Aa Allah korumuş canım, verilmiş sadakaniz varmış geçmiş olsunHumaya ders çalışırken kullansin diye masa lambası almıştık bir hafta önce az önce plastiği eridi lambanın ısısından 80 TL çöp olduAllah'tan fark ettim de yangın falan cikarmadi
Bırak 80tl yi gercekten bisey olabilirdiHumaya ders çalışırken kullansin diye masa lambası almıştık bir hafta önce az önce plastiği eridi lambanın ısısından 80 TL çöp olduAllah'tan fark ettim de yangın falan cikarmadi
Allah Allah geçmiş olsun tatlım.Humaya ders çalışırken kullansin diye masa lambası almıştık bir hafta önce az önce plastiği eridi lambanın ısısından 80 TL çöp olduAllah'tan fark ettim de yangın falan cikarmadi
Yerimde sayarak canım birde sürekli çocuklar böldü anne şunu yap anne bunu getirYavaş mi yürüdün?
Belki grip değildir geçer hemen inşallah nane limon kaynat iç canım ne olur ne olmazAyyy nerden geldiki bu,bide benim aka boka alerjim var dışarı çıkinca bile hemen hapşururum
Çocuklar? Senin çocuk 1 değil mi?Yerimde sayarak canım birde sürekli çocuklar böldü anne şunu yap anne bunu getir
80tl yi bosverde size iyiki zarar gelmemiş canim yangın yada elektrik carpmasida olabilirdi Allah esirgemişHumaya ders çalışırken kullansin diye masa lambası almıştık bir hafta önce az önce plastiği eridi lambanın ısısından 80 TL çöp olduAllah'tan fark ettim de yangın falan cikarmadi
Sağol canım sastim kaldım iki saatir kokunun sorununu bulmaya çalışıyordum petek yanıyor diye petekten herhalde diye bir baktım ki lambadan sakiz gibi plastik akiyorAllah Allah geçmiş olsun tatlım.
Buldum uyuyalimCanım sıkılıyor oyun mu oynasak?
Aynen canim orası öyle tabiki bu insanlar neden bu kadar kalitesiz ürün yaparki ya gece açıp yatsaydik düşünemiyorum bile80tl yi bosverde size iyiki zarar gelmemiş canim yangın yada elektrik carpmasida olabilirdi Allah esirgemiş
2 tane canım bir tane okula giden var birde ufaklıkÇocuklar? Senin çocuk 1 değil mi?
Aynen canım iyi ki fark ettimAa Allah korumuş canım, verilmiş sadakaniz varmış geçmiş olsun
2 kız evet. Okula giden 1 e gidiyor di mi?2 tane canım bir tane okula giden var birde ufaklıkokula ablasını almaya giderken benimle beraber yürüyordu hani
Oyun deyince gelen kaptanNe oyunu
Ayy valla cikmistim bi bakıyım diye geldim canimOyun deyince gelen kaptan
Ayy ne bilim ben fikri attım oyunu siz bulun.Ne oyunu
Bir sinirle dedim onu Allah korudu resmenBırak 80tl yi gercekten bisey olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?