- 21 Aralık 2016
- 8.900
- 40.957
- 548
Ohhh hava güzelse mis gibi olur hava al sıkı giyin lodos varsa dikkatli olun.Migim dolap tam katır kuru bakır kalmış bebeğim bugün alışverişe çıkacağım kaç gündür hava rüzgarlı olduğu için erteledim eşim geç geldi derken bugün mis gibi hava var hem yürüyüş hem ihtiyaç gidermece dışarı çıkacağım
geçmiş olsun canımGünaydin, nasilsiniz?
Mide bulantim gecti biraz , hafif var hala.
GünaydınGecmis gunaydininiz mubarek olsun
En cok begeni alanlarda ikincisin
Günaydın canim ❤Günaydin, nasilsiniz?
Güzel ya belli rüzgar pek yok gibi güneşli güzele benziyor bakalım..Ohhh hava güzelse mis gibi olur hava al sıkı giyin lodos varsa dikkatli olun.
Yarın bende gezicem evde olucam
Görümcem kafeye gidelim diyor
Günaydın canım sen nasılsınGünaydin, nasilsiniz?
Onu da gecemem gecersem kudurur yeterince kudurdu zatenDemek ki senden daha çok eli sopalı olan biri varbirincilik gitmiş kaptanım
Aynen yaaa napacak biz böyleinşallah
kilolar maşallah bir tane şey yiyorsun kilo kilo geliyor ama giderken hiç oyle değil miligram miligram gidiyor
Bende her ay market önceki mutlaka ama mutlaka buzdolabı silerim iyi oluyor yaGüzel ya belli rüzgar pek yok gibi güneşli güzele benziyor bakalım..
Biraz sebze meyve yeşillik almam lazım gelince buzdolabını düzenlesem yerleştirsem ay oh mis
Günaydın gecmis olsun canimGünaydin, nasilsiniz?
aşmış bunlarBak neler yapıyorlar sen hala sütun derdindesin
Yok ya
Ya bi saattir bu mesaja cevap atmak için mesajı arıyorumYok ya begendiklerine at sen
Ay temizliği düzeni kim sevmez migi bende bayılıyorum öyle şeylere ama gel gör ki iki tane fırlamayla ne kadar yapabiliyorsam oBende her ay market önceki mutlaka ama mutlaka buzdolabı silerim iyi oluyor ya
Bana filiz gel de hemen burda biterim aramana gerek yokYa bi saattir bu mesaja cevap atmak için mesajı arıyorum
Ben onu her hafta pazar öncesi yapıyorumBende her ay market önceki mutlaka ama mutlaka buzdolabı silerim iyi oluyor ya
Bende rahat edemem haftada 1 silerim aradada hep bezle lekeleri silerimBen onu her hafta pazar öncesi yapıyorum
Yemek yaparken elimden bez düşmez leke olmasına izin vermiyorumBende rahat edemem haftada 1 silerim aradada hep bezle lekeleri silerim
Hangi kahve 17 lieaSüte zam gelmiş.en sevdiğim şey kahve maşallah 17 TL olmuş sınırı tok olsamda yerim 3tl olmuşbiz ne hale geldik yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?