• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok da yeme canım emekleri boşa gitmesin. Kuş kadar kuş kadar ye🥰

😳😳😳

Toplam adım nasıl bakılıyoro_O
IMG_20211229_172940.jpg
1500 km yürümüşüm bir yılda :KK28:

En kotun3 gun yerler 4 gun toparlariz ama ara verirsek 1 hafta yer herkes bak demedi deme :KK70:

7 olacak canim subatta

Kk yi bilmeyen es kaldimi kiz kadinlar kulubu bile demiyorum kk diyorum . Hatta aksam bdv yi anlatiyorum arada sirada :KK70:

Yok ya vardir ama evet zayifladikca tepkileri degisiyor kesinlokle
Ee daha hos daha cekici olunca tabi nasil bizim hodumuza godiyor onlarin da hosuna gidiyir 😉

Kız boğa olmasın yükselen ya da ay burcun filan😀 çünkü ikizlerde olan çok fikirlilik kafa karışıklığı yok sende, diyet dışında netsin bilgilerin sağlam ve kararlısın ondan şaşırdım 😀burcunu biliyodum da 😘

Hehe de ki sana da haşlama brokoli yediririm akşam canımı sıkma bağğğ :confused:

Eeee niye cuma ve haftasonu birkaç küçük kaçamakla devam edersin deyince yöööüüüğ hiç de bile devam diyete didin :-)

Ay bizim için de yürü mis gibi içine çek canım 😍😘
Belki bir iki kadehcik diyerekten 🤣🤣
Hem ben unuttum yilbasini simdi aklima geldi 🤪
Bak bak vuruyor mu ivuyir mu belli degil : diyet didinda netsin . Farkindayim kuzum bir tyrlu su diyete tutunamadigima. Ama bu sefer olcakk 😀😀

💙🧿💙🧿💙🧿💙🧿💙🧿💙🧿💙
Mavi takımcım nasılsınız? Neler yaptınız bugün?🤩
Adımım gezerek 7.000 olmuş. Karnımı doyurayım biraz dinleneyim sporumu yapıcam. Valla gözlerim kapanıyo, yol yordu. Ammaaa sporsuz gün geçiremem bu saatten sonra. 5 haftalık diyet ve egzersizle, içine giremediğim montumu giydim bugün.
Özellikle karın simit bölgemde bariz fark var. Cardiyo- pilates birlikte hızlı sonuç veriyordu, bir de burdaki adım yarışı eklenince tadından yenmez oldu😍 Tabi ki en sinir olduğum yerim kollarım hiç erimedi. 1 kg lık dambıl aldım bugün, kol çalışmalarım daha etkili olacak bundan sonra.
💙🧿💙🧿💙🧿💙🧿💙🧿💙🧿💙
Veeee bugünün motivasyonu👇Tombul Şebnem ve köy yansa saçını tarayan kızı Elif karşınızda 😂😂😂
Eki Görüntüle 2978404

@Kahve __Kokusu
aypare ackerman aypare ackerman
@dolunaydagel
DeryaOnDiet DeryaOnDiet
@SanSebastianCheesecake
@masal_19
Zipzip- Zipzip-
Hiic de tombul durmuyorsun canim 👍
Ben de aksam spora gidecegim yollarda donup kalmazsam. 😀😀

Back