• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

26 Mart menüm

Kahvaltı:11.00
1haşlanmış yumurta
Yarım kk beyaz peynir
1ck bal
4 zeytin
2 dilim ekmek

Aksam:16.30
4yk ıspanak
Sarımsaklı yoğurt
1dilim ekmek

17.00
4ceviz

Su:2 litre
Spor:

Bunu yaptım👍💙

Eki Görüntüle 3034827
Zipzip- Zipzip- @Cordelia pastelfit pastelfit erenmothers erenmothers

Afiyet olsun canım. Bu egzersiz çok güzel 😍
Kacamaksiz bir menü görünce şükrettim tatlım...:KK68:tulumba, kaşarlı pide, baklava, aşure..... :KK14::KK14::KK14: depresyona girdim gireceğim 🥺
O zaman moralini biraz düzelteyim🙈
Her an adet olabilirim, göz kapaklarıma kadar şiştim, bacaklarım tutmuyo, başım ağrıyo😭

Yaa aralik ayina kadar ne guzel 57 deydim o tarihten sonra koruyamadim.😔😔
Bak ben bugün coook az yağlı mısır patlattım yarın da 🍕 yapicam( şu anda olsa tepsiyi komple yerim çünkü açım 🤭)kendim yapicam inşallah 🙏bu kadar kaçamak yeter.pazartesi başlıyoruz canım 😘

Bizim takım baklava sevmez diyeceğim de az önce masalın menüsünde bir dilim gördüm :işsiz:yine de çok değil ya...siz afiyetle yiyin bitanem. Bitiremezseniz sarı takıma verirsiniz :sus:
Baklavayı bizde sevmiyoruz canım (külliyen yalan en sevdiğim tatlı olur kendisi😂😂😂) baklavada neymiş öyle bir tatlımı var :eek::eek::eek:en iyisi hiç birimiz yemeyelim baklava yok baklava yok olsa olsa bitter çikolata var oda %80 kakaolu olacak :dondurma::dondurma::dondurma:

Bak ben bugün coook az yağlı mısır patlattım yarın da 🍕 yapicam( şu anda olsa tepsiyi komple yerim çünkü açım 🤭)kendim yapicam inşallah 🙏bu kadar kaçamak yeter.pazartesi başlıyoruz canım 😘
Tamam canim pazartesi başlıyoruz annemler köye gidecek rahatça diyet yapabilirim 🙈🙈
Olsun yarışlara başlayınca düşersin tekrar
Ramazanda veririm diye düşünüyorum canim ama bakalim ne olacak
Havuç dilim değildi inşallah 😻😻
Yok canım minik minik kesilmisti
Baklavayı bizde sevmiyoruz canım (külliyen yalan en sevdiğim tatlı olur kendisi😂😂😂) baklavada neymiş öyle bir tatlımı var :eek::eek::eek:en iyisi hiç birimiz yemeyelim baklava yok baklava yok olsa olsa bitter çikolata var oda %80 kakaolu olacak :dondurma::dondurma::dondurma:

Aslinda baklava sevmiyorum cogu bayramda 1 tane bile yemeden bayrami gecirirdim
Gecen sene neden o kadar yedim bende bilmiyorum🙈🙈🙈

Afiyet olsun canım taşınma telaşında menüyü kontrolde tutmak zor olur.. ama sürekli hareket halindesin erir inşallah yediklerin 😊

Kolay gelsin.. Baya koşuşturmalı geçiyor günlerin gördüğüm kadarıyla. Ama ne güzel mis gibi olur şimdi yeni evin 🌸
Sorma yarın da erkenden taşınma pazartesiye işe gidecek kadar evimden sağlamca çıkacak kadar yerlesiyim de gerisi olur

Back
X