- 11 Şubat 2021
- 1.484
- 5.651
- 88
Ben sabah uyandıktan sonra 1 bardak su içiyorum 1 saat sonrada kahve hemen etki ediyorLimonlu yeşil çaya kavuşuldukızlar cırcır yapıcak bir şey önerin bana yaas

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben sabah uyandıktan sonra 1 bardak su içiyorum 1 saat sonrada kahve hemen etki ediyorLimonlu yeşil çaya kavuşuldukızlar cırcır yapıcak bir şey önerin bana yaas
onu hiç denemedim ama ishal olunca bir yemek kaşığı türk kahvesinin toz haline limon sıktıktan sonra yutup üzerine bir su bardağı su içmişliğim var bu arada ishali hemen durduruyor bu karışımNette görmüştüm nescafeye limon sıkıyorlar 5 gün yapılıyormuş sabahları aç karnına,yağ yakıyormuş.
afiyet olsun canımBende bir kahve yapayim kendime
Teşekkür ederim ablacim dikkat ediyorum![]()
inşallah canımGüzel olacak inşallahafiyet olsun canım
İshalde kuru kahve limon hemen kesiyor iyi geliyor,rahmetli babam yapardı bunu .onu hiç denemedim ama ishal olunca bir yemek kaşığı türk kahvesinin toz haline limon sıktıktan sonra yutup üzerine bir su bardağı su içmişliğim var bu arada ishali hemen durduruyor bu karışım
afiyet olsun canım
Gecmis olsun canimRegl olacağım sanırım nasıl bir mide bulantısı yaşıyorum anlatamam![]()
Saol canımGecmis olsun canim![]()
Sagol canimonu hiç denemedim ama ishal olunca bir yemek kaşığı türk kahvesinin toz haline limon sıktıktan sonra yutup üzerine bir su bardağı su içmişliğim var bu arada ishali hemen durduruyor bu karışım
afiyet olsun canım
Üç ortaksiniz canım.Bir şey sorucam 3 tane Clementine var ben kiminle ortağım tam olarak![]()
Liptonun silim plus kayısı çayını içiyorum
iki üç tane kuru kayısıyı sıcak suya koy bir saat kadar beklesin sonra kayısıları yiyip suyunuda iç işe yarayacaktır. birde midenle ilgili sorunun yoksa eğer acı biber ye oda bağırsakları güzel çalıştırıyor
Afiyet olsun canim![]()
Canım form çay iç, kahvaltına da 2 kayısı ekle
Sinameki otu
Dünkü yumurtaya ekledim, gece bi kediler, bir wc uykular haram
Teşekkür ederim kızlar hemen hemen hepsi yaptığım şeyler tek başına sinamekiyi denemedim onu yapabiliirim sağolun ya iyi ki hepiniz varsınızBen sabah uyandıktan sonra 1 bardak su içiyorum 1 saat sonrada kahve hemen etki ediyor![]()
Aliskin degilsen mide bulantisi yapmistir canim gecmis olsunsara_28 canım eti’nin %70 bitterini aldım . 2 kare yedim, bir saat sonra midem bulandı, içim dışıma çıktı resmen. Başım dönüyor ağrıyor ve bulantım çok. Çikolatadan olmuş olabilir mi acaba?
Eşime dedim, hamile misin diyor
Çok fena oldum canım
Sinamekiyi bende tek olarak denemdim hiç netten bakayımda ona göre alayımTeşekkür ederim kızlar hemen hemen hepsi yaptığım şeyler tek başına sinamekiyi denemedim onu yapabiliirim sağolun ya iyi ki hepiniz varsınız![]()
çok şaşırdım çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun çikolatadan olduğuna eminmisin canım bide son kullanma tarihini kontrol etsara_28 canım eti’nin %70 bitterini aldım . 2 kare yedim, bir saat sonra midem bulandı, içim dışıma çıktı resmen. Başım dönüyor ağrıyor ve bulantım çok. Çikolatadan olmuş olabilir mi acaba?
Çok fena oldum canım
geçmiş olsun canımRegl olacağım sanırım nasıl bir mide bulantısı yaşıyorum anlatamam![]()
O ne kız 3 ortak kurbana mi giriyorlarÜç ortaksiniz canım.![]()
Bı kişi eş olmayacaktı. Mecbur 3 oldular.O ne kız 3 ortak kurbana mi giriyorlar![]()
Çok geçmiş olsun çikolatanın son kullanım tarihi geçmiş olabilirmi acaba.sara_28 canım eti’nin %70 bitterini aldım . 2 kare yedim, bir saat sonra midem bulandı, içim dışıma çıktı resmen. Başım dönüyor ağrıyor ve bulantım çok. Çikolatadan olmuş olabilir mi acaba?
Çok fena oldum canım
MasterFit Yarışması 28. Hafta | 25.03.2022 Cuma | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Persembe | |
Kırmızı Takım | |||||||||
![]() | Kırmızı Kaptan | 62,10 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | Kırmızı | 79,35 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | Kırmızı | 78,80 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | Kırmızı | 59,20 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | Kırmızı | 65,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | Kırmızı | 71,00 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
@limonlutarcinlikek | Kırmızı | 63,30 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
@yildiz4kc | Kırmızı | 73,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
S Suskunkardelen | Kırmızı | 56,75 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
@masal_19 | Kırmızı | 59,70 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
![]() | Kırmızı Sarı | 67,9 | ![]() | ![]() | ![]() | ||||