- 24 Ağustos 2012
- 12.012
- 26.289
- 798
Tamamen ne yiyip ne yemediginize bagliSelam.herkese kimler var
Birşey soracağım haftada bir kilo vermem ideal mi yoksa su mu kaybediyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamen ne yiyip ne yemediginize bagliSelam.herkese kimler var
Yediklerin dengeli ve sağlıklı ise normal zaten her hafta 1 1 gitmiyor misal 2 haftadır doğru düzgün kilo veremiyorumSelam.herkese kimler var
Bu harika haber canım bende tez vakitte 6 lari görürüm inşallah yeniden 5lerde gözüm yok orasi çok ütopik geliyor banaGunaydin herkese
Bugun tarti gunu degil ama ben yine de aksam cok aç yattigim icin tartilmak istedim
Ve sonunda 50li rakamlari gordum
Sonundan gordum ama olsun bu bile basari :)
Bunun serefine guzel bir kahvalti ismarladim kendime onu da motivasyon icin paylasmak istedim
Bu kadar ot yedigim icin inek olabilirim![]()
Günaydın hanımlar![]()
Günaydın![]()
Günaydın arkadaşlar hayırlı sabahlar
Yanımda wasa ve kahvaltılık getirdim ama canım nasil açma istiyor poğaça istiyor ve hatta börek falan istiyor anlatamam.![]()
Günaydın kızlarSelam.herkese kimler var
Selam canimSelam.herkese kimler var
Günaydın canim ❤Gunaydin herkese
Bugun tarti gunu degil ama ben yine de aksam cok aç yattigim icin tartilmak istedim
Ve sonunda 50li rakamlari gordum
Sonundan gordum ama olsun bu bile basari :)
Bunun serefine guzel bir kahvalti ismarladim kendime onu da motivasyon icin paylasmak istedim
Bu kadar ot yedigim icin inek olabilirim![]()
Günaydın canim
Günaydın kızlar![]()
Günaydın kaptanım
Aslında menülerimi düzenli yazıyorum abes bir durum olsa tecrübeli arkadaşlar müdahale eder diye düşünüyorumTamamen ne yiyip ne yemediginize bagli
Belki de öncesinde çok yoğun kalorili beslendiğim özellikle gece yemek yediğim için gece yemesini kesmem bile etkilediYediklerin dengeli ve sağlıklı ise normal zaten her hafta 1 1 gitmiyor misal 2 haftadır doğru düzgün kilo veremiyorum![]()
Neden oyle diyorsun ben diyete basladigimda bana da utopik geliyordu ama diyetin mantigini artik kavradim. Belli bir saatten sonra yememek lazim. Gun icinde fazla kacirdiysan ertesi gun ya da aksamina dengelemen lazim. Boyle yapinca cok hizli kilo veriliyor. Birde once inanmak lazimBu harika haber canım bende tez vakitte 6 lari görürüm inşallah yeniden 5lerde gözüm yok orasi çok ütopik geliyor bana![]()
Günaydın canim![]()
Anladim. O zaman normal bende 1 haftada 1 kilo verdigim oldu ama gunluk 3 4 litre su iciyorum. Eger su icmeyi ihmal etmiyorsaniz sudan kaybetmemissinizdir.Aslında menülerimi düzenli yazıyorum abes bir durum olsa tecrübeli arkadaşlar müdahale eder diye düşünüyorum
Belki de öncesinde çok yoğun kalorili beslendiğim özellikle gece yemek yediğim için gece yemesini kesmem bile etkileditabi duracağı zamanlar da gelecek
Günaydın bebişimGünaydın![]()
Müjdeli bir haber eşim daha çok şirkete gitsin diye beklerken hafta da 2 gün olan ofis 1 e düşmüş bu ay Allah'ım nasıl bir ceza bu![]()
Daha dün eşim keşke daha çok evden çalışsak diyordu nasıl içten dua ettiyse artık
Zamanına denk geldiyse demek kiDaha dün eşim keşke daha çok evden çalışsak diyordu nasıl içten dua ettiyse artık![]()
Günaydın canim ❤Günaydın![]()