Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

İyi akşamlar . Bugün değişik bir gün yaşadık. Tam Konya'ya yola çıkıyorduk ki babamın yarın taburcu olacağı haberini aldık o yüzden yola çıkmadık . Yarın eşim alıp gelecek bizimkileri bende rapor almıştım araya gitmesin diye kızımı sinemaya götürdüm. Biraz dolaştirdim. Bebeği teyzeme bırakmıştım

Menümü yazayım

Kahvaltı 07.00
2 haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Bir dilim Beyaz peynir
Yeşil çay

Ara 11.00
1 avuç badem fındık karışımı
1 minik armut
1 kutu süt

Öğle 13.30
1 ince lavaş içinde kuru peynir
10 sarma

Ara 16.00
Şekersiz granül kahve

Akşam 18 . 00
1 YK mantı
1 dilim armut
2 ceviz
1yk sarımsaklı yoğurt

Suyu 3lt yaparım

Afiyet olsun günlük kalori hesabi yapiyor musun? Yani yediklerin gunluk kalori ihtiyacinin altinda mi ustunde mi. Bana diyet icin cok gibi geliyor.
kalori hesabı değil de daha çok glisemik indeksi göz önünde bulunduruyorum. ben de o çok etkili.
ben 86.6 kiloyum canım. daha az yersem acıkıyorum. meyveyi kahvaltıda yesem iyiydi. ama arada yedim.
beslenmede gliemik indeksine ve leptin aralığına dikkat edersem güzel kilo veriyorum ben.

Afiyet olsun canım

Selçukluda abla kentplazaya çok yakınım

Afiyet olsun canım
Lahana cicegi kizartmasi bilmedigim icin bilemedim
Karadenizde çok bilinen lezzetli bir yemektir canım kara lahananın çiçekleri daha açmadan yeşil tomurcukken toplanıp yıkanıp doğranıp haşlanır sonra suyu süzülüp sıkılır tuz ve yumurta eklenip karıştırılır kızartma tavasında arkalı önlü kızartılıp dilimlenerek servis edilir çok hafif ve lezzetli bir yemektir

Seviyorsan git konuş değil miydi o?

Anladim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…