanim 💙
teşekkürler kaptanım :KK60:

Amin🤲
Sağ ol, duaya gittik ya, mecbur ikram edileni yedim, karbonhidrat yüzdem fazlalasti dün maalesef. Protein almak isterdim ama hamur kizartmalarinin uzerine bir ana öğün bile yapsam,emeklerim boşa giderdi. 3 tane koymuslardi, 2 sini yedim, 1 ini anneme verdim, yaninda kahvaltiliklar vardi, yedim. Duaya gidecegim icin kahvalti da yapmadim evde. Tüm önlemleri aldim sabahtan😃
şahane yapmışsın o zaman canım :KK200::KK49:

Günaydın herkese çok güzel bir hafta diliyorum :KK49: :KK49: :KK49:
Günaydin fesangim. İnsaallah🙋🏻‍♀️
Günaydın hayırlı günler🥰
Hayirli günler 🙋🏻‍♀️
Günaydin kaptanim. Mavilerrrrrr💙💙
Günaydin canim zipzipima.
29 Ocak

15.30
1 kase şehriye corbasi
1 kase pilav
1 kase tavuk

18.30
Bir fincan sıcak çikolata

Su: 1 lt

Zipzip- Zipzip-
Tam kaptan menüsü, bu menü iyi zayiflatir cidden..Afiyet olsun kaptanima.💙💙 Mavileeerrr. Kazanacağııız💙💙

Cordelia Cordelia bas gaza 💙💙

Günaydın kizlar🤗🤗
250gr artidayim

Eklentiler

• IMG_20230130_091707.webp
    IMG_20230130_091707.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 30
Anneme biraktim cocuklari. Evi topluyum, saat biraz gecsin, supurge acayim. Vakit olursa markete gideyim, kasaba, kasap sucuk, köfte alayim, Peynircide 300 lük olup geleyim😂 dün 20 yi biraz geçe kapaliydi peynirci. Keske kahve de icebilsem dün aksamki gibi ama yetismez yok. Ay ben dün yine kupa aldim akşam😂 Fırlıyorum:KK55::KK55::KK55:

Anneme biraktim cocuklari. Evi topluyum, saat biraz gecsin, supurge acayim. Vakit olursa markete gideyim, kasaba, kasap sucuk, köfte alayim, Peynircide 300 lük olup geleyim😂 dün 20 yi biraz geçe kapaliydi peynirci. Keske kahve de icebilsem dün aksamki gibi ama yetismez yok. Ay ben dün yine kupa aldim akşam😂 Fırlıyorum:KK55::KK55::KK55:
kolay gelsin çiçeğim :KK200:

Back
X