• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

16 Ocak

Sabah sade türk kahvesi, 1 dilim kızarmış kepekli ekmeğe birer tatlı kaşığı tereyağı ve reçel, salatalık kırmızı biber bir yumurta bir dilim peynir 1 dilim avokado 2 zeytin

2 protein bar, 15 badem, siyah çay

Yarım dilim mozaik pasta siyah çay

2 parça şinitzel, 2 kaşık rus salatası 1 kaşık yoğurt ve salata

Sade türk kahvesi, 1/4 ayva, 1 avuç iç kabak çekirdeği, 3 minik ülker gofret

2 lt su

17 Ocak

Sabah 2 orta kalın dilim kepekli ekmeğe 1 kaşık rus salatası 2 dilim salam ve 1 dilim beyaz peynirli sandviç, karabiberli zerdeçallı 1 portakal ,sade türk kahvesi

1 kepçe çorba,1 tabak sebzeli tavuk yemeği, salata, lorlu cevizli erişte pilavı 8 kaşık

Sade nescafe,2 hurmalı top

1 fincan sahlep, 1 minik zencefilli kurbiş

Akşamüstü hamsi ekmek ,acılı şalgam 100 ml kadar

Akşam cips,çikolata ve kıbrıs tatlısı 😬

Gece 3 kaşık haşlanmış nohut 3 kaşık yoğurt

2 lt su

erenmothers erenmothers Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Son düzenleme:
Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip- erenmothers erenmothers
Pazartesi 8.000 adım
Salı 11.000 adım + 15 dk cardio

Screenshot_2023-01-18-01-45-54.webp

Medine ingiliz karbonatini bir diyetisyen önermisti bana ödem suyunu hazirlamak zor grliyor gergün ugrasamiyorum demiştim o da ödem suyu yerine ingiliz karbonatli su iç demisti.Ama tabi ölçülü dengeli olmskta fayda var sonuçta karbonat.
Anladim canim
Nerde satiliyo bu karbonat burda bulabilirmiyimki
Kaptanım dün güzeldi hatta 300 gr daha vermişim ama bugün çok garip şeyler yaşadım şükür ki sağlık problemi olmadı bazı kazalar atlattım sonra bi teyzeden mendil aldım filan :)
Akşam yedim günün ağırlığını hissedip
Adımım güzel,sporum da var su ve protein iyi :)
Yarınla perşembe çok hafif menü geliyor inşallah 🥰

Hoşggeldin :) bu sefer bırakma hee

Canım Allah kabul etsin
Sagol cannim

16 Ocak

Sabah sade türk kahvesi, 1 dilim kızarmış kepekli ekmeğe birer tatlı kaşığı tereyağı ve reçel, salatalık kırmızı biber bir yumurta bir dilim peynir 1 dilim avokado 2 zeytin

2 protein bar, 15 badem, siyah çay

Yarım dilim mozaik pasta siyah çay

2 parça şinitzel, 2 kaşık rus salatası 1 kaşık yoğurt ve salata

Sade türk kahvesi, 1/4 ayva, 1 avuç iç kabak çekirdeği, 3 minik ülker gofret

2 lt su

17 Ocak

Sabah 2 orta kalın dilim kepekli ekmeğe 1 kaşık rus salatası 2 dilim salam ve 1 dilim beyaz peynirli sandviç, karabiberli zerdeçallı 1 portakal ,sade türk kahvesi

1 kepçe çorba,1 tabak sebzeli tavuk yemeği, salata, lorlu cevizli erişte pilavı 8 kaşık

Sade nescafe,2 hurmalı top

1 fincan sahlep, 1 minik zencefilli kurbiş

Akşamüstü hamsi ekmek ,acılı şalgam 100 ml kadar

Akşam cips,çikolata ve kıbrıs tatlısı 😬

Gece 3 kaşık haşlanmış nohut 3 kaşık yoğurt

2 lt su

erenmothers erenmothers Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
çoştum yine dalgalanıyorum bennn bu ne kız :-) gece gece güldürdün beni. Ödül günü yaptın sanırım dimi :D.. Yoksa böyle bir dünya varsa kabul günü yapıp beni de alsanaa 🤣🤣

Günaydın herkese

Canın normal de dinlenme haftamdı ama mesai oldu geri 4 gün burda çalışcam sonra cumartesi nöbet sonra 1 hafta boşluk inşallah ama bu hafta öyle çok motive ve hırslı değilim be yalan söyleyim zaten böyle geçireceğimi biliyordum hatta daha 2 arkadaşımla planımı da erteledik bir sonraki haftaya
Olsun canim,yorgunsun. Allah kolaylik versin.
@Willemijn- canım senide bu hafta çok yalnız bıraktım hakkını helal et ama nöbet sonra mesai çocuklar derken bi türlü düzen oturmadı 😵‍💫 dün akşam 7 den sonra birşey yemedim bugün öğlen 12 de eve gidip kahvaltı yapmayı düşünüyorum inşallah görevlendirme geldiğim yer hastaneden daha yakın eve çünkü
Estagfirullah canimcim🥰🥰
🤣🤣 gel beraber zumbalanalım

