Menemen yapabilirsnYulaflı kahvaltımın kalorisini hesapladım 380 kalori
Ben yumurta delisiyimKeşke haşlanmış yumurta yiyebilsem ama ağzıma süremiyorum(
Dicektim sana ama demedimbu sabah +300 çıktım hanımlar sanırım çıtır tavuk artı yaptı
adı çıtır yoksa sonuç tombul
Yarına kadar iner :)bu sabah +300 çıktım hanımlar sanırım çıtır tavuk artı yaptı
adı çıtır yoksa sonuç tombul
dersin diye bekledim demeyince kendi kendime yazdımDicektim sana ama demedim
Kolay gelsin canımBen bugün sahadayım köylere geldik aşı yapmaya çokkatilamayabilirim
Yumurtayı menemen veya omlet olursa çok severek yerim. Ama haşlanmış yumurta bende bir travma asla yiyemiyorum.Ben yumurta delisiyimçok fazla proteine sahip
Migim dolap tam katır kuru bakır kalmış bebeğim bugün alışverişe çıkacağım kaç gündür hava rüzgarlı olduğu için erteledim eşim geç geldi derken bugün mis gibi hava var hem yürüyüş hem ihtiyaç gidermece dışarı çıkacağımMenemen yapabilirsnyarın evdeyim ve menemen canım çekti
Bak neler yapıyorlar sen hala sütun derdindesinbu nasıl yulaf
çikolataya benzettm
Bu gene iyi halimiz canım 1 seneden fazladır ofise hiç gitmiyorlardiAbooo bu nasıl iş yaa...tüh kötü olmuş senin için...korona en çok sana vurdu desene
Gunaydin canımGünaydın ahaliiii.hayirli günlerimiz olsun inşallah
inşallahYarına kadar iner :)
Dün bi tanecik sarma yidim ama eksi geldim sabahinşallah
kilolar maşallah bir tane şey yiyorsun kilo kilo geliyor ama giderken hiç oyle değil miligram miligram gidiyor
Ben kendime nick bulana kadar siz sayisizca nick degisiyorsunuGecmis gunaydininiz mubarek olsun
Kız kaç gündür kahvaltı yapıyorum yapmıyor muyum eneeemmmHeee hiç farketmedim
Bir gece ansızın gelebilirimZaten gelsen şaşardim
inşallah yarın da eksi gelirsin canımDün bi tanecik sarma yidim ama eksi geldim sabah
Günaydın canımGecmis gunaydininiz mubarek olsun
Demek ki senden daha çok eli sopalı olan biri var@Zipzip- ben neyde 2.ci sıradayim sitede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?