bergamutlu lipton kullandık bir ara. ama şu ara pek canım istemiyor. genelde yeşil çay, beyaz çay içiyorum. ama siyah isteyince de tat alamıyorum artık.Ben şokun bergomatli çayını kullaniyorum yada lipton
bakayım canım.Doğadan gizli bahçe çok güzel
Kestaneyi unutSen kestaneden cevizden baldan vaz geçsen tığ gibi olursun kuzum
Bende resim atda neye benziyo diyecektim. .onuda Afrikalı yapmışsınGranolayı biraz yaktım
Bugun pazarda gördüm uzun süre bakistik hayaller kurdum ocağın üstünde nar gibi kızarmış lokum gibi hayellerde kaldı vedalaşıp evime döndümKestaneyi unut
Mira çok hızlı bide bizim ttv sıkıntısı var telefondan bağlanıyor tv ye ama yavaş oluyor telefon hızlıOnu da yaparım canım.
Tam afirikalı granolaBende resim atda neye benziyo diyecektim. .onuda Afrikalı yapmışsın
Teşekkür ederim canımTebrikler....adım işini tamamlamış sin
Ah be kızım alsaydınBugun pazarda gördüm uzun süre bakistik hayaller kurdum ocağın üstünde nar gibi kızarmış lokum gibi hayellerde kaldı vedalaşıp evime döndüm
Toksik ilişkiKuzu birini bul sonra barismali ayrılmalı bir ilişki yasa tığ gibi olursun hiç kilo problemin olmaz sevgilimden ayrıldığında bir hafta yemek yememistim
İyi geceler canım
Sevindim canım senin adına
Dertsiz başına dert acican
Aaa ne güzel canım ya...
Allah razı olsun canlarAmin amin amin
Almam istediğim kiloya düşene kadar hayellerimde kalacakAh be kızım alsaydın
Tam bdv likToksik ilişki
Allah razı olsun canlar
İyiki kilo bildirmeyecemHeyyo mavi takım....yarın herkes ödem çayı içecek ona göre...
İster geceden hazırlanan dan yapın...isterniz benim gibi elma limon maydanoz sapını kaynatarak yapın...pzt ödem mõdem kalmayacak ona göre...
Ben birşey yapmadım adamın içinde kalmış demek başlayınca dışarı fırlamışNe güzel yaa. Naptın ne etdin böyle oldubanada söyle kötü kötü şeyler alıp geliyo bende yiyorum
Benimkinin içinde kaldı demekki Fırlayamadı dışarıBen birşey yapmadım adamın içinde kalmış demek başlayınca dışarı fırlamış
Herkes geçmiş yapmıyor canım kızları etiketlersen güzel olur.Heyyo mavi takım....yarın herkes ödem çayı içecek ona göre...
İster geceden hazırlanan dan yapın...isterniz benim gibi elma limon maydanoz sapını kaynatarak yapın...pzt ödem mõdem kalmayacak ona göre...
Napalim...kaptan dediğin accik eli masalı olcakİyiki kilo bildirmeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?