- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Ben de istiyorum afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de istiyorum afiyet olsun
Bu iskender gibi
Evet canim altı pide üstü minik köfte salcali sos tereyag,digeri kebap etin ince kesilmis haliBu iskender gibi
Çünkü canın çekti diyeE Elif_Eylul abla niye üzüldün
HiiiiiiiiiiiBEn işte Filize küstüm
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsınBenim de midem fena bulaniyor, yedigim ictigim belli. Anlamiyorum bisey mi dokunuyor usuyor muyum
Etmemizi beklemedilermi
Ben negatif yapip attımEvet çok şükür
Pozitif mi ben görüyorum dur siyah beyaz yapıp atayım birde
Ay inşallah canım ya 1 hafta oldu beklemek çok zor
Birgün bursaya gidersem yerimEvet canim altı pide üstü minik köfte salcali sos tereyag,digeri kebap etin ince kesilmis hali
Her canımızın çektiğini yeseydik ohooo oo tarçınlı cevizli pilav cekti gecenlerde canım sonra dedim ki hiç öyle pilav mı olur o nasıl bir mide saçmalama otur yerineÇünkü canın çekti diye
Biliyorum kız aradı beni ,M MissHayaLet anam daha evde haberin olsun
Aynen bende görüyorum hayaLet çizgiyiEki Görüntüle 2962633
C _CikiLeta bak hayalet var orada çizgileri belli benim de başıma gelmisti 3,5 atmıştım da çok şükür tahlil negatif demişti kac gün geçmiş gec döllenme degilsr negatif bu
Sağol ablacımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Beni aradi bursadayken ama açmadim dedik işim var,simdide ben aradim acmadi demekki sana geliyordu
Devlet memuru degilki canim
Şükür canım gözün aydın
Afiyet olsun canım
Yollar da kaldıAyyy ancaaaa
Afiyet olsun ablama
Anaaa nirdaE Elif_Eylul abla gördüm seni
insta daAnaaa nirda
Tarcinli pilavda enfes olurHiiiiiiiiiii
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Ben negatif yapip attım
Birgün bursaya gidersem yerim
Her canımızın çektiğini yeseydik ohooo oo tarçınlı cevizli pilav cekti gecenlerde canım sonra dedim ki hiç öyle pilav mı olur o nasıl bir mide saçmalama otur yerine
Yaaa muhabbet ederken telefona bakmak ayip oldu oyuzden bakamadimAynen bende görüyorum hayaLet çizgiyi
Sağol ablacım
Yollar da kaldı
Afiyet olsun ablama
GeldimEee bir sultanimiz geldi öbürü daha yok Zipzip- gönlümüzün sultanı sen nirdasin
Bende hemen bursaya gittin sandim pideli köfte içininsta da
insta da
Kesseler beni yine yememTarcinli pilavda enfes olur