inşallah çatlak falan olmamıştır çok geçmiş olsun , teneffüs arasın da yazarsın inşallah doktor ne dedi diyeTeşekkür ederim canım. Bir ay önce bu yemek sepeti kuryecisi ters yöne girmiş o çarptı bana sağa bakmadan yolun karşısına geçiyordum. Sag elimin baş parmaginda geçmeyen ağrı kaldı. Bu zamana kadar niye gitmedin dersen bir hafta bekledim önemli bir şey yok diye. Sonra randevu alayım dedim iki hafta sonrasına verdi mhrs. Günü geldi onu da iptal ettiler. Tekrar aldım tabi bulmak bugünü buldu.
yok gülümeşin polis mi canım?
aaa aşıdan mı ateşlendin , buna şükür diyelim o zaman , başka yan etkisi olmamış , olmaz da inşallah sen yine de bu gün biraz c vit. v.s. kullan dikkat et kendine gülümDun asi oldum abla aksama kadar birsyeim yoktu sonra atesim cikti
Sabahda vardi simdi iyiyim
Aynen ablacim yine buna sükür baska etkisi olmadiaaa aşıdan mı ateşlendin , buna şükür diyelim o zaman , başka yan etkisi olmamış , olmaz da inşallah sen yine de bu gün biraz c vit. v.s. kullan dikkat et kendine gülüm
şükür çabuk başka yere götürmüşsün de terse tekrar çıtlatıp halletmişler benim yeğen şimdi 29 yaşın da küçükken kolunu kırdı ameliyatla yanlış kaynaştırdılar kuzumun kolunu tam kıvıramıyor yarım kalıyor ve bunu kabul etmediler yok fizik tedavi v.s. yapılması lazım açılır dediler ne eziyet çekti minnacık canıyla fizik tedaviler deTebrikler canım
Yok yeni geldim
Bu ne gııı kesin liposakşın yaptırdın inanmam
Tebrikler canım
Günaydın canım
Hayatım onu ben de geçen ay tecrübe ettim ve hayretler içinde kaldım. Oğlanın kolu kırıldı acile götürdüm( burda zaten bir tane hastane var). Muayene etti röntgene baktı anlamadı, atele gönderdi yaptılar yamuk bi atel. Sonra dedi ortopediye gösterin , ee iyi. Oturdum hemen aradım(bu arada tarih 1 Aralık) 3 Ocak’a randevu veriyoçevre ilçeleri sordum 17 Aralık en erken diyolar. Hadee Özellere baktım bize 1 saat uzakta bir hastanede 16.30’a buldum. Alçıya girmemiz 17.30 oldu. Bu arada çocuğun bileği sabah 10’da kırılmış. Amanııın, devlet hastanesinin yamuk yaptığı atelde çocuğun bileği soğumuş yavrumun bileğini terse tekrar çıtlattılar yerine oturttular, çok canı acıdı yaaa
Geçmiş olsun hayatım
Yok yok geçemedim şampiyon
Geçmiş olsun canım. Bu doz sadece kol ağrısı yaptı bende.
evet çok seviyorum kıyamıyorum hiç
Neyse konyada kötü sayilmazeskişehirde 9 senedir oturuyorduk 10 sene olunca zaten yolluyorlar kendi istediği yer olsun dedi eğer konya yada kayseri yazmıştı bunlardan biri olmazsa emekli olacam diyordu :)))
Gidip geliyortünelden çıktın mı ses geliyor muuuu
Elif engini kim öldürdüAynen ablacim yine buna sükür baska etkisi olmadi
Teşekkür ederim
aaa ne zaman geldin gülüm hoş geldiiiinnnnGünaydın
Cumartesi 83.9 ile baslamistim
Bugun : 83.5
Fark: -400 gr.
Yektanin bir etkisi var gibi geliyor abla da bilemiyorumElif engini kim öldürdü
Mahkuma baktinmi
hay maşallah ne yaptın gülüm mutluluk kazanına mı düştün eridinGünaydıınmutlu huzurlu haftalarr minnoşlar
Geçen cuma 64.0
Bugün 62.8
Fark -1.2 kg
Amine Busra Zipzip-
Hedefine ulaşmanın verdiği rehavet.. umarım cuma' ya toparlarsinGunaydin
Cuma:58.2
Pazartesi:58.5
Fark:+300
Buraya katildigimdan beri ilk defa artidayim ama neden oldugunu biliyorum. Dun yedigim hurmalar bugun... neyse veririz insallah.
Zipzip- Kahve __Kokusu
Hosbuldum canimaaa ne zaman geldin gülüm hoş geldiiiinnnn
inşallah ilaçla halledilir der doktor çok geçmiş olsun , yarın doktor sonrası bize de sonucu yazarsın değil miSaüol hocam benşmde yarın hastanede randevum var,BT çekilmişti ciğerde nodülden şüphelenmişti çıkmış zaten nodül var .
Bakalım dr ne diyecek.
O manyaklık bendede var nedense ruhum asi benim,burcum terazi ne kadar tezat demi
çok büyüükkk şehir yaa biz alışmışız merkezi aynı yerde ulaşım olarak küçük imkan olarak büyük şehire konya azcık gözümü korkutmuştu , çoğu şehre göre nimet sayılır zatenNeyse konyada kötü sayilmazbazi yerlere göre sakin şehir en azindan
Gidip geliyor
Başa sardim diyim cnm108 civariyim
ayy tekrar hoş geldin gülümmm yaaaHosbuldum canimteşekkür ederim dun geldim nasilsin
Oklar dedeyi gosterse de bencede yekta gibi geliyor :))Yektanin bir etkisi var gibi geliyor abla da bilemiyorum
Mahkuma da geçen hafta baktimda tam izlemedim oda degisik bir hikaye ama cok uzun süreceğini düşünmüyorum nedense
Dün hosgeldin dedim ama görmedin heralde zeynepcim :)Hosbuldum canimteşekkür ederim dun geldim nasilsin
İyiyim canim çok şükür yine zayiflama maratonuna girdim geldim baya boşlamistimayy tekrar hoş geldin gülümmm yaaa
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın keyfin halin iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?