- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende simdi yedim. Dükkanı kapatıyorum o zaman hemenYapmaya çalışıyorum diyeyim. Şuan hedefim sıkılaşmak pilatese başladım hayırlısı bakalım![]()
Afiyet olsun canim ❤Menümü yazayım
Sabah
Bir haşlanmış yumurta
Peynir
Domates ve salatalık
Sarımsaklı limonlu avakado
Bir dilim ekmek
Şekersiz çay
Öğle
Et yahni
Akşam
Pirinçli ıspanak
Salata
Su 1.5 litre spor yok
Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia
fittanne
Bende ayni durumdayim canim. Vaktim cok sıkışık oluyor. Ama bi dakika boslukta olsa yazmaya çalışıyorum. Kopmamak icin.Benim hiç vaktim olmuyor sohbet etmeye ya girince sayfalarca ilerlemiş oluyorsunuz şaşırıyorum![]()
Afiyet olsun canim ❤Benden de bir menü
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
5 findik
Salatalik, domates
Ara
Türk kahvesi
Ara
2 galeta
1 elma
Aksam 20.00
1 kepce corba
Salata
Tavuk pirzola
Su 3 lt
Spor 1.5 saat yürüdüm
Cordelia
Zipzip-
E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım01.12.2021 Çarşamba
10 da
2 çay bardağı bitki çayı
12.20 de
Eki Görüntüle 2962705
16 da
1 kupa sade türk kahvesi
18.30 da
4 kepçe nohut
3 kaşık bulgur pilavı
2 kaşık yoğurt
2 lt su
Zipzip-
E Elif_Eylul
C _CikiLeta
Nasıl yani zaten diyet için girmiştim buraya :)Anladim canim geldiginde 3-5 mesaj yaz en azindan yoksa buraya menu yazmanin pek faydası olmaz:))
Yeme yeme, şurada cumaya ne kaldi.
Anlatamadim sanırımNasıl yani zaten diyet için girmiştim buraya :)
Spor için çocukların uyumasını bekliyorum yarının yemeklerini yaptım siz neler yaptınızben geldim napıyorsunuz şekerler![]()
Aynen öyle oluyor canım tadı gidiyor vicdan azabı kalıyorYeme yeme, şurada cumaya ne kaldi.
Bak hepimiz emek veriyoruz seninde emeklerine yazik. 5 dakika sonra tadi gidecek ve vicdan azabi kalacak
Yani sadece menü yazarsan, bi süre sonra kopabilirsin. Arkadaslik ortami yakalarsan, sorumlu hissedip motivasyonun yuksek olur diyor canim.Nasıl yani zaten diyet için girmiştim buraya :)
Ne guzel incelmissin tebrik ederim canimAha ben ne buldum. Abowww
Ekleme: tarihe bakilirsa diyete basladiktan 2 ay sonra. Yani yaklasik 7 kg vermiş halimmiş. Aman yarabbim ben neymişim![]()
Ellerine sağlık canim. Ben de dükkanı kapattim, yemek fasli bitti. Kanepede tv izliyorum.Spor için çocukların uyumasını bekliyorum yarının yemeklerini yaptım siz neler yaptınız
Sagolasin kaptanım. Bir gayretle bel 70 gobekte 80lere gelseNe guzel incelmissin tebrik ederim canim![]()