- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.824
- 898
- 35
Kardeslerime yazin yaptim begenmedilerAynen canım tost ekmeğinden de olur daha pratik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeslerime yazin yaptim begenmedilerAynen canım tost ekmeğinden de olur daha pratik
Aynen gerçekten öylede canım eşim dışarda pizza yedi pizza denirse tabi pişman oldu söylediğineHazirlarinda malzemesi nasil bilemiyorsun ki canim
Ya da az malzemeli yapiyorlar
Cumartesi sabah kahvaltiya milföyden yapabilirsin ama aksami dengelemelisin milfoydende guzel pizza oluyor,Evde malzemeler var tost ekmeginden çok pizza yaptım
Kendileri yapsın o zaman o kadar uğraşmissin bence güzel olmuştur ama onlar pizza denince orijinal pizza tadı beklemişlerdirKardeslerime yazin yaptim begenmediler
Kardeslerime yazin yaptim begenmediler
Paralı olunca tatlı oluyor heraldeKendileri yapsın o zaman o kadar uğraşmissin bence güzel olmuştur ama onlar pizza denince orijinal pizza tadı beklemişlerdir
Eşimin çalıştıgı işyeri yanında pizza var çok güzel yapıyolar bu cuma eşime aldırtayımHazirlarinda malzemesi nasil bilemiyorsun ki canim
Ya da az malzemeli yapiyorlar
Ben yedim gayet güzeldiKendileri yapsın o zaman o kadar uğraşmissin bence güzel olmuştur ama onlar pizza denince orijinal pizza tadı beklemişlerdir
Aynen canımParalı olunca tatlı oluyor heralde
Migi kacamak yapmaya yer ariyorsunEşimin çalıştıgı işyeri yanında pizza var çok güzel yapıyolar bu cuma eşime aldırtayım
Bi dahaki sefere ikiye böl canım ilki tecrübe oluyorBen yedim gayet güzeldi
Ama alt ekmegi kalin geldi galiba onlara
Foto baktimda silmişim bulamadim
Hic bakmadim haberlereBursa gemlikte deniz taşmış caddeleri sel basmış arabalar su altinda kalmış,bir tane ağac arabalarin üstune devrilmiş
O zaman hic aklima gelmemistiBi dahaki sefere ikiye böl canım ilki tecrübe oluyor
Nabim fotolardan dolayı canım çektiMigi kacamak yapmaya yer ariyorsun
Ay aman Allahım korusun herkesi felaketlerden ya konya6ve Ankara yolları kapatılmış kum fırtınasındanBursa gemlikte deniz taşmış caddeleri sel basmış arabalar su altinda kalmış,bir tane ağac arabalarin üstune devrilmiş
Bende yemicem migi rahat olNabim fotolardan dolayı canım çekti
İlk denemeydi o bişey olmaz burnumda pizza kokusuO zaman hic aklima gelmemisti
Bi isirik alırsınBende yemicem migi rahat ol