- 3 Haziran 2015
- 36.933
- 119.034
- 598
- 35
ekşi degil harika tadi var.. :)Alayım bende bundan ekşili bişydir demi tadı
Sağol kuzum bir aksilik olmazsa gidecem .
tavsiye ederim ertesi gün wc

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ekşi degil harika tadi var.. :)Alayım bende bundan ekşili bişydir demi tadı
Nar biraz ekşi oluyor ondan didimmm,alayım bende adres belli zaten wcekşi degil harika tadi var.. :)
tavsiye ederim ertesi gün wc![]()
ohhh yarasinnn:)Nar biraz ekşi oluyor ondan didimmm,alayım bende adres belli zaten wc![]()
Yarasınnnnnnohhh yarasinnn:)
aaaaaa kırmızı takımamı geçtim hepimize hayırlı olsun beni seçtiğin için teşekkür ederim kaptanımYa bizmi aldık avantajı çok sevindimozaman @karamelllim arkadaşımı ugurlayip
sara_28 Arkadaşıma hoşgeldin diyim
![]()
bu çayı bende çok seviyorum harika bir tadı var
ekşi değil canım ama kokusu tadı bir harikaAlayım bende bundan ekşili bişydir demi tadı
Migrosta varsa alırım hemenbu çayı bende çok seviyorum harika bir tadı var
ekşi değil canım ama kokusu tadı bir harika
Kolay gelsin canimSelam, ben tartilmayi unuttum sabah. Takima girmeseydim keşke düğüne bir hafta kaldi eve daha yerleştiremedim cok işim var ya![]()
vardır muhakkak canım çünkü bende migrostan aldım en sonMigrosta varsa alırım hemen
Var migrosta doğıştan ürünleride bazen kalmıyor olablir.vardır muhakkak canım çünkü bende migrostan aldım en son
evet haklısın canım olabilir başka marketlerdede bulabilirsin bir ara bime de gelmişti ama şimdi yok sanırımVar migrosta doğıştan ürünleride bazen kalmıyor olablir.
Eline saglik zipzipimPazartesi avantajini kazanan kirmizi kaptanFitt_anne tebrik ediyorum
Fitt_anne kaptanim mavi takimdan bir kisiyi takimina almani,kirmizi takimdan bir kisiyide mavi takima göndermeni bekliyoruz
Masterfit Yarışması 42.Etap Cuma Pazartesi Fark Yüzde Kırmızı Takım Fitt_anne
Kırmızı Kaptan 80.7 79.9 0.8 0.99 pastelfit
Kırmızı 56.4 56.5 +0.1 -018 @Tutku44 Kırmızı 83.6 82.8 0.8 0.95 @karamelllim Kırmızı 78.3 79.0 +0.7 -0.89 L u c i a
Kırmızı 88.1 87.5 0.6 0.68 @zeyneppk Kırmızı 79.3 78.6 0.7 0.88 @B O Z A Kırmızı 73.2 72.4 0.8 1.09 @Aomine Daiki Kırmızı 63.9 63.5 0.4 0.63 @Bal0ncuk Kırmızı-Sarı 58.0 Mavi Takım @Kinoalihatun Mavi Kaptan 77.25 76.6 0.65 0.84 @fesang Mavi 60.7 60.3 0.4 0.66 @DombiliKus Mavi 85.1 85.0 0.1 0.12 Wilma11
Mavi 74.3 74.8 +0.5 -0.67 sara_28
Mavi 91.7 90.8 0.9 0.98 @succulentaski Mavi 61.4 60.8 0.6 0.98 Amine Busra
Mavi 77.0 @DeryaOnDiet Mavi 74.6 @_ASTRAL_ Mavi-Sarı 68.7 Yesil Takım gezegenfeza
Yeşil 80.4 80.8 +0.4 @herseygececek Yeşil 106.2 105.7 0.5 @judiee Yeşil 52.3 51.7 0.6 @diyetcigeldihanim Yeşil 79.1 79.0 0.1 askzor
70.5 71.1 +0.6
Tebrik ederiz. Tesekkurlerr. Hadi kolay gelsin hepimizeKırmızı takımımın azimli kizlarihaftasonu elimden geldiğince dikkat ederek ,hatta dün annemlere yaptığım tatlının tadına bile bakmiyarak yağmur da çamur da yürüyüş yaparak üstüme düşeni yaptım ve eksi gelerek bugünkü avantajı almayi hak kazandik
Bugünkü kontrol tartisinda maşallah hepinizin eksisi çok güzel teşekkür ederim haftasonunu elinizden geldiğince dikkat edip sporla geçirdiğiniz için
Zoru atlattık haftaici diyet yapması daha rahat yeterkı kafada bitirelim
Şuan mavi takımdan daha avantajlı ilerliyoruz Yeter ki rehavete kapılmadan daha da asılmaya özen gösterelim
Bu dört gün lütfen menüler de kaçamak olmasın ve şişlik yapıcak bakliyatta yememenizi tavsiye ederim
İsterseniz Perşembe günü belirlediğimiz bir detoksu birlikte yapabiliriz
Ateşin kızları Ben bu maçı alicagima sizlere inanıyorum
pastelfit
@Tutku44
L u c i a
@B O Z A
sara_28
@Aomine Daiki
@zeyneppk
Bulurum ben onu saracım içerimevet haklısın canım olabilir başka marketlerdede bulabilirsin bir ara bime de gelmişti ama şimdi yok sanırım
Alnını bile karişlarsin tartının![]()
Tebrik ederim kaptanımKırmızı takımımın azimli kizlarihaftasonu elimden geldiğince dikkat ederek ,hatta dün annemlere yaptığım tatlının tadına bile bakmiyarak yağmur da çamur da yürüyüş yaparak üstüme düşeni yaptım ve eksi gelerek bugünkü avantajı almayi hak kazandik
Bugünkü kontrol tartisinda maşallah hepinizin eksisi çok güzel teşekkür ederim haftasonunu elinizden geldiğince dikkat edip sporla geçirdiğiniz için
Şuan mavi takımdan daha avantajlı ilerliyoruz Yeter ki rehavete kapılmadan daha da asılmaya özen gösterelim
Bu dört gün lütfen menüler de kaçamak olmasın ve şişlik yapıcak bakliyatta yememenizi tavsiye ederim
pastelfit
@Tutku44
L u c i a
@B O Z A
sara_28
@Aomine Daiki
@zeyneppk
Bu hafta bizdeKırmızı takımımın azimli kizlarihaftasonu elimden geldiğince dikkat ederek ,hatta dün annemlere yaptığım tatlının tadına bile bakmiyarak yağmur da çamur da yürüyüş yaparak üstüme düşeni yaptım ve eksi gelerek bugünkü avantajı almayi hak kazandik
pastelfit
@Tutku44
L u c i a
@B O Z A
sara_28
@Aomine Daiki
@zeyneppk
Hemen hazırlıyorumDene bence bir kaçiçimden sonra alıırsın,yeşil çayda içebilirsin,şimdi içiyorum bende.