- 8 Eylül 2016
- 103.201
- 437.846
- 898
- 35
Yaa aralik ayina kadar ne guzel 57 deydim o tarihten sonra koruyamadim.Arkadaşım
Ohhhh öğrendim kilonu bu gece rahat uyuyacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa aralik ayina kadar ne guzel 57 deydim o tarihten sonra koruyamadim.Arkadaşım
Ohhhh öğrendim kilonu bu gece rahat uyuyacağım![]()
Ben dün yedim yiyeceğimi. Tekrarı haftaya cumaya kısmetseKacamaksiz bir menü görünce şükrettim tatlım...tulumba, kaşarlı pide, baklava, aşure.....
depresyona girdim gireceğim
![]()
Sabah cagirmistim bugünün planı ne diye soracaktım tatlım...Ne oldu can kaptanim![]()
Tek seferde değildi canim gun icinde30 baklava mı, tek seferde mi![]()
26 Mart menüm
Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
1ck bal
4 zeytin
2 dilim ekmek
Aksam:16.30
4yk ıspanak
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
17.00
4ceviz
Su:2 litre
Spor:
Bunu yaptım
Eki Görüntüle 3034827
Zipzip- @Cordelia
pastelfit
erenmothers
Teşekkürler canımAfiyet olsun kuzum![]()
26 Mart menüm
Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
1ck bal
4 zeytin
2 dilim ekmek
Aksam:16.30
4yk ıspanak
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek
17.00
4ceviz
Su:2 litre
Spor:
Bunu yaptım
Eki Görüntüle 3034827
Zipzip- @Cordelia
pastelfit
erenmothers
O zaman moralini biraz düzelteyimKacamaksiz bir menü görünce şükrettim tatlım...tulumba, kaşarlı pide, baklava, aşure.....
depresyona girdim gireceğim
![]()
Gecmis olsun kaptanimAfiyet olsun canım. Bu egzersiz çok güzel
O zaman moralini biraz düzelteyim
Her an adet olabilirim, göz kapaklarıma kadar şiştim, bacaklarım tutmuyo, başım ağrıyo![]()
Bak ben bugün coook az yağlı mısır patlattım yarın daYaa aralik ayina kadar ne guzel 57 deydim o tarihten sonra koruyamadim.![]()
Olsun yarışlara başlayınca düşersin tekrarYaa aralik ayina kadar ne guzel 57 deydim o tarihten sonra koruyamadim.![]()
Oyy geçmiş olsun canımAfiyet olsun canım. Bu egzersiz çok güzel
O zaman moralini biraz düzelteyim
Her an adet olabilirim, göz kapaklarıma kadar şiştim, bacaklarım tutmuyo, başım ağrıyo![]()
Havuç dilim değildi inşallahTek seferde değildi canim gun icinde![]()
Baklavayı bizde sevmiyoruz canım (külliyen yalan en sevdiğim tatlı olur kendisiBizim takım baklava sevmez diyeceğim de az önce masalın menüsünde bir dilim gördümyine de çok değil ya...siz afiyetle yiyin bitanem. Bitiremezseniz sarı takıma verirsiniz
![]()
Benim de eli kulağındaO zaman moralini biraz düzelteyim
Valla kaptanım umarım adımın çok yok oda telefon cebimde bile olsa asla iş yapamadım denedim de ama baya spor yaptım bugün benceAfiyet olsun canımTatar böreği işlerinin yoğunluğunda erir gider mi ki
![]()
Tamam canim pazartesi başlıyoruz annemler köye gidecek rahatça diyet yapabilirimBak ben bugün coook az yağlı mısır patlattım yarın dayapicam( şu anda olsa tepsiyi komple yerim çünkü açım
)kendim yapicam inşallah
bu kadar kaçamak yeter.pazartesi başlıyoruz canım
![]()
Ramazanda veririm diye düşünüyorum canim ama bakalim ne olacakOlsun yarışlara başlayınca düşersin tekrar
Yok canım minik minik kesilmistiHavuç dilim değildi inşallah![]()
Aslinda baklava sevmiyorum cogu bayramda 1 tane bile yemeden bayrami gecirirdimBaklavayı bizde sevmiyoruz canım (külliyen yalan en sevdiğim tatlı olur kendisi) baklavada neymiş öyle bir tatlımı var
en iyisi hiç birimiz yemeyelim baklava yok baklava yok olsa olsa bitter çikolata var oda %80 kakaolu olacak
Sorma yarın da erkenden taşınma pazartesiye işe gidecek kadar evimden sağlamca çıkacak kadar yerlesiyim de gerisi olurAfiyet olsun canım taşınma telaşında menüyü kontrolde tutmak zor olur.. ama sürekli hareket halindesin erir inşallah yediklerin
Kolay gelsin.. Baya koşuşturmalı geçiyor günlerin gördüğüm kadarıyla. Ama ne güzel mis gibi olur şimdi yeni evin![]()