- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bunu keşfettim . Eğlenceli bir video. Bol kalori yakılıyorGörmedim. Bu hafta video yok canım.![]()
30 baklavamıArada bir pasta börek , bişi , katmer, otuz baklavacik da olabilir tatlım![]()
Afiyet olsun canımMenümü yazayım..
9.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik
13.30 arkadaşa gitmiştik
Yoğurtlu mantar salatası kuru biber patlıcan kavurması 1 kurabiye 1 kahve
19.30 1 kaşarlı pide 1 kepçe çorba 1 dilim baklava1.5 litre su
2 mil leslie
Dün kaçamak yapmadım tatlıyı o yüzden yedim ama pide fazla oldu... uzun aradan sonra diyete tekrar dönmekte zorlanıyorum.
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Maviokur
Ya süpersin ortağım masallahMenümü yazayım..
9.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik
13.30 arkadaşa gitmiştik
Yoğurtlu mantar salatası kuru biber patlıcan kavurması 1 kurabiye 1 kahve
19.30 1 kaşarlı pide 1 kepçe çorba 1 dilim baklava1.5 litre su
2 mil leslie
Dün kaçamak yapmadım tatlıyı o yüzden yedim ama pide fazla oldu... uzun aradan sonra diyete tekrar dönmekte zorlanıyorum.
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Maviokur
Bizim takım baklava sevmez diyeceğim de az önce masalın menüsünde bir dilim gördüm30 baklavamı
Yok bu hafta onları ben sizin takıma hediye ettim![]()
İnşallah kaptanimm.. ❤çok boşlamıştım beslenmeyi. Yeniden sağlıklı beslenmeye dönmem gerekAfiyet olsun canımyarın hiç kacamaksiz olursa dengelersin. Zorlanman gayet normal. Eksileri gördükçe o zorluk hoşuna bile gidecek masalım.
![]()
Teşekkür ederim ortim.. ❤geçmişi yeni okuyorum. Sen menü paylaştın mı? Günün nasıldı?Adım sayi
Ya süpersin ortağım masallah![]()
Şimdi attım günüm aşırı yorucu ev temizlik fln taşınacağım evde şimdi de perde yika et onları yapıcamİnşallah kaptanimm.. ❤çok boşlamıştım beslenmeyi. Yeniden sağlıklı beslenmeye dönmem gerek
Teşekkür ederim ortim.. ❤geçmişi yeni okuyorum. Sen menü paylaştın mı? Günün nasıldı?
Afiyet olsun canım26 Mart cumartesi
11.30 5 zeytin, 2 yumurta, 4 sosis, 2 dilim ekmek biri tahin pekmezli bolca salata
14.00 çay ve tatlı sert waffle bisküvi 1 tane
19.00 bir kase çorba, 1 tabak Kıymalı yoğurtlu Tatar böreği ( makarna hamuru gibi birşey)
20.30 çay ve kuruyemiş az ve kuru elma
2 litre su belki içtim. Adım sayımı geç vakitte aticam çok bişey yok ama evde ışım hâlâ devam ediyor
menekse_kokusu
Elhan
Cordelia
Zipzip-
Afiyet olsun canim25 Mart cuma
6.45 filitre kahve
10.00 yeşil çay
12.40 süt, gronola
17.30 4 yk bol acılı baharatlı makarna,salata,yogurt
1,5 lt su
16 Mart cumartesi
6.45 filitre kahve
8.00 1 h yumurta, 1 tk tulum peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 yk tahin pekmez
13.30 süt gronola
17.00 mantarlı tavuk sote, salata, yoğurt, 3 YK bulgur pilavı(buraya kadar her şey normaldi ama 7 gibi tulumba tatlısı yedimyılmak yok.yarin intikamımı alacağım kendimden
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Dün ve bugün adımları da ektedir
Afiyet olsun canim kolay gelsin26 Mart cumartesi
11.30 5 zeytin, 2 yumurta, 4 sosis, 2 dilim ekmek biri tahin pekmezli bolca salata
14.00 çay ve tatlı sert waffle bisküvi 1 tane
19.00 bir kase çorba, 1 tabak Kıymalı yoğurtlu Tatar böreği ( makarna hamuru gibi birşey)
20.30 çay ve kuruyemiş az ve kuru elma
2 litre su belki içtim. Adım sayımı geç vakitte aticam çok bişey yok ama evde ışım hâlâ devam ediyor
menekse_kokusu
Elhan
Cordelia
Zipzip-
BuradaaaaHani nerede 75 görünümlü 80banyo olalı yıllar geçti
![]()
Afiyet olsun canım25 Mart cuma
6.45 filitre kahve
10.00 yeşil çay
12.40 süt, gronola
17.30 4 yk bol acılı baharatlı makarna,salata,yogurt
1,5 lt su
16 Mart cumartesi
6.45 filitre kahve
8.00 1 h yumurta, 1 tk tulum peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 yk tahin pekmez
13.30 süt gronola
17.00 mantarlı tavuk sote, salata, yoğurt, 3 YK bulgur pilavı(buraya kadar her şey normaldi ama 7 gibi tulumba tatlısı yedimyılmak yok.yarin intikamımı alacağım kendimden
Zipzip-
Cordelia
Elhan
Dün ve bugün adımları da ektedir
Bişey değil.Birazdan tamamlıyacağım inşallah
Teşekkür ederim güzel bir alternatifmiş
Saat başlarına alarm kurayım
Bir dahakine eklerim, sevdim güzelmiş
Afiyet olsun aşkitom
Güzelmiş, patates gibi atıyosun fırına
Afiyet olsun canım
Mutlu seneleriniz olsun canım
Harikasın canım yaa
Hepsi mutlu olsun amin
Hasta ediyo insanı sakın alma canım
Haha sağol@B O Z A kilonu göstermiyorsun![]()
Orantılı bir yapın var. O yüzden kilon sırıtmıyor canim. İnce bel ortaya çıkıncaya kadar ben zayıf demem hiç kimseye.Buradaaaaöyle diilse söyleyin hee, bozulmam valla. Sonra silicem çünkü kalıcı kalacağı için erkekler görebilir.biraz kalsın.mecbur yakın çekim gibi oldu, kesince fotoyu yaklaştı
![]()
Teşekkür ederim ederiz. Kırmadın ekledin canım...Çabuk bakın ulensilicem
![]()