Ayy cok güldüm bu mesaja
niye yaaavff salata çok güzel lezzetli amaaa , her gün mantı yesen bıkarsın 2 gne ama salatadan bıkılmaz cukkur cukkur yenir her gün salata candırrr cann başka yemekle kıyas bile kabul etmezzzzzzŞimdi mantıyı bırakıp kim yesin salata
1001. Kez söylüyorum dizim ağrıdığı için geçtim ama ben spordan kaytarmadım ki yine yaptım yürüyüşümüKim dedi size koştur koştur yeşil takıma geçin diye
Adim atmasınlar diye kaptan açıklar açılmaz koştularKim dedi size koştur koştur yeşil takıma geçin diye
Abla menülerde hiç salata gördun mu sen ben hiç gormedim deniye yaaavff salata çok güzel lezzetli amaaa , her gün mantı yesen bıkarsın 2 gne ama salatadan bıkılmaz cukkur cukkur yenir her gün salata candırrr cann başka yemekle kıyas bile kabul etmezzzzzz
Gunaydin canımGünaydın
Simdi otursun hepsiAdim atmasınlar diye kaptan açıklar açılmaz koştular
Günaydın canımGünaydın
Almıyolar biizi ya1001. Kez söylüyorum dizim ağrıdığı için geçtim ama ben spordan kaytarmadım ki yine yaptım yürüyüşümü
Salatamı oda neAbla menülerde hiç salata gördun mu sen ben hiç gormedim de
sen o zaman bekleme filizim kalp damar cerrahisi iyi doktor araştırmaya başla hemen ona da git gerekirse ameliyatını da ol gülümYok canım duymadim
Sagol canim
Tamam kaptan bisey demedim
Beni yanıltmadin
Zaten kalpte tetikliyor bisey var ama anlamiyorum
Afiyet olsun canım
Ama 3dilim ekmek arti börek olmamis
Günaydın canımGünaydın
Kalp damar dedi bunu dün zaten canım o önerdisen o zaman bekleme filizim kalp damar cerrahisi iyi doktor araştırmaya başla hemen ona da git gerekirse ameliyatını da ol gülüm
Sa-la-ta içinde tüm yeşilliği barındıran lifli yiyecek zaten diyette işi ne salatanınSalatamı oda ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?