- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
Menü
Sabah :
1 tepsi börek
Öğle
1 kuzu cevirme
2 litre kola
Akşam
İştahım yoktu
1 tencere mantı
Zipzip-
Yorumu
Afiyet olsun canım. Akşama bol salata ekleyebilirdin...
E Elif_Eylul
Yorumu
Bu msj i okuyunca koşa koşa buzdolabına gidip ,dün aksam eşimin alıp benim tadına bile bakmadığım pastayı mideye indirme hevesi geldi
Merdaneyi ağzına yersen karnın doyarBu msj i okuyunca koşa koşa buzdolabına gidip ,dün aksam eşimin alıp benim tadına bile bakmadığım pastayı mideye indirme hevesi geldi
Bir kaptan olarak motivasyonumu yerle bir ettin bende yerim o zaman bizim de düğünler bittiYerim ben sorun olmaz
Dugunde bitti kilo alabilirim artik
Bir kaptan olarak motivasyonumu yerle bir ettin bende yerim o zaman bizim de düğünler bitti
Cumaya sakla o pastayi cuma mavi takima yenilirsek yediriririm o pastayiBu msj i okuyunca koşa koşa buzdolabına gidip ,dün aksam eşimin alıp benim tadına bile bakmadığım pastayı mideye indirme hevesi geldi
Herkes kafayi yemisCumaya sakla o pastayi cuma mavi takima yenilirsek yediriririm o pastayi
Diger türlü zaten olmuyor onu da denedim. Evdekilere ayrı yaptım ben kendime kabak lahana brokoli haşladim evet kilo verdim ama diğer yemeklere cok hasret kaldığımdan bırakınca saldırıyordum resmen. Simdi herseyin tadını alıyorum. Bunu hayatıma oturtmaya çalışıyorum. Diyet değil sağlıklı beslenme yasak yok. Yemekleri gözümde büyütmedenAynen cnm ben yemek yapiyorum ev halkida yiyor bende
Benim porsiyonum az
Ve dengelemeye calisiyorum
Ornek 1gun cok yediysem diger gunler hafif besleniyorum
Kalori takibi yapiyorum, kalori takibindede yag oraninin az olmasina ozen gosteriyorum
Kim kizHerkes kafayi yemis
Dugunden once 56 dugun bitti 55 kiloyum ne yapayimBir kaptan olarak motivasyonumu yerle bir ettin bende yerim o zaman bizim de düğünler bitti
Sen kimlere sopa salladiysan onlarKim kiz
Cok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun cnm inşallah covid degildir
Gecmis olsun canim
Sağol canım
Çok geçmiş olsun canım inşallah negatif çıkar ..
@Ytmz geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım covid değildir inşallah
gecmis olsun canimm benim allahim esirgesin korusun
Çok teşekkür ederim akciğer filmi temiz kan testi temiz batın ultrasyonunda lenf bezi 2.2 cm olmuş her 3 ayda bir kontrol edilecek büyürse alınacak covid teatimiz akşam saat 8 9 civarı çıkacak eve geldik evden dışarı çıkmıyoruz her ihtimale karşı inşallah dediğiniz gibi negatif çıkar serum buhar yapıldı iyi gbi görünüyor inşallah ilaçlarında faydası olur bronşit var biraz geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederizGeçmiş olsun. Acil şifalar
Geçmiş olsun . İnşallah negatifdir.
Afiyet olsun
Ay buna çok güldüm.
Şükredeyim o zaman
Oyle bir menu tam zopalikMenü
Sabah :
1 tepsi börek
Öğle
1 kuzu cevirme
2 litre kola
Akşam
İştahım yoktu
1 tencere mantı
Zipzip-
Yorumu
Afiyet olsun canım. Akşama bol salata ekleyebilirdin...
E Elif_Eylul
Yorumu
Günaydın elisaHeeee bana diyon sandim
Ya şimdi yalanı hiç sevmem açık bi insanım misafir varken abartmadan bir kaç lokma tek yedim o da onun zoruyla yanlış anlamasın diye zehir falan kattığımi sanırsa maazallah bide bu haftaki menüm gerçekten çok güzel olamayacak baştan söyliyim amcam hastanede yatırmışlar misafirler geliyor onlara yetişmekten kendime özel olarak hazirlayamiyorum mazur görün beni bu hafta yinede elimden geldiğince çok dikkat ediyorum çok direniyorlar ye ye diye ama abartmıyorum yediğimide yazarım kalori hesabı da yapıyorum bi yandan amcam için üzülüyorum açık kalp ameliyatı olacak yarın bi yandan misafir inşallah düzelticem yarışmalara katılınca daha da dikkat edeceğimi düşünüyorumDugunden once 56 dugun bitti 55 kiloyum ne yapayim
Sen yeme sopamla bekliyorum bak
Uyanamadim dahaGünaydın elisa
Gecmis olsun canimYa şimdi yalanı hiç sevmem açık bi insanım misafir varken abartmadan bir kaç lokma tek yedim o da onun zoruyla yanlış anlamasın diye zehir falan kattığımi sanırsa maazallah bide bu haftaki menüm gerçekten çok güzel olamayacak baştan söyliyim amcam hastanede yatırmışlar misafirler geliyor onlara yetişmekten kendime özel olarak hazirlayamiyorum mazur görün beni bu hafta yinede elimden geldiğince çok dikkat ediyorum çok direniyorlar ye ye diye ama abartmıyorum yediğimide yazarım kalori hesabı da yapıyorum bi yandan amcam için üzülüyorum açık kalp ameliyatı olacak yarın bi yandan misafir inşallah düzelticem yarışmalara katılınca daha da dikkat edeceğimi düşünüyorum
Yuhunuz ben gittim geldim yedim ictim oturuyom gene uyucam sen hâla uyuyosun pesUyanamadim daha
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallahYa şimdi yalanı hiç sevmem açık bi insanım misafir varken abartmadan bir kaç lokma tek yedim o da onun zoruyla yanlış anlamasın diye zehir falan kattığımi sanırsa maazallah bide bu haftaki menüm gerçekten çok güzel olamayacak baştan söyliyim amcam hastanede yatırmışlar misafirler geliyor onlara yetişmekten kendime özel olarak hazirlayamiyorum mazur görün beni bu hafta yinede elimden geldiğince çok dikkat ediyorum çok direniyorlar ye ye diye ama abartmıyorum yediğimide yazarım kalori hesabı da yapıyorum bi yandan amcam için üzülüyorum açık kalp ameliyatı olacak yarın bi yandan misafir inşallah düzelticem yarışmalara katılınca daha da dikkat edeceğimi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?