Evet canım Sinop'ta cekildiAma o foto Karadeniz' de çekildi değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım Sinop'ta cekildiAma o foto Karadeniz' de çekildi değil mi ?
Evlenmemek en iyisi sankiAy ne güzel ben totoyu yeni koydum yere daha akşam oldu.. sakin evlenme evlensende çocuk yapma ,
Kaderime ağlarum ne diye kocaya vardım diyeIyi bea sen naparsin
Ebe dur daha çok şey yaşayacanKaderime ağlarum ne diye kocaya vardım diye
KesinlikleEvlenmemek en iyisi sanki
Büyükler boşa dememisler bekarlık sultanlık diyeEvlenmemek en iyisi sanki
Bunlar fragman mi diyorsunEbe dur daha çok şey yaşayacan
Bunlar fragman mi diyorsun
Dün biri zonbi paylaşmıştı evlilik varken zombide neymiş dimi halt etmiş yanındaKorku filmi fragmanı gibi
Sen gidersen çöker bu sayfa kalman için para falan vermek lazım sana o derece önemlisin sen bizim
Bunlar fragman mi diyorsun
Eline saglik citir kaptanim26 Kasim -2 Aralik Menu Bildirimleri
MasterFit Yarışması 11. Etap 26.11.2021 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Noisy Girl Kırmızı Kaptan 59,10 2@Li_zigi Kırmızı 63,40 3askrhpozitif Kırmızı 76,05 4@madamhd Kırmızı 73,90 5@Aijoo Kırmızı 68,10 6Kahve __Kokusu Kırmızı 56,75Mavi Takım 1@Zeynebim2020 Mavi Kaptan 67,60 2@sardunya1038 Mavi 64,20 3@Tutaste53 Mavi 73,80 4@masal3487 Mavi 72,00 5@60kiloyum Mavi 86,60 6@masal_19 Mavi 58,20Yeşil Takım 1 @fittanne Yesil Kaptan 89,10 2@sara_28 Yeşil 100,30 3@fesang Yeşil 65,00 4@bluegreeneyes Yeşil 74,60 5@Migim Yeşil 72,90️️️️️️️️️ ️️️️ ️️️️ @Efillim @dolunaydagel @Bal0ncuk @aypare ackerman @eceboce @Suheda_00 @limonlutarcinlikek @LADY VEGA @deniz diyette
Pek citirligim kalmadi ama olsunEline saglik citir kaptanim
Kimler gitti çökmedi kızSen gidersen çöker bu sayfa kalman için para falan vermek lazım sana o derece önemlisin sen bizim
ANA mizsin
Ben evlenmek özgürlüktür diyorum.Evlenmemek en iyisi sanki
Bulursan dileklerini gerceklestirdikten sonra bana da gönderir misinBir sihirli değnek istiyorum