- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
Allah sonumuzu hayr etsin insAllahBurasıda öyle kaptanım balkonun camları zangir zangir ses cikartiyor
Peki porsiyon kontrolü yapıp tadımlık tadımlık doyacağın kadar yesen canım ?Evet zorlanirim diye düşünüyorum. Ust uste misafircilik oldu ve insanlar yerken seyretmek zoruma gidiyor fena oluyorum
Gözlerine ne oluyorYukarda daha fena oluyor canım sakinlemis gibi yapıyor birden sarsıyor ağaçları
Allah sonumuzu hayretsin vallahi öyle şeyler yaşıyoruz ki kıyamet geldi çattı dedirtiyorKopuyodur ciddi derecede kiyamet gibi dışarsı ben ilk defa gördum böyle bisey
Şuan burasi 14 derece gosteriyor aksama 4 dereceye dusecekmis. Bende bilmem mevsimler boyle acayip olsun. Allah yardimcimiz olsunKopuyodur ciddi derecede kiyamet gibi dışarsı ben ilk defa gördum böyle bisey
Allah yardimciniz olsun canimAynı durumdayiz canım yağmur kesildi gene basladı uçtu bütun çadirlar kasalar odunlar
Biz ustteyiz canim da camlar ses yapıyorBen giris katta oldugum icin anlamiyorum burda yok gibi. Ama annemle konustum yan binanın catidan birseyler kopuyor diyor
Ayni bizimde canimBurasıda öyle kaptanım balkonun camları zangir zangir ses cikartiyor
Amin aminAllah sonumuzu hayr etsin insAllah
Portlemis şekilde baka kalıyorumGözlerine ne oluyor
3 Aysa iyi canım maşallah güzel dayanmisinBen de aralikli oruc yapiyorum 8 aksam yemeginin bitisi icin biraz gec bir saat siz 18.30 19.00 gibi bitirirseniz daha hizli kilo verebilirsiniz
evet evet yaptim ama 3 aydir ilk kez bozdum
Evet o benim
3 aydir ilk kez bozdum
Evet zaten sabahtan beri 1 defa ogun yedim aralikli oruca devam ediyorum şuanda
Boo nasıl içeceksin bunuSimdi bunun icinde 2 tatlı k.zerdeçal,1tatlı k.,zencefil,1tatlı k.,pulbiber,1limon 1litre suyla 15dk kaynatilcak yağ yakiminı hizlandirsin diye
Detokstayim ben. Normalde kendime uygun yemeklerden gittigim yerde de yerim onda sikinti olmaz. Ama şuan denk gelmesi kötü oldu. Mecbur gidecegim, yemeyecegim surat yaparlarsa da kendileri bilirlerPeki porsiyon kontrolü yapıp tadımlık tadımlık doyacağın kadar yesen canım ?
Yemeğini yanında gotursen durumu aciklasan yine de sorun çıkartırlar miDetokstayim ben. Normalde kendime uygun yemeklerden gittigim yerde de yerim onda sikinti olmaz. Ama şuan denk gelmesi kötü oldu. Mecbur gidecegim, yemeyecegim surat yaparlarsa da kendileri bilirleren azından cocuklari orda doyururum sanki onlarla ugrasmaktan yiyemiyomuşum gibi olur
Neyseki limonlu kek sevmem
Valla tadı nasıl hiç bilmiyoreBoo nasıl içeceksin bunu
HadiyaaaaaNeyseki limonlu kek sevmem
Evde yer giderim oraya goturursem daha fena olur. Zaten tavuklu salata yicemYemeğini yanında gotursen durumu aciklasan yine de sorun çıkartırlar mi
Bende bir saat sonra ateşleyen yogurdumu yicem. Yangin tüpünü hazirlayinValla tadı nasıl hiç bilmiyore
O zaman öyle yap midem kötü der gecistirirsin o zamanEvde yer giderim oraya goturursem daha fena olur. Zaten tavuklu salata yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?