Kimle evlendigine bagliBen evlenmek özgürlüktür diyorum.
Ben eskileri bilmem gördüğüme bakarım varmisin denemeye üç gün yazma ne oluyor görelimKimler gitti çökmedi kız
Orasi da dogru , ben cok dua etmistim Allaha tek tek özelliklerini saya saya istemistim. Esimle tanismadan önce esimle evlenecegimi rüyamda görmüstümKimle evlendigine bagli
Tamam varım yarin carsamba persembe cuma yokumBen eskileri bilmem gördüğüme bakarım varmisin denemeye üç gün yazma ne oluyor görelim
Kız sen konuyu yanlış anladın galiba tam tersi olur genelde evleninceBen evlenmek özgürlüktür diyorum.
Ne güzel ne güzel Allah kalbine göre vermisOrasi da dogru , ben cok dua etmistim Allaha tek tek özelliklerini saya saya istemistim. Esimle tanismadan önce esimle evlenecegimi rüyamda görmüstüm
Valla bekarlık özgürlük.. bekarlar evde kalmaz evliler evde kalır bekar free hesap vereceği dusunecegi kimse yok...evli yemeğinden icmesinden çocuğun uykusundan dersinden herşeyi planlar vakit kalırsa kendi içinden bir şeyler yapar...Kimle evlendigine bagli
Ne mi olur, burasi gün yerine döner, pogacalar, pastalarBen eskileri bilmem gördüğüme bakarım varmisin denemeye üç gün yazma ne oluyor görelim
Allah mutlulugunuzu daim etsin inşallahOrasi da dogru , ben cok dua etmistim Allaha tek tek özelliklerini saya saya istemistim. Esimle tanismadan önce esimle evlenecegimi rüyamda görmüstüm
Anaaaa boğazımızi filizmi tutuyor kızNe mi olur, burasi gün yerine döner, pogacalar, pastalar
Elifte afiyet olsun derNe mi olur, burasi gün yerine döner, pogacalar, pastalar
Yok biz de tam tersi oldu, gerci calisiyordum bekarken karisan görüsen yoktu ama evlenince daha da özgür oldum diyebilirim.Kız sen konuyu yanlış anladın galiba tam tersi olur genelde evlenince
Hayir , onlarin gayreti emegi vallaha nefsimden agir basiyor.Anaaaa boğazımızi filizmi tutuyor kız
Vayyy be evli olup kendini özgür hisseden şahsına münhasır tek kişisin herhalde kaptanımYok biz de tam tersi oldu, gerci calisiyordum bekarken karisan görüsen yoktu ama evlenince daha da özgür oldum diyebilirim.
Ben bekarken şehir şehir gezerdim evlenince tam tersi oldu eşim kısıtlayıcı insan değil ama sorumluluklar gezdirmiyor anacımYok biz de tam tersi oldu, gerci calisiyordum bekarken karisan görüsen yoktu ama evlenince daha da özgür oldum diyebilirim.
Allah razi olsun, Rabbim senin gönlünden geceni de hakkinda hayirlisi kilsin, tez vakit karsina cikarsin. AminnnnnnAllah mutlulugunuzu daim etsin inşallah
AminAllah razi olsun, Rabbim senin gönlünden geceni de hakkinda hayirlisi kilsin, tez vakit karsina cikarsin. Aminnnnnn
Hepiniz amin deyin bakem
Ben tırsıyorum bildigin linç yemektenHayir , onlarin gayreti emegi vallaha nefsimden agir basiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?