• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Çok güzel ve doyurucu canım hiç aciktirmiyor

Alissan gerçekten çok güzel bir beslenme şekli ..evde olduğun zamanlar hafta sonları yap ..canım 😘

İnşaallah çabuk verirsin canım bir günde 4 kase sütlaç icmezsen 🤣
Bir tencere sutlac yapip kendim yedim. Kotu oldu o 😝😝

Ama zamları indirmezler ki :KK43: hep öyle oluyor dolar yüzde 10 artsa %30 zam yaparlar sonra da indirmiyolar malesef keşke inse canım market fiyatları da 💛

Tamam incelme olacak mı bize de yazarsın cnm ölçüleri de atmıştın sanırım 🙂

Oh iyi canım 😘
Evet canim aldim olculeri hem bu eliptige hem de venus diye bir makina var ona gidecegim duzenli. Bir ay sinra tekrar bakarim olculerime. Umarim ise yarar. 🙏

💕pazartesi menusu💕

➡️8.20 2 dlimden domatesli peynirli tost 3 zeytin 2 yesil zeytin 1 siyah cy

➡️11.00 yarim yumusak hurma meyvesi
➡️12.00 kusburnu kiraz sapi cayi 1 bardak
➡️ 15.00 yarım yumusak hurma
➡️16.30 1 ucgen dilim tepsi kebabi koz sogan biber 4 yk patates ezme 1 yk pirinc pilavi 1 bardak ayran 2 dlm tursu

su 1lt 😬 gun boyu cok az ictim sporla beraber buda

10011adim 100 p(1000puan mi bilemedim )
30 dk leslie bossted *8=240
Zipzip- Zipzip-

IMG_20211220_233552.jpg

Oyy hayali ahbaplarıyla hem konuşur hem yürür müymüş 😘

Valla yarışmada değilim ama buradan motive oluyorum.gecen hafta mahvettim zaten vicdanim hiç rahat değil Nescafe yok tutar inşallah 🙄
Cnm çiya tohumu ve biraz süt de koyaydın 🤗

Bende aslan burcuyum:KK11::süslü:
Gel sende darbe yapıyoruz. 😂😂😂
Ben de geleyim o zaman 😂 ama sabaha karşı yapmalı 😂😂

canım yatağa abdest alıp gir. ayetel kürsi, felak ve nas surelerini mutlaka en az 7 şer kere oku. abdest almadan yatma.
Ben okuyorum bişiyler gece 😇

Tamam da sen zaten erkek değil miydin😂😂
:D

Canım işaretlere dikkat et. Bazen ilaçlar gerekebiliyor. İnşallah ilaçsız asarsın. Bu gece gözlerini kapayınca Elifi nasıl kaçiracagiz onu düşün. Ankara da. Ben İstanbul'dan arabayla alırım sizi. Ankara'ya geçeriz. 😂😂😂😂
Yolda da story atın onu etiketleyip ahaha 😂 beni de metrodan alırsınız

neresi orası acaba ? benimde kafam karıştı, birçok üllke 3.doz için 6ayı bekleyin diyor ama bizimkiler 3ay yeterli diyor
Almanya cnm
Burda isteyen 6 ay öncede olabiliyormuş ama yan etkisi olup bi sikinti çıkarsa sigorta ödemiyormuş

Back