Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kendini aç bırakma da sağlıklı şekilde kalıcı kilo verelim
Aynen kaptancım
Kahvaltıda 1 yumurta az süt 2 kaşık yulaf unuyla kaşarlı tost yaptım..
Büyük oğlumun burnu tıkalı uyandı onla ilgilendim sofraya bi geldim benim tostum yok eşime de beyaz unlu cinsten yapmıştım o duruyor aaa dedi biz onu yedik falan
Nasıl olur o benim tostum o yulaf unluydu neden yediniz diyorum Yemiş olamazsınız inanmıyorum diye söyleniyorum
O sıra çekmeceye saklamıs çıkardı gülüyor
Adamda alıştı artık
Neyse kahvaltım çok sağlıklı geçti
Bugün yürüyüş koşma günüm inşallah
Akşam 5 te yiyeceğim dürümü geç saate kalmasın
Spor sonrası içinde 1 bardak süt 2 kaşık yulaf unu vanilya az balla tarçınla sütlaç yapacağım kendime..

Spor sonrası ya da öncesi muhakkak enerji veren kontrollü şeyler tüketmek lazım hanımlar kas kaybetmeyin yağ kaybedeyim derken..

Derya diye nick vardi onu hatırlıyorum evet duygu adı o sensin demek 2. Ye hamile kalınca takımdan ayrılmışsın valla bilemedim nick değişimde
Eee nasılsın
Sağol canımm aynı ya İnan hiç bi değişiklik yok 2. Doğurdum 2 yasını doldurdu memeden kestim diyete spora devam

Bende de gece yeme sorunu vardı. Akşam 7 den sonra hiçbir şey yemiyorum. 21 gün kuralı uygulayacağım. Bugun 10. Gün galiba bakmam lazım. Ara öğün yapıyordim yoğurt yiyordum. Bıraktım artık inşallah. Sen de bir karar ver ve kararlı ol.

Günaydin kaotanim

Hayirlisi zamanda saglikla sihhatle gelsin bebis.

Bakacagim hemen cok tesekkür ederim.
Rica ederim.. Ben de baya uğraştım kaka konusuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…