Evet canım Sinop'ta cekildiAma o foto Karadeniz' de çekildi değil mi ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım Sinop'ta cekildiAma o foto Karadeniz' de çekildi değil mi ?![]()
Evlenmemek en iyisi sankiAy ne güzel ben totoyu yeni koydum yeredaha akşam oldu.. sakin evlenme evlensende çocuk yapma ,
![]()
Kaderime ağlarum ne diye kocaya vardım diyeIyi bea sen naparsin![]()
Ebe dur daha çok şey yaşayacanKaderime ağlarum ne diye kocaya vardım diye![]()
Büyükler boşa dememisler bekarlık sultanlık diyeEvlenmemek en iyisi sanki![]()
Bunlar fragman mi diyorsunEbe dur daha çok şey yaşayacan![]()
Bunlar fragman mi diyorsun![]()
Dün biri zonbi paylaşmıştı evlilik varken zombide neymiş dimi halt etmiş yanındaKorku filmi fragmanı gibi
Sen gidersen çöker bu sayfa kalman için para falan vermek lazım sana o derece önemlisin sen bizim
Bunlar fragman mi diyorsun![]()
Eline saglik citir kaptanim26 Kasim -2 Aralik Menu Bildirimleri
MasterFit Yarışması 11. Etap 26.11.2021 Cuma Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Persembe Kırmızı Takım 1@Noisy Girl Kırmızı Kaptan 59,10 2@Li_zigi Kırmızı 63,40 3askrhpozitif
Kırmızı 76,05 4@madamhd Kırmızı 73,90 5@Aijoo Kırmızı 68,10 6Kahve __Kokusu
Kırmızı 56,75Mavi Takım 1@Zeynebim2020 Mavi Kaptan 67,60 2@sardunya1038 Mavi 64,20 3@Tutaste53 Mavi 73,80 4@masal3487 Mavi 72,00 5@60kiloyum Mavi 86,60 6@masal_19 Mavi 58,20Yeşil Takım 1 @fittanne Yesil Kaptan 89,10 2@sara_28 Yeşil 100,30 3@fesang Yeşil 65,00 4@bluegreeneyes Yeşil 74,60 5@Migim Yeşil 72,90️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
️
@Efillim @dolunaydagel @Bal0ncuk @aypare ackerman @eceboce @Suheda_00 @limonlutarcinlikek @LADY VEGA @deniz diyette
Pek citirligim kalmadi ama olsunEline saglik citir kaptanim![]()
Kimler gitti çökmedi kızSen gidersen çöker bu sayfa kalman için para falan vermek lazım sana o derece önemlisin sen bizim
ANA mizsin![]()
Bulursan dileklerini gerceklestirdikten sonra bana da gönderir misinBir sihirli değnek istiyorum![]()