Geçmiş olsun canım❤
Zumbalanamadan, cezalanmissin😯
Geçmiş olsun canım

😭😭😭
Canim💞
Profil çok tatlı 😘
Sağ ol cordisim. Senin tarzin
Kahvaltı: yok
Ara: yok
Öğle:KK12:30 da 2 yumurta az çökelek, dereotu maydonoz yeşilsoğanla omlet, 1 domates, 2 dilim salam 7 tane zeytin 2 dilim kızarmış kepekli ekmek, 1 t.k kuşburnu marmelatı

Ara: yarım elma, 1 mandalina, yarım muz, 3-5 tane beyaz leblebi, kirazsaplı çay

Akşam: bir kare pırasa yemeği, 1 buçuk kepçe domates çorbası, salata, yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek
Su: 2 lt şimdilik
Spor: 120 ip atlama
@Willemijn-
Afiyet olsun kelebegim
Merhaba kızlar dünkü menümü yazayım
16.01.2023 menüm
Sabah
İki dilim ekmek
Peynir ve zeytin
Çay

Öğle
Et köfte
Salata
Ayran
Bir dilim ekmek

Akşam
Bir tabak etli nohut yemeği
Bir tabak basmati pirinç pilavı
Yoğurt

Su 2.5 litre spor bir saat yürüyüş ve 8335 adım

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia kelebek19 kelebek19 @Willemijn-

Eki Görüntüle 3193093
Afiyet olsun 🥰
1 bardak mısır mi yedin? açım ben 😭😭😭
Canim cordisim
Hatırlat hafızam iyi değil kuzum :işsiz:
75 gorunumlu 70 gibi espiriler yapmistik,fotomu atmistim.
Bu kadar foto atmışsın adım fotosu da atsaydin ya🙈 hangi takımdasın bu hafta?
Kız ben masterfitte olup da sorumsuz olur muyum hiç. Adim saymiyorum genelde. Yesildeyim. Atsam da spor puani kaptanlari da ugrastirmaya degmez.
Aslinda ne kadar az yemiṣsin fotograflardaki yemekler benim mutfaktan geçerken aagzima attiklarim :-) düṣün ana yemege gecmedim daha :bicak: midem konya ovasi kadar genisledi durmadan yeme ataklari geciriyorum ögün sayisi azalsa bile kahvaktidan bi saat sonra acikiyorum.Sen listeni kağida yazmişsin ya , okudugumda benim gözümede çok ve kalabalik gözükmüstu sanki dünyalari yemissin gibi halbuki tam diyet menüsüymüş. besin günlügu tutmanin faydalari insani frenliyor gercekten.az çokmuş gibi gorunuyor , çok olanda delili kanıtli karşinda duruyor.Vicdan azabi gibi 😀
Allah kolaylik versin . Aynen diyet menüsü tam :)) cogunu gram gram hesapladigimdan icim, ne kadar yedigim konusunda da rahat. Cevap fotoda iste :oha:

Günaydın herkese

Olsun canim,yorgunsun. Allah kolaylik versin.

Estagfirullah canimcim🥰🥰

Zumbalanamadan, cezalanmissin😯

Canim💞

Sağ ol cordisim. Senin tarzin

Afiyet olsun kelebegim

Afiyet olsun 🥰

Canim cordisim

75 gorunumlu 70 gibi espiriler yapmistik,fotomu atmistim.

Kız ben masterfitte olup da sorumsuz olur muyum hiç. Adim saymiyorum genelde. Yesildeyim. Atsam da spor puani kaptanlari da ugrastirmaya degmez.

Allah kolaylik versin . Aynen diyet menüsü tam :)) cogunu gram gram hesapladigimdan icim, ne kadar yedigim konusunda da rahat. Cevap fotoda iste :oha:
Evet yeşil takımda olduğunu sonradan öğrendim, kusura bakma ❤️

18.01.2022 Menüm 🍀

🌅Sabah 08:00 :
1 kaşarlı zeytinli tost

Ara : 1 kuru incir 1 ceviz Dut kurusu 5 10 tane sade kahve

🌄Öğlen / Ara 12:30 :
Izgara tavuk göğsü ayran

🌇 Akşam 19:00 :
Etli Kurufasulye
Pilav
Salata
Zipzip- Zipzip- Pnrrr-12 Pnrrr-12
Dün bir sorun vardı sanırım bir türlü yazamadım menumu akşam dişçiye gittik öğlen de yurumemistim ondan spor yok malesef 🙄

Back
X