dün yediğimiz künefeyi çok beğenmedik ama. 2020 aralıkta geldiklerinde yediğim çok güzeldi.Ben de künefesi için
Günaydın canim ❤günaydın kızlarrr mutlu pazarlarrr
Aynen kaptancımKendini aç bırakma da sağlıklı şekilde kalıcı kilo verelim
Hahahajaha ay ne güzel hatırlıyorsun canım bakTakımda da güzel tarifler verirdin dereotulu fit pogaça tarifi vardigüzel tarifler paylaşırdın huyun değişmedi demek sensin
Aynı :)Hahahajaha ay ne güzel hatırlıyorsun canım bak
Senin nickin aynı mıydı ?
Sağol canımm aynı ya İnan hiç bi değişiklik yok 2. Doğurdum 2 yasını doldurdu memeden kestim diyete spora devamDerya diye nick vardi onu hatırlıyorum evet duygu adı o sensin demek 2. Ye hamile kalınca takımdan ayrılmışsın valla bilemedim nick değişimde
Eee nasılsın
Çok hatırlayamadım düşünüyorum ama sanki nickin anımsatıyor sonra yok diyorum son dönem çok gördüğüm içindir oAynı :)
O zaman 83 ile ayrılmışsın bak iyi biliyorumSağol canımm aynı ya İnan hiç bi değişiklik yok 2. Doğurdum 2 yasını doldurdu memeden kestim diyete spora devam
Günaydın canımgünaydın kızlarrr mutlu pazarlarrr
Bende de gece yeme sorunu vardı. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum. 21 gün kuralı uygulayacağım. Bugun 10. Gün galiba bakmam lazım. Ara öğün yapıyordim yoğurt yiyordum. Bıraktım artık inşallah. Sen de bir karar ver ve kararlı ol.Günaydınbugün uzun bir aradan sonra aç bir şekilde uyandım. Gece beslenmesi en büyük problemimdi . Dün sırf gruba katıldığım için tuttum kendimi bir ara mutfağa koşuyordum
Hemen bakayım canım teşekkür ederim
Yemin edebilirin ama ispatlayamam diyorsun yaniSenin eşinin yardım ettiğine eminim.
Ne yapsin mecbur gazabimdan kurtulamaz yoksaAh benimde eşim yardım etseydi ne güzel olurduelinize sağlık
Günaydın canım.. baslayali ne kadar oldu bilmiyorum ama ortalama 3-4 haftada düzene girmeye başlıyor. Teo nun kaka kitabı var onu çocuklar seviyor Bi de akademisyen annenin kitapları var kakaloji kakademi vs bunları okuyarak nasıl oluştuğunu neden tuvalete yapması gerektiği anlatabilirsin. Çocuklar ilk etapta kendinin ayrılmaz parçası gibi gördüğü için bırakmak istemiyorlar. Benim kızım da çok kokuyor diye yapmak istemiyorduAllah kolaylık versin
Rica ederim.. Ben de baya uğraştım kaka konusunaGünaydin kaotanim
Hayirlisi zamanda saglikla sihhatle gelsin bebis.
Bakacagim hemencok tesekkür ederim.
pardon 2019 aralıktadün yediğimiz künefeyi çok beğenmedik ama. 2020 aralıkta geldiklerinde yediğim çok güzeldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?