baban mı verdiYok valla kabul olduallahima şükür
Abimbaban mı verdi
Yaa ciddi misin bende Hatay’da okudum polis okulundaHataylı olmanın zararları..
Yk cnm pide ekmeğin yarısı düşüm ama pide gibi değil daha ince gr cok daha az...
Üstünde çökelek biber vs gibi bir sos hazırlanıo
Tirebolu iyidir canım. Bir tatlı kaşığı da tomurcuk ekle harika oluyor.çaylar çok tatsız geliyor bana. hangi marka alıyorsunuz eve?
Çok şükür ay nasıl sevindim güle güle harcaYok valla kabul olduallahima şükür
evettttttttttttt
Yaa ciddi misin bende Hatay’da okudum polis okulunda
Hiç unutmam hastane işimiz olmuştu dönüşte bi teyze ikram etmişti sıcacık arkadaşlarımızla beraber elimize tutuşturmuştusonra onun gibi bişey yemedim çok özlüyorum bazen
Allah razı olsun canımm düşünmen yeterliYazn adeesleri göndereym
Benim de ilk görev yerim Hatay' dı. Özlüyorum o günleri...biberli ekmekle orada tanışmıştık çok hoşlandik birbirimizdenYaa ciddi misin bende Hatay’da okudum polis okulunda
Hiç unutmam hastane işimiz olmuştu dönüşte bi teyze ikram etmişti sıcacık arkadaşlarımızla beraber elimize tutuşturmuştusonra onun gibi bişey yemedim çok özlüyorum bazen
Polis oldum abla önceden konuşmuştuk 6. Takımda ama unutmuşsundurBenim de ilk görev yerim Hatay' dı. Özlüyorum o günleri...biberli ekmekle orada tanışmıştık çok hoşlandik birbirimizdenokul bittikten sonra naptın fitannecim
Allah razı olsunÇok şükür ay nasıl sevindim güle güle harca
Benim duam fıstıklı baklavayla son buldu ama yemedim
Yarın indirimler varmış eşim dedi bakalım indirim yakalayayım 6 sını almak istiyor o insallah alabiliriz
Benim sorun olmaz canim herkese veririim cok kiside vardir numaram
İnşallah güveniyorum tontişime zaten aklındaymışAllah razı olsunesin alacak sana gör bak
Unutmuş olduğum doğrudurPolis oldum abla önceden konuşmuştuk 6. Takımda ama unutmuşsundur
Eşim özel sektörde ünvanlı bir iş yapıyor tayini olmayan maalesef.. o sırada oğluma erken Doğum yaptım 7 aylıkderken işimden istifa etmek zorunda kaldım.. tabi ücretsiz izin haklarımı kullandım..
zaten istifa ettim Peşine ufaklığa hamile kalmışım derken yerinde bi karar oldu
saol canım ona da bakayım.Tirebolu iyidir canım. Bir tatlı kaşığı da tomurcuk ekle harika oluyor.
Amin abla sağolasınUnutmuş olduğum doğrudurHayal meyal hatırladım. Hayırlısı olsun canım.
İyi geceler canımİyi geceler canlar
İyi geceler hoş geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?