Kimse yok canım teyzem gil burda oturuyorlar ama evi uzak yakın olsa gelir bakardı, hep yalnızım, hep evdeyim 2 çocukla stres falan belki ondan hep canımı sıkıyorum bi ara anneme gidip 1 hafta falan kalicam da ne zaman bilmiyorumYaaaa vallaaa aldırmak icin kimse yokmu canim
Kiz ne lafı ben öyle şeyleri takmam kafama rahat olAyyy valla çok rahatladım.sana yazacaktım ama o kadar laf ettikten sonra yazmaya cesaret edemedim iyiyim canım benim sen nasilsin
boş ver o zaman gülüm düz olsun büyük olsun ne fark eder sağlıklı ideal kilo da olalım yeter zaten içi silikonlu don tayıtttt ne istersen var piyasa da her şeye çözüm var beeee:)))Dogru yapamadım işte abla o yuzden devam edemedim
Bugün de yapılmış ya kafam karıştı.iyi ki her gün değil psikolojim bozulurduSadece pazaretsi ve cuma günleri
Ay aman ne oluyorsa kadınlara oluyor zaten daha regli olmadım dedim ne evet nede hayır dediAnladim canim nöbetçi eczanede bakabilirsin yakinlarda vardir belki o saatlerde
Kafamıza bisey takincada regliyi etkiliyor üzülme canım söyle adres ver jet kargoyla yollayimKimse yok canım teyzem gil burda oturuyorlar ama evi uzak yakın olsa gelir bakardı, hep yalnızım, hep evdeyim 2 çocukla stres falan belki ondan hep canımı sıkıyorum bi ara anneme gidip 1 hafta falan kalicam da ne zaman bilmiyorum
Sayende dünden beri 10 kilo verdimKiz ne lafı ben öyle şeyleri takmam kafama rahat ol
Iyiyim şükür bende
Ben hergun tartılıyorum yoksa psikolojim bozulurBugün de yapılmış ya kafam karıştı.iyi ki her gün değil psikolojim bozulurdu
ne zaman deme karar ver git kal annen de bu ara sana ne iyi gelecekse onları yap gülümKimse yok canım teyzem gil burda oturuyorlar ama evi uzak yakın olsa gelir bakardı, hep yalnızım, hep evdeyim 2 çocukla stres falan belki ondan hep canımı sıkıyorum bi ara anneme gidip 1 hafta falan kalicam da ne zaman bilmiyorum
Allah seni napmasın ciddimisin senSayende dünden beri 10 kilo verdim
Aa yok ablacım çok teşekkür ederim söylemen bile yeterliKafamıza bisey takincada regliyi etkiliyor üzülme canım söyle adres ver jet kargoyla yollayim
Yemin ederim bak yazarken bile gözüm doldu.dedim ya ben hastalık konusunda çok çektim oyuzden sinirlendim çok özür dilerim.hakkini helal etAllah seni napmasın ciddimisin sen
Bizde çatlıcaz farkındaysanAa yok ablacım çok teşekkür ederim söylemen bile yeterlibelki strestendir fırsat bulunca çıkarım ya da kardeşime söylerim
Kiz helal olsun ne olcak ondan kalbimi kircak bisey demedinki keske herkes senin gibi olsaYemin ederim bak yazarken bile gözüm doldu.dedim ya ben hastalık konusunda çok çektim oyuzden sinirlendim çok özür dilerim.hakkini helal et
Kolay gelsin ablayaav ben kahvaltı yapmayı unuttum yine midem ufaktan bulanmaya başladı niye acaba diyorum çayı da çok içtim aç karnına ondan :)) kız kardeşimle 1 saat 50 dk görüntülü konuşmadan sonra geri buraya damladım , ben kalkıp az atıştırıp akşam yemeğini yapmaya koyulayım barii
Benimde cocuklar pizza istedi yogurdum hamuru bekliyorumyaav ben kahvaltı yapmayı unuttum yine midem ufaktan bulanmaya başladı niye acaba diyorum çayı da çok içtim aç karnına ondan :)) kız kardeşimle 1 saat 50 dk görüntülü konuşmadan sonra geri buraya damladım , ben kalkıp az atıştırıp akşam yemeğini yapmaya koyulayım barii
Kiz helal olsun ne olcak ondan kalbimi kircak bisey demedinki keske herkes senin gibi olsa
Bizde yapacaktik ama elektrik gidecek diye yapmadik bugün elektrikde gitmediBenimde cocuklar pizza istedi yogurdum hamuru bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?