• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Selam güzel hatunlar nasılsınız bi uğrayıp hal hatır sormak istedim transferim gerçekleşti bugün dualar etmiştiniz bana haklarınızı helal edin inşallah pozitif görmeyide nasip eder Rabbim 🥰🥰🥰 dua eder dua beklerim 🎊
Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin güzel haberini paylaş burda 😘

20 Aralık menü 12.30
Eki Görüntüle 2973355
Akşam 19.00 mercimek çorbası.
bol salata
2.lt su Zipzip- Zipzip- @Aijoo
Oy nefisss şifa olsun canım

3 sepet çamaşır beni bekliyor katlanacak:KK53:
Kolay gelsin bi oyun havası aç bari enerji versin oynattık zaten milletçe :halay:

Canım bu ülkede durumlar hep kötüydü kriz her yıl var vs ama çok gençsin farkettikçe travma yaşaman çok normal 😘 insan alışıyor ve bir şekilde uyum sağlıyor canım
Ama yurtdışı çok daha iyi olabilir senin için tabi ki araştır kuzum anne babanla kardeşlerinle de konuş ve ümitsizliğe kapılma 😍

😍😍😍 Zipzip- Zipzip- captain duyrulurrrr 🔉 😘

Ayyy ben de istiommmm 😍😘😘😘 @Aijoo kaptancım gaza geldim valla 😂 3 gün detoksa başlıcam 😘😘😘

Canım olursuun 😍 inşallah birkaç güne başlasın sen de eksiye in :KK66: bak dolunay da küçülüyor 🤩
ne detoksu yapacaksın canım?

Canım Allah kucağına da almayı nasip etsin güzel haberini paylaş burda 😘

Oy nefisss şifa olsun canım

Kolay gelsin bi oyun havası aç bari enerji versin oynattık zaten milletçe :halay:
Amin canım inşallah Allah razı olsun inşallah bana tutunurda onu da seve seve paylaşırım sizinle 🙂🙂🙂

Sabah 09.00
1 h yumurta
yarım dilim kaşar
yarım dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 dilim hindi füme
2 salatalık
2 dilim tambuğday

Öğle 12.30
4 tahıllı tonbalığı ile kıvırcık

Ara 16.30
1 yeşil elma