• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

25 Mart cuma

6.45 filitre kahve
10.00 yeşil çay
12.40 süt, gronola

17.30 4 yk bol acılı baharatlı makarna,salata,yogurt
1,5 lt su

16 Mart cumartesi
6.45 filitre kahve

8.00 1 h yumurta, 1 tk tulum peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 yk tahin pekmez

13.30 süt gronola

17.00 mantarlı tavuk sote, salata, yoğurt, 3 YK bulgur pilavı(buraya kadar her şey normaldi ama 7 gibi tulumba tatlısı yedim😭 yılmak yok.yarin intikamımı alacağım kendimden

Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan
Dün ve bugün adımları da ektedir

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-26-21-43-33-819_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2022-03-26-21-43-33-819_com.huawei.health.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_2022-03-26-21-43-27-475_com.huawei.health.webp
    Screenshot_2022-03-26-21-43-27-475_com.huawei.health.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 21
Menümü yazayım..
9.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik
13.30 arkadaşa gitmiştik
Yoğurtlu mantar salatası kuru biber patlıcan kavurması 1 kurabiye 1 kahve
19.30 1 kaşarlı pide 1 kepçe çorba 1 dilim baklava 🤦‍♀️ 1.5 litre su
2 mil leslie🌸
Dün kaçamak yapmadım tatlıyı o yüzden yedim ama pide fazla oldu... uzun aradan sonra diyete tekrar dönmekte zorlanıyorum.
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan Maviokur Maviokur
Afiyet olsun canım ❤️ yarın hiç kacamaksiz olursa dengelersin. Zorlanman gayet normal. Eksileri gördükçe o zorluk hoşuna bile gidecek masalım. 😘

Menümü yazayım..
9.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir 4 zeytin bol yeşillik
13.30 arkadaşa gitmiştik
Yoğurtlu mantar salatası kuru biber patlıcan kavurması 1 kurabiye 1 kahve
19.30 1 kaşarlı pide 1 kepçe çorba 1 dilim baklava 🤦‍♀️ 1.5 litre su
2 mil leslie🌸
Dün kaçamak yapmadım tatlıyı o yüzden yedim ama pide fazla oldu... uzun aradan sonra diyete tekrar dönmekte zorlanıyorum.
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia Elhan Elhan Maviokur Maviokur
Ya süpersin ortağım masallah ☺️❤️

26 Mart cumartesi
11.30 5 zeytin, 2 yumurta, 4 sosis, 2 dilim ekmek biri tahin pekmezli bolca salata
14.00 çay ve tatlı sert waffle bisküvi 1 tane
19.00 bir kase çorba, 1 tabak Kıymalı yoğurtlu Tatar böreği ( makarna hamuru gibi birşey)
20.30 çay ve kuruyemiş az ve kuru elma
2 litre su belki içtim. Adım sayımı geç vakitte aticam çok bişey yok ama evde ışım hâlâ devam ediyor
menekse_kokusu menekse_kokusu Elhan Elhan Cordelia Cordelia Zipzip- Zipzip-

Afiyet olsun canım ❤️ yarın hiç kacamaksiz olursa dengelersin. Zorlanman gayet normal. Eksileri gördükçe o zorluk hoşuna bile gidecek masalım. 😘
İnşallah kaptanimm.. ❤çok boşlamıştım beslenmeyi. Yeniden sağlıklı beslenmeye dönmem gerek 🙊
Adım sayi

Ya süpersin ortağım masallah ☺️❤️
Teşekkür ederim ortim.. ❤geçmişi yeni okuyorum. Sen menü paylaştın mı? Günün nasıldı?

İnşallah kaptanimm.. ❤çok boşlamıştım beslenmeyi. Yeniden sağlıklı beslenmeye dönmem gerek 🙊

Teşekkür ederim ortim.. ❤geçmişi yeni okuyorum. Sen menü paylaştın mı? Günün nasıldı?
Şimdi attım günüm aşırı yorucu ev temizlik fln taşınacağım evde şimdi de perde yika et onları yapıcam

26 Mart cumartesi
11.30 5 zeytin, 2 yumurta, 4 sosis, 2 dilim ekmek biri tahin pekmezli bolca salata
19.00 bir kase çorba, 1 tabak Kıymalı yoğurtlu Tatar böreği ( makarna hamuru gibi birşey)
2 litre su belki içtim. Adım sayımı geç vakitte aticam çok bişey yok ama evde ışım hâlâ devam ediyor
Afiyet olsun canım ❤️ Tatar böreği işlerinin yoğunluğunda erir gider mi ki :işsiz:

25 Mart cuma

6.45 filitre kahve
10.00 yeşil çay
12.40 süt, gronola

1,5 lt su

16 Mart cumartesi
6.45 filitre kahve

8.00 1 h yumurta, 1 tk tulum peyniri, 1 dilim çok tahıllı ekmek, 1 yk tahin pekmez

13.30 süt gronola

17.00 mantarlı tavuk sote, salata, yoğurt, 3 YK bulgur pilavı(buraya kadar her şey normaldi ama 7 gibi tulumba tatlısı yedim😭 yılmak yok.yarin intikamımı alacağım kendimden

Afiyet olsun canim ♥️
26 Mart cumartesi
Afiyet olsun canim kolay gelsin♥️

Hani nerede 75 görünümlü 80 :KK57: banyo olalı yıllar geçti :işsiz:
Buradaaaa🤪 öyle diilse söyleyin hee, bozulmam valla. Sonra silicem çünkü kalıcı kalacağı için erkekler görebilir.biraz kalsın.mecbur yakın çekim gibi oldu, kesince fotoyu yaklaştı 😂😂

25 Mart cuma

6.45 filitre kahve
10.00 yeşil çay
12.40 süt, gronola

1,5 lt su

16 Mart cumartesi
6.45 filitre kahve

13.30 süt gronola

Afiyet olsun canım ❤️ tulumba kaç taneydi :olamaz:

Birazdan tamamlıyacağım inşallah 🤦‍♀️

Teşekkür ederim güzel bir alternatifmiş

Saat başlarına alarm kurayım :KK53:

Bir dahakine eklerim, sevdim güzelmiş😍

Afiyet olsun aşkitom🥰

Güzelmiş, patates gibi atıyosun fırına😄

Afiyet olsun canım 🥰

Mutlu seneleriniz olsun canım😍

Harikasın canım yaa😍🧿🧿🧿

Hepsi mutlu olsun amin 🙏

Hasta ediyo insanı sakın alma canım
Bişey değil. 💞💞

Buradaaaa🤪 öyle diilse söyleyin hee, bozulmam valla. Sonra silicem çünkü kalıcı kalacağı için erkekler görebilir.biraz kalsın.mecbur yakın çekim gibi oldu, kesince fotoyu yaklaştı 😂😂
Orantılı bir yapın var. O yüzden kilon sırıtmıyor canim. İnce bel ortaya çıkıncaya kadar ben zayıf demem hiç kimseye. :KK60:

Back
X