teşekkür ederimoooo sizin ki süper pizza partisi olmuş kuzum afiyet olsun
Bu sene şimdiden güzel başladı
Mutllu yillar canimCanım arkadaşlarım hepimize mutlu sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum
canım benim ben teşekkür ederim
afiyet olsun canım. valla en sağlıklısı senin menün olmuşBugün akşam için annemle plan yapmıştık canınız çekmesin kıymalı yaptıracaktik ama eşim Çarşamba günü grip oldu malum babam da yeni ameliyatlı onu iptal ettik. Evde sıradan bir gün gibi yedik . Dün zaten et yapmıştım bugün planım pırasaydipırasa Makarna salata menüsünden makarnayı yemedim
Menüm
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta bir dilim tam buğday ekmeği
3 siyah zeytin
Bir parça peynir
Yeşillik yarım havuc
Ara 10.30
1 küçük armut
Öğle 12.00
1 kase salata
2 dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
14.30 1 Mandalina
16.30 1 kase sıcak mercimek çorbası
Akşam 18.00
1 tabak pırasa yemeği
Sarımsakli yoğurtlu kapya biber kavurması
Kara lahana salatası
Su 3lt
Adım 8138
Üç gündür beni delirten açlık hissi bugün resmen yok oldu
Afiyet olsun canimBugün akşam için annemle plan yapmıştık canınız çekmesin kıymalı yaptıracaktik ama eşim Çarşamba günü grip oldu malum babam da yeni ameliyatlı onu iptal ettik. Evde sıradan bir gün gibi yedik . Dün zaten et yapmıştım bugün planım pırasaydipırasa Makarna salata menüsünden makarnayı yemedim
Menüm
Kahvaltı 06.30
Tavada 2 yumurta bir dilim tam buğday ekmeği
3 siyah zeytin
Bir parça peynir
Yeşillik yarım havuc
Ara 10.30
1 küçük armut
Öğle 12.00
1 kase salata
2 dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
14.30 1 Mandalina
16.30 1 kase sıcak mercimek çorbası
Akşam 18.00
1 tabak pırasa yemeği
Sarımsakli yoğurtlu kapya biber kavurması
Kara lahana salatası
Su 3lt
Adım 8138
Üç gündür beni delirten açlık hissi bugün resmen yok oldu
Yaa gecmis olsun canimakşam yemeğimi yedim. meze midemi rahatsız etti. çok gaz yaptıilaç aldım.
Mutlu yillar canimHepimiz için mutlu, sağlıklı, huzurlu, başarılı, bereketli, afiyetli bir yıl diliyorum. 2022 yılı, ideal kilolarımıza sağlıkla ve kolaylıkla ulaştığımız yıl olsun
Eki Görüntüle 2979634
Karalahanayi ince doğrayıp içine limon tuz ile yoğuruyorum kaptanımafiyet olsun canım. valla en sağlıklısı senin menün olmuş
bu arada karalahana salatası nasıl oluyor?
hiç denemedim. eline sağlık canım. bence güzel olur.Karalahanayi ince doğrayıp içine limon tuz ile yoğuruyorum kaptanımiçine domates ve maydanozu çok seviyorum
saol canım. sarımsaklı yoğurt yaptı. yeşil çay yapıcam şimdiYaa gecmis olsun canim
Mutlu yillar canimherkese sağlık mutluluk huzur dolu bir yıl diliyorum kızlar insallah 2022 hayallerimizin gerçekleştiği kendimizi geliştirdiğimiz mutlu huzurlu bir yıl olarak geçsin
Amin canim inşallah bu yil sen,ben ve tum iş arayanlar is buluramin diyen eller dert görmesin
insallah güzel bir iş bulayım rızkımi kazanayım sağlıklı mutlu huzurlu geçsin hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?