- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Amin canim insallahAllah razi olsun, Rabbim senin gönlünden geceni de hakkinda hayirlisi kilsin, tez vakit karsina cikarsin. Aminnnnnn
Hepiniz amin deyin bakem
Benden baskasi linc etmez seni burdaBen tırsıyorum bildigin linç yemekten
Gezme evet yay burcu olarak ben de cok gezerdim , esimi kendime uydurdum simdi ailecek coluk cocuk geziyoruz.Ben bekarken şehir şehir gezerdim evlenince tam tersi oldu eşim kısıtlayıcı insan değil ama sorumluluklar gezdirmiyor anacım
Tamam afiyet olsun diyorum da soyluyorum gorduklerimi bazende sen dedigin icin ikinci kez demiyorumAma ne
Direk adını diyemedim bak sen ne güzel söylüyorsunBenden baskasi linc etmez seni burda
Tamam tamam diyosunTamam afiyet olsun diyorum da soyluyorum gorduklerimi bazende sen dedigin icin ikinci kez demiyorum
Ahaaa aynı ben....annem ben gezerken çok kızardı erinle gezersin az gez diye...şimdi gordunmu iyiki seni dinlememiş im...bı sana bı kaynanama gidebiliyorum iyiki bolca gezmisim hevesim kalmamizBen bekarken şehir şehir gezerdim evlenince tam tersi oldu eşim kısıtlayıcı insan değil ama sorumluluklar gezdirmiyor anacım
Adım çıkmış birkereDirek adını diyemedim bak sen ne güzel söylüyorsun
Canim linc degil de ben söyle diyorum, beni görmeyen ama deger veren kaptanlarim beni benden cok dusunuyor,demek ki yemeyip bogazini tutacaksin kizim diyorum.Ben tırsıyorum bildigin linç yemekten
Canim linc degil de ben söyle diyorum, beni görmeyen ama deger veren kaptanlarim beni benden cok dusunuyor,demek ki yemeyip bogazini tutacaksin kizim diyorum.
Ohhh en iyisini yapmışsın tek gezmeyle çocuklu gezmek aynımı eskiden ben kafa nereye ben oraya şimdi kocayı ayarla çocuğu bir ton eşya gitmeden yoruluyorum püffffAhaaa aynı ben....annem ben gezerken çok kızardı erinle gezersin az gez diye...şimdi gordunmu iyiki seni dinlememiş im...bı sana bı kaynanama gidebiliyorum iyiki bolca gezmisim hevesim kalmamiz
Aslinda simdi de gezilir , ama bazen gözümüz de büyütüyoruz, yeme icme masraf benzin masraf diye bakiyoruz. Halbuki bir termos cay ekmek arasi peynir domates yeter bile.Ahaaa aynı ben....annem ben gezerken çok kızardı erinle gezersin az gez diye...şimdi gordunmu iyiki seni dinlememiş im...bı sana bı kaynanama gidebiliyorum iyiki bolca gezmisim hevesim kalmamiz
Ay bulursam sana da kıyak geçerim kaptanımBulursan dileklerini gerceklestirdikten sonra bana da gönderir misin
Kız sen kendi adını kendin çıkarıyorsun benim gibi kendi kendini gomuyonAdım çıkmış birkere
Babamın evinde daha özgürdum daha çok saygı duyuluyordumBen evlenmek özgürlüktür diyorum.
Filiz yapiiii onada kaymıştır fırçayı sen merak etmeEtkisi uzun sürelidir insallah
Canim ben evin en kucugu idim, evde herkes var ama temizlik yemek bana ait, kimseye ya bana da bir kahve yap denmezdi. Esimle oyle degiliz. Is paylasimi yapiyoruz bana bir kahve yap , sunu soyle yapalim vs diyebiliyorum.Babamın evinde daha özgürdum daha çok saygı duyuluyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?