Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar canim
Super olurdu valla da tembelim ben gidermiydim bilmiyorumSpor salonuna gitme şansımız olsa keşke daha cobuk verirdik![]()
İyi akşamlar canım
Afiyet olsun canimMenümü yazayım
Sabah
Peynir
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Pastırmalı yumurta
Yoğurt
Akşam
Kara lahana çorbası
Yoğurt
Su 1.5 litre spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
fittanne
Ayyy ben giderdim ama buradakiler uzak bana ve benim kız varSuper olurdu valla da tembelim ben gidermiydim bilmiyorum![]()
Dikkat et canim lodos da etkilemis olabilir bas agrisi yaparBaşım hâlâ çok ağrıyor kızlar inşallah hasta olmam
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canim![]()
Evet bende öyle düşünüyorum canım gözlerimden yaş geliyor o kadar yaniDikkat et canim lodos da etkilemis olabilir bas agrisi yapar
Sıcak duş alıp uyumak benim baş agrimi geçiyor dene istersen canımBaşım hâlâ çok ağrıyor kızlar inşallah hasta olmam
Afiyet olsun canımMenümü yazayım
Sabah
Peynir
İki dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Pastırmalı yumurta
Yoğurt
Akşam
Kara lahana çorbası
Yoğurt
Su 1.5 litre spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
fittanne
bence de 8.000 iyi canım.Iyi aksamlar canim
8000 e devam edelim![]()
geçmiş olsun canım. sıcak bir şeyler iç. bana çok iyi geliyor. ardından da yatıyorum.Başım hâlâ çok ağrıyor kızlar inşallah hasta olmam
Afiyet olsun canimMenu
Sabah (10:00)
2 yk tam bugday unuyla pankek 2 tane
1 kk peynir
5 zwytin
1 domates
Ara
5 kaju , 5 badem
1/2 armut
Kahve
Aksam(18:00)
1 dikdortgen dlm firin mucver
3yk yogurt
Su:1 lt ,1lt daha icecegim insallah
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
Merhaba canim hosgeldin cok onemli birsey yokMerhaba arkadaşlar ben geldim bol sorunlu yorucu bir gündü okudum bazı yerleri bazılarını atladım hakkınızı helal edin
Iyi aksamlar canimİyi akşamlarcanım takım
![]()