Canım inşallah negatif gelir
Baharat kız senii
çizkek bitmedi mi
hahaha kvler alem yaa
Yok cnm en çok kaç sayfalı var diye baktımbiraz kötü olabilir niyetim
İşte benim kızım!
Yesss beybiii
Çok teşekkür ederimCook gecmis olsun canim
Cumadan sonra kacamaklar en az düzeyde olsunn canim
Sağol abla
Şimdi okuyunca yapayım dedim 12ye kadar sayabildim. Karnımda bişey hissetmiyorum kollarım kasılıyor anlamadımKaç saniye duruyorsun. Hissedene ve titreyene kadar bırakma.
İlaç veriyosan onlar mı bozdu acaba midesini? Offf inşallah hemencik iyileşirAmin canım inşallah uykusu var herhalde dedim koltukta uyudu uyanınca istifra etti bir baktım ateşi varrabbim şifa versin hastalara
canım zaten ücretsiz yapıldığına inanmazlar ki
çekiniyorum ya. 750tl tuttu bu sefer fiyatı ortaya çıkacak. abim gerçi verir de ben bizimkilere ücretsiz yapılıyor dicem diye dusundum
Mat var mı canım,? Benim de kollarım acidi. Yarın mat üzerinde yapacağım. Haftaya 50 sn. Plank 500 puan.Şimdi okuyunca yapayım dedim 12ye kadar sayabildim. Karnımda bişey hissetmiyorum kollarım kasılıyor anlamadım
İlaç veriyosan onlar mı bozdu acaba midesini? Offf inşallah hemencik iyileşir
hahahaha
haklısın. en olmadı öyle yapayimcanım zaten ücretsiz yapıldığına inanmazlar kisen öğrencisin ve çalışmıyorsun. bence böyle daha mantıklı. zoraki bir durum. ailenden istemende bir sorun yok bence. hem zaten elleri müsait değilse söylerler. hem senin için de daha iyi olur.
2 doz aşısını oldu abla.ilk duyduğum da daha kötüydum ama şimdi daha iyiyimCanım hiç korkma inşallah negatiftir sonuç. Moralini yüksek tut. Dağıtma kendini. Aşı olmuş muydunuz?
Çocuğuna vitamin ver. Varsa kemik suyu kaynat çorba içir. Sağlıklı beslenme ile rahat bir şekilde geçirirsiniz.
Allah esirgesin yine de...
Ayağından mı üşüttü acaba cnm nasıl şimdiEn icecek içmişti onu kustu
Teşekkür ederim canımCok sagol canim
Cok gecmis olsun canim
Canım benim hiç önemli değilZeynep_Nihal canım yazamadım sanırım çok geçmiş olsun. Şimdi durumlar nasıl?
valla ben içemem. içersem uyuyamamTüm gececiler burda.Mefkurem askrhpozitif 60kiloyum BerryShake aypare ackerman fesang Zeynep_Nihal kahve içiyor muyuz? Çok mu geç?
Tüm gececiler burda.Mefkurem askrhpozitif 60kiloyum BerryShake aypare ackerman fesang Zeynep_Nihal kahve içiyor muyuz? Çok mu geç?
Aynenn elimde kahvem var şu an beraber içelimTüm gececiler burda.Mefkurem askrhpozitif 60kiloyum BerryShake aypare ackerman fesang Zeynep_Nihal kahve içiyor muyuz? Çok mu geç?
Hee yaa bırakıcam bu huyunu bundan sonra bodoslama giriş yapicamHatun geçmiş yapıyor. Ne zaman kahve içeceğiz acep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?