Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben bekarken şehir şehir gezerdim evlenince tam tersi oldu eşim kısıtlayıcı insan değil ama sorumluluklar gezdirmiyor anacım
Gezme evet yay burcu olarak ben de cok gezerdim , esimi kendime uydurdum simdi ailecek coluk cocuk geziyoruz.

Ben bekarken şehir şehir gezerdim evlenince tam tersi oldu eşim kısıtlayıcı insan değil ama sorumluluklar gezdirmiyor anacım
Ahaaa aynı ben....annem ben gezerken çok kızardı erinle gezersin az gez diye...şimdi gordunmu iyiki seni dinlememiş im...bı sana bı kaynanama gidebiliyorum iyiki bolca gezmisim hevesim kalmamiz

Ahaaa aynı ben....annem ben gezerken çok kızardı erinle gezersin az gez diye...şimdi gordunmu iyiki seni dinlememiş im...bı sana bı kaynanama gidebiliyorum iyiki bolca gezmisim hevesim kalmamiz
Ohhh en iyisini yapmışsın tek gezmeyle çocuklu gezmek aynımı eskiden ben kafa nereye ben oraya şimdi kocayı ayarla çocuğu bir ton eşya gitmeden yoruluyorum püffff

Aslinda simdi de gezilir , ama bazen gözümüz de büyütüyoruz, yeme icme masraf benzin masraf diye bakiyoruz. Halbuki bir termos cay ekmek arasi peynir domates yeter bile.

Babamın evinde daha özgürdum daha çok saygı duyuluyordum
Canim ben evin en kucugu idim, evde herkes var ama temizlik yemek bana ait, kimseye ya bana da bir kahve yap denmezdi. Esimle oyle degiliz. Is paylasimi yapiyoruz bana bir kahve yap , sunu soyle yapalim vs diyebiliyorum.

Ben ne kadar buyusem de evin en kucugu oldugum icin beni buyuk olarak gormediler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…