- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
O da olur canım.Sagolasin kaptanım. Bir gayretle bel 70 gobekte 80lere gelse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O da olur canım.Sagolasin kaptanım. Bir gayretle bel 70 gobekte 80lere gelse
Nohut yaptım pilav da yapacağımEllerine sağlık canim. Ben de dükkanı kapattim, yemek fasli bitti. Kanepede tv izliyorum.
Yarina ne pisirdin? Bende düşünüyorum ne olsa diye.
Gelir canim neden olmasin spora devam etSagolasin kaptanım. Bir gayretle bel 70 gobekte 80lere gelse
Mis mis..Nohut yaptım pilav da yapacağım
Bende yeni geldim hoşgeldiniz sizde yani grup kurallarına aykırı değilse bence olurBenim gibi yeni gelenler icin
Takımsızlar Takimi olsun mu
Kendimizi daha iyi hissederiz
Evet kimler Takimsizlar Takiminda bakalim![]()
Valla en büyük derdim yemek benimdeMis mis..
Nohut durdukca daha güzel oluyor zaten. Dur bende islatayim. Yarin onu pisiririm.
Mende gelireeeemBenim gibi yeni gelenler icin
Cuma gunu en son yesil takimi kurmustumBenim gibi yeni gelenler icin
Hmm acaba yeni gelenlerin en kafası karışık olanı olarak şimdi biz burada konuşuyoruz ya bir gruba girince başka bi yersen mi yazacağızCuma gunu en son yesil takimi kurmustum
Hadi renk bulalim herkesin kafasini biraz daha yakalim
Mavi ve kirmizi masterfit
Sari adim
Yesil sadece kilo
Mor 15 bin adım![]()
Süper canim. Sende hoş geldin. Kaptanlar bi baksin, destur verirlerse neden olmasinBende yeni geldim hoşgeldiniz sizde yani grup kurallarına aykırı değilse bence olur
Yok canim tum yazismalar burdan yapiliyorHmm acaba yeni gelenlerin en kafası karışık olanı olarak şimdi biz burada konuşuyoruz ya bir gruba girince başka bi yersen mi yazacağız![]()
Gel gel hos geldinMende gelireeeem![]()
Afiyet olsun canimSabah 10.30
1dilim tb ekmeği 2 dilim peynir 6 zeytin 1 haşlanmış yumurta domates salatalık çay
12.30 yeşil çay
13.40 3 fırında kabak 1 kapta 1 bardak ayran
15.50 3 ceviz
18.00 4 köfte ( çeyrek avuç içi büyüklüğünde) salata 1 dilim tb ekmeği
20.30 yarım ayva
E Elif_EylulZipzip-
Nerde o takımlar ya kusura bakmayın cidden adaptasyonu zor bi uygulama çözmeye çalışıyorum korkuyorum mesajını kacirdiklarim olur mu olursa ne olacakYok canim tum yazismalar burdan yapiliyor
2 hafta deneme suresi bitenleri kirmizi ya da Mavi takima ekliyoruz
Ördek başı yeşili yeni gelenler olsun mu kaptanımCuma gunu en son yesil takimi kurmustum
Hadi renk bulalim herkesin kafasini biraz daha yakalim
Mavi ve kirmizi masterfit
Sari adim
Yesil sadece kilo
Mor 15 bin adım![]()
Cuma gunu bir renk belirleriz canim olmaz miSüper canim. Sende hoş geldin. Kaptanlar bi baksin, destur verirlerse neden olmasin![]()
Yesil olmaz canimÖrdek başı yeşili yeni gelenler olsun mu kaptanım![]